Semiremorca unui ansamblu de vehicule s-a desprins în mers, în zona intersecției de la Metro, joi după-amiază, avariind alte patru vehicule și rănind patru persoane.

 

Accidentul a aut loc în jurul orei 17.00. Potrivit IJP Prahova, de vină ar fi fost un ansamblul cap tractor + semiremorcă implicat în eveniment se deplasa pe sensul Brașov - București. În curba din zona Metro, semiremorca s-a desprins, a trecut pe sensul opus, a intrat în benzinăria Petrom, acroșând, în parcare, trei autoturisme și un alt cap tractor.

La fața locului au fost trimise echipaje de la ambulanță, dar și de pompieri, descarcerare, Smurd și autospeciala de transport victime multiplu, din partea ISU Prahova.

Opt persoane se aflau în cele cinci vehicule implicate și toate au fost evaluate medical, dar cinci au refuzat transportul la spital. Dintre acesta, doar un bărbat de 44 de ani era ușor rănit, suferind un traumatism cranio-cerebral.

Echipajele de urgență au transportat la Spitalul Județean de Urgență din Ploiești un bărbat de 28 de ani, cu traumatism cranio-cerebral, o femeie de 25 de ani, cu traumatisme la genunchiul drept și coapsa dreaptă, precum și o femeie de 56 de ani, cu traumatism cranio-facial și traumatism la piciorul stâng.

Foto: IJP Prahova

Joomla SEF URLs by Artio