Polițiștii au anunțat, joi, că efectuează cercetări în cazul unei tinere care a murit, ieri, la Ariceștii Rahtivani.

 

Victima avea 28 de ani și era însărcinată. Decesul a fost constatat de un echipaj de la Ambulanță, iar ulterior a fost alertată Poliția.

"Ieri, 15 ianuarie a.c., în jurul orelor 21:40 am fost sesizați de către dispeceratul Ambulanței Prahova cu privire la faptul că, în localitatea Ariceștii Rahtivani este o persoană decedată.  La fața locului s-a deplasat o echipă de cercetare, ocazie cu care s-a constatat că o tânără în vârstă de 28 de ani, care prezenta urme vizibile de sarcină, a fost declarată decedată de echipajul Serviciului de Ambulanță Prahova", au precizat reprezentanții IJP.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ploiești, în vederea efectuării necropsiei, iar polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și efectuează cercetări.

Potrivit unor informații neconfirmate oficial deocamdată, tânăra ar fi fost internată la Maternitatea Ploiești și externată ieri dimineață, cu numai câteva ore înainte de deces. Femeia era însărcinată în nouă luni și se aștepta să nască din clipă în clipă.

Update - Potrivit unor apropiaí ai familiei, sarcina tinerei fusese monitorizată, iar viitoarea mămică mergea periodic la medicul de familie. 

După controlul efectuat recent, la Maternitatea Ploiești, femeia ar fi fost trimisă acasă, pentru că nu existau semne că va naște în curând.

Foto ilustrație

Joomla SEF URLs by Artio