MEDIMFARM S.A. Ploiești a anunțat că va comercializa de sâmbătă, 17 octombrie, testele “Standard Q Covid 19-Ag”, primele și până în acest moment singurele teste avizate de către Organizația Mondială a Sănătății destinate diagnosticării infectării cu virusul SARS-CoV-2 pe baza detecției de antigen.

 

Medimfarm Ploiești  aduce testele pe piața din România, ca distribuitor exclusiv pentru țara noastră.

" Testele sunt capabile să identifice rapid proteina specifică virusului în exsudatul nasofaringian al pacientului (rezultatul se obține în decurs de 15 - 30 de minute). Cu o sensibilitate de 96,52% și o specificitate de 99,68%, acestea sunt un instrument de încredere in diagnosticare. Testele sunt produse de către SD Biosensor Inc. din Coreea de Sud, companie care ocupă locul 1 la nivel mondial in domeniul diagnosticării in vitro, prin inovații tehnologice continue. Acestea respectă Directiva 98/79/CE a Parlamentului European și a Consiliului privind dispozitivele medicale pentru diagnostic in vitro", au explicat reprezentanții companiei.

Testele “Standard Q Covid 19-Ag” pot fi achiziționate de sâmbătă, 17 octombrie, de la depozitul Medimfarm – Ploiești, str.Târgoviștei, nr.11 (tel.0746245175, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.).

Informații suplimentare se pot obține și în farmaciile Medimfarm Topfarm, ale căror adrese și numere de telefon sunt disponibile pe site-ul www.medimfarm.ro/pharmacies.

Joomla SEF URLs by Artio