O femeie de 67 de ani din Ploieşti a ajuns la spital după ce a căzut când se urca în tramvai

Written by Anca Visan Category: Actual Created: Monday, 11 June 2018 13:38

112 ambulantaO bătrână din Ploieşti a fost preluată de un echipaj medical şi transportată de urgenţă la spital, luni, înainte de prânz, după ce i s-a făcut rău în timp ce încerca să se urce într-un mijloc de transport public.

Incidentul s-a petrecut luni, în jurul orei 11.00, pe Şoseaua Nordului din Ploieşti, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova.

Din primele informaţii, se pare că femeia în vârstă de 67 de ani ar fi suferit o criză de epilepsie. Ei i s-a făcut rău în timp ce încerca să se urce în tramvai, s-a dezechilibrat şi a căzut. La faţa locului a ajuns un echipaj de la Ambulanţă, care i-a oferit primele îngrijiri medicale şi a decis să o transporte la spital pentru monitorizarea stării de sănătate, au mai precizat reprezentanţii IJP Prahova.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.