La finalul acestei luni, Organizația Umanitară CONCORDIA va organiza, sub Înaltul Patronaj al Alteței Sale Regale Principesa Maria a României și cu sprijinul Teatrului Odeon, a V-a ediție a Concertul Caritabil „Pentru ca poveștile triste să aibă un final fericit!“.

 

Concertul din 26 septembrie este principalul eveniment de strângere de fonduri al anului organizat de CONCORDIA.

Concertul Caritabil „Pentru ca poveștile triste să aibă un final fericit!“, aflat la a V-a ediție, va avea loc joi, 26 septembrie 2019, începând cu ora 18:30, la Teatrul ODEON din București.

Pe scena evenimentului vor urca Niko Leopold Quartet (Austria), Luiza Zan & Jazzpar Trio, precum și alți invitați speciali care au fost alături de CONCORDIA de-a lungul timpului.  Și de această dată, gazda evenimentului va fi și de această dată jurnalista Irina Păcurariu.

Concertul Caritabil „Pentru ca poveștile triste să aibă un final fericit!“ are ca scop strângerea de fonduri pentru sprijinul copiilor și tinerilor care nu au șansa de a trăi alături de familiilor și care sunt găzduiți în casele de tip familial CONCORDIA.

Organizatorii au anunțat că accesul la eveniment se va face pe baza biletului în valoare de 100 de lei, iar pentru companii au fost pregătite pachete de sponsorizare: PLATINUM (5.000 EUR), GOLD (3.000 EUR), SILVER (2.000 EUR) sau BRONZE (1.000 EUR).

Mai multe detalii puteți obține prin e-mail la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., la tel. +40 730 003261, www.concordia.org.ro sau de la sediul organizației din Bucure;ti, Sector 1, Drumul Regimentului 20D.

Parteneri PLATINUM: Ambasada Austriei la București,Forumul Cultural Austriac București, Teatrul Odeon București,Angelli Spumante & Aperitive S.R.L.,The Grand, Tymbark.

Sponsori SILVER: Alliance Healthcare România, PEPCO România.

Sponsori BRONZE: Atelierul Fotolight, Blue Film Production, Cosmin Sbarcea - Fotografie de eveniment, Kinstellar, Miniprix,Schoenherr,Strabag, TPA Romania.

Joomla SEF URLs by Artio