Aproape 30 de persoane au fost duse la audieri, joi, în urma perchezițiilor derulate de polițiștii prahoveni, într-un dosar vizând o grupare de proxeneți care acționa în mai multe județe și în Capitală.

IJP Prahova a anunțat că joi, în urma descinderilor care au avut loc în Prahova, la Ploiești și Poiana Câmpina, dar și  în București, Giurgiu și Brașov, au fost conduse la audieri 28 de persoane. Printre acestea se numără proxeneți, prostituate, administratori, dar și clienți ai grupării care acționa în mai multe județe. Tinerele erau trimise la "produs" în Marea Britanie, dar și în țară, în diverse orașe în care grupul închiria apartamente, pentru scurte perioade de timp, astfel încât oamenii legii să nu-i ia urma (VEZI DETALII).

În urma audierilor, nouă persoane au fost reținute. Potrivit IJP Prahova, este vorba despre șapte bărbați și două femei.

Printre cei care au ajuns după gratii de numără un frate și o soră care administrau o locație din Ploiești a grupării amintite. Cei doi ar fi închiriat camere într-un imobil din municipiu, în scopul practicării prostituției.

Polițiștii anunță că, în aceeași cauză, urmează să fie citate și alte persoane. 

Foto ilustrație

Joomla SEF URLs by Artio