Două mașini, în care se aflau cinci persoane, au fost implicate joi, în jurul orei 10.30, într-un accident deosebit de grav produs pe DN 1D, în județul Prahova.

 

IJP Prahova a anunțat că, din primele informații, în accidentul produs la intrarea în Cioran, dinspre Albești, trei sau patru persoane ar fi rănite, printre victime numărându-se și un copil de patru - cinci ani.

ISU Prahova intervine la fața locului cu un echipaj de pompieri și o ambulanță SMURD. Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență, copilul a fost găsit în stare de semiconștiență.

La fața locului se face evaluarea medicală a victimelor, care primesc acum primul ajutor, urmând ca medicii să decidă cine trebuie transportat la spital.

În paralel, polițiștii au început cercetărilor, pentru stabilirea împrejurărilor și a cauzelor producerii accidentului.

Update - ISU Prahova anunță că opt persoane se aflau în cele două mașini implicate în eveniment. Un copil de 2 ani a suferit un traumatism cranio-facial și este semiconștient, iar o femeie de 68 de ani este asistată medical. Celelalte șase victime, patru bărbați și două femei, au suferit răni minore și probabil nu vor fi transportate la spital.

Update - Copil de 2 ani și 10 luni a suferit un traumatism cranio-facial, iar femeia în vârstă de 68 de ani un traumatism cranio-cerebral. Cele două victime au fost transportate la spital, a anunțat ISU Prahova.

Update - Din primele cercetări se pare că un autovehicul  condus de un bărbat din direcţia Urziceni către Albeşti nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autovehicul care circula din sens opus cu intenția de a pătrunde în benzinăria de pe sensul de mers Albeşti către Urziceni. Din accident a rezultat vătămarea corporală a 3 persoane, a anunțat Poliția Prahova.

Foto: IJP Prahova

Joomla SEF URLs by Artio