Femeia care ar fi sunat, aseară, la 112, semnalând dispariția Cristinei Țopescu, a publicat luni dimineață, pe rețelele de socializare, un mesaj în care oferă primele detalii despre tragicul episod (VEZI DETALII).

 

"Numele meu este Diana Maria. Administrez pagina creată de mine pentru Cristina Topescu, in urma cu câțiva ani.

Cristina care îmi este prietenă și vecină. Eu am sunat la 112.

Dragi colegi de breaslă, vă rog să aveți decența de a avea răbdare și de a fi jurnaliști adevărați, nu hiene!

În cursul zilei de astăzi, 13 ianuarie, vă voi da informațiile reale despre ultimii 4 ani din viața Cristinei și despre cum am ajuns să sun la numărul de urgență. Nu vă așteptați la picanterii și mizerii!

Vă mulțumesc anticipat.

______

Cris avea obiceiul de a schimba planurile in ultima secunda si sa nu sune. Avea mai multe invitații, nu știa unde va merge de Crăciun și Revelion. In plus, așa era Cristina. Câteva zile, cat au avut telefoanele baterie, suna in gol. Si s-a mai întâmplat asta de multe ori. Să nu dea semn si două săptămâni, apoi să sune și sa povestim.

Astăzi am intrat in panică pentru că toate erau închise ori un telefon care să nu meargă  era pentru ea o dramă. Așa e Cris.

-----

Fiți DECENȚI!

Nu ați cunoscut-o!

Am refuzat să furnizez informații hienelor când m-am dus să îi pun o lumânare, pentru ca nimeni nu s-a gândit sa îi ducă Lumină!

Nu voi apărea in public, nu voi face bani de pe urma Cristinei!

Totul va fi public. DECENT.

Și nu credeți prostiile de la tv! Cris nu s-a sinucis.

A trecut Sus alături de cățeii ei, așa cum voia sa se întâmple când îi va veni ceasul", este postarea de pe pagina de Facebook Cristina Țopescu Jurnalist.

Fosta realizatoare ar fi fost găsită fără suflare, în pat, învelită, și nu există indicii la acest moment că s-ar fi sinucis și nici că ar fi avut o moarte violentă, pe trupul său nefiind găsite astfel de urme.

Joomla SEF URLs by Artio