Minivacanţă, săptămâna viitoare, la Evidenţa Populaţiei. Vezi programul de lucru!

Written by Anca Visan Category: Actual Created: Friday, 10 August 2018 14:55

sediu evidenta persoanelor ploiestiBugetarii vor avea parte, la finalul săptămânii viitoare, de o nouă vacanţă, după ce Guvernul a hotărât că, pe lângă sărbătoarea legală din data de 15 august, aceştia au liber de la serviciu şi pe 16 şi 17 august. Această minivacanţă va afecta, la Ploieşti, şi programul pentru eliberarea actelor de identitiate şi înregistrarea căsătoriilor, naşterilor sau deceselor.

Primăria Ploieşti a transmis astăzi un comunicat de presă în care a precizat programul de lucru cu publicul care va fi în perioada 15-17 august la Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor. Astfel, conform acestui anunţ, în data de 15 august va fi complet închis, urmând ca în zilele de 16 şi 17 să existe program cu publicul numai la Serviciul Stare Civilă, în intervalul orar 9.00-12.00, doar pentru înregistrarea deceselor şi oficierea căsătoriilor programate.

În schimb, la Serviciul Evidenţa Informatizată a Persoanelor toate ghişeele vor fi închise în cele trei zile.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.