Manevre speciale la Barajul Paltinu. Activitățile sunt interzise, vineri, în albiile râurilor Doftana și Prahova

Category: Actual Created: Thursday, 15 June 2017 12:39

Opt localități din Prahova, dar și Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență, au fost alertate de Sistemul de Gospodărire a Apelor Prahova cu privire la manevrele care vor fi efectuate, vineri, pe 16 iunie, la Barajul Paltinu.

 

Avertizarea a fost transmisă la ISU Prahova, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență și comitetele locale din Șotrile, Telega, Brebu, Câmpina, Bănești, Măgureni, Florești și Ariceștii-Rahtivani. "Vă comunicăm că în data de 16.06.2017 se vor face manevrele de deschidere e Golirii de Fund nr. 2 a barajului Paltinu și se va evacua un debit de aproximativ 13 mc/s în intervalul 12.00 - 13.00. Populația și agenții economici trebuie să folosească, pentru traversarea cursurilor de apă, podurile de trecere, și să nu desfășoare activități în albia râurilor Doftana și Prahova. Până la intrarea în regim de funcționare în condiții normale, vă solicităm să luați măsurile necesare de înștiințare pentru evitarea victimelor omenești și a pagubelor materiale", se arată în adresa semnată de SGA.

Foto: roxanaradu.com

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.