La numai o zi după ce conducerea DNA a solicitat CSM  ca trei procurori să-și înceteze activitatea la Serviciul Teritorial Ploiești, pe ordinea de zi a ședinței Consiliului au apărut și cererile celor vizați, formulate în același sens.

"Notă privind încetarea activităţii la Direcţia Naţională Anticorupţie a domnilor Savu Alfred Virgiliu, Deaconu Giluela şi Răileanu Elena Cerasela, procurori la Direcţia Naţională Anticorupţie - Serviciul Teritorial Ploieşti, ca urmare a solicitării acestora. (787,788,789/DRUO/2019)" este singura lucrare de pe ordinea de zi de vineri, 11 ianuarie, a Secției pentru procurori din cadrul CSM.

Cu numai o zi în urmă, pentru aceștia, conducerea DNA transmisese către CSM cereri în sensul încetării activității lor în cadrul Serviciului Teritorial Ploiești (VEZI DETALII).

Ieri, ei s-ar fi numărat printre persoanele audiate la Parchetul General (VEZI DETALII), în dosarul în care sunt cercetați fostul procuror șef al DNA Ploiești, Lucian Onea,  și fostul procuror al DNA Ploiești Mircea Negulescu (VEZI DETALII).

Joomla SEF URLs by Artio