Prefectura Prahova a anunțat, în raportarea de joi, că 66 de prahoveni sunt, în acest moment în carantină, iar aproape 1.600 în autoizolare la domiciliu. Nouă pacienți au fost internați, în județ, și sunt testați pentru Covid-19.

 

Numărul persoanelor aflate în autoizolare la domiciliu  a crescut spectaculos, în Prahova, de la 944 ieri dimineață la 1.584, conform raportării de joi.

De asemenea, autoritățile anunță că nouă pacienți care prezintă simptome ale infecției cu coronavirus au fot internați în vederea testării pentru Covid-19.

Între timp, autoritățile se luptă și cu cei care refuză să respecte regulile impuse pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus. Prefectura Prahova a anunțat că DSP Prahova a aplicat, până acum, cinci amenzi pentru nerespectarea regimului de autoizolare la domiciliu, iar în județ au fost întocmite, de la declanșarea epidemiei, 16 dosare penale pentru infracțiunea de zădărnicire a combaterii bolilor.

Din statisticile oficiale prezentate până astăzi reiese că în Prahova au fost confirmate doar două cazuri de infecție cu Covid-19, cel mai recent apărut acum două zile. Informații apărute, însă, în cursul acestei zile, și încă neconfirmate oficial, anunță cel puțin încă un caz, pacientul fiind o persoană din conducerea Upetrom 1 Mai Ploiești (VEZI DETALII).  

Joomla SEF URLs by Artio