Cele mai noi raportări oficiale arată că în Prahova nu a fost confirmat, nici în ultimele 24 de ore, vreun caz nou de infectare cu Covid-19. Astfel, bilanțul îmbolnăvirilor rămâne la 2, deși la nivel național a depășit pragul de 300 de cazuri.

 

Prefectura Prahova a anunțat că, vineri, în județ se aflau 69 de persoane în carantină și 2.048 în autoizolare la domiciliu. 12 pacienți care prezentau simptome de infectare cu noul coronavirus au fost internați în vederea testării, mai precizează sursa citată.

De ieri au fost înregistrate și patru noi dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor. În total, în Prahova, pentru această infracțiune sunt cercetate 28 de persoane.

Cifrele sunt în creștere și la nivel național: 98 de dosare penale până vineri, la prânz.

Astăzi, cifra îmbolnăvirilor a depășit un nou prag, fiind anunțate deja 308 cazuri confirmate. Sunt 31 de noi îmbolnăviri, pacienți cu vârste între 17 și 89 de ani din Timiș (22), București (8) și Iași (1 caz).

La acest moment, în țară sunt peste 4.000 de persoane în carantină și peste 45.000 de află în autoizolare la domiciliu, a anunțat Grupul de Comunicare Strategică.

Joomla SEF URLs by Artio