Actual

Actual

Zeci de amenzi au fost aplicate, sâmbătă, în interval de două ore, de către poliţişti în Oborul Ploieşti. Razia a vizat în special comerţul ilicit şi s-a încheiat cu confiscarea mai multor mărfuri şi sume de bani.

Read more: Razie a Poliţiei în Oborul Ploieşti, încheiată cu zeci de amenzi şi confiscări de mărfuri
Actual

Aglomeraţie mare, duminică la prânz, pe tronsonul din Durmul Naţional 1 care tranzitează Valea Prahovei. Poliţia a anunţat că sunt coloane, în unele cazuri de peste 8 kilometri lungime, pe ambele sensuri ale DN 1. Vestea bună este că vorbim despre coloane în mişcare, vestea proastă e că autorităţile se aşteaptă ca numărul de maşini să crească în următoarele ore.

Read more: Coloane de maşini pe kilometri întregi pe Valea Prahovei, pe ambele sensuri ale DN 1
Actual

Pompierii prahoveni au intervenit, joi, pentru stingerea mai multor incendii de vegetație izbucnite în județ. Cea mai grea misiune au avut-o la Urlați, unde flăcările au afectate o suprafață foarte mare.

Read more: Incendiu uriaș, la Urlați. Flăcările au mistuit 17 hectare de vegetație și viță de vie
Actual

Numărul focarelor de pestă porcină africană a urcat la 48, după ce, în ultimele zile, au fost confirmate încă 6. Autorităţile s-au reunit miercuri în şedinţă, pentru aprobarea noilor planuri de măsuri, şi au anunţat o nouă serie de "ucidere preventivă" a porcilor din gospodării, în două sate din sudul judeţului.

Read more: După 6 noi focare de pestă, autorităţile din Prahova reiau uciderea porcilor din gospodării. Vezi...
Actual

37 de pietoni și 10 bicicliști, la fiecare un milion de locuitori. Acesta este bilanțul care plasează România în topul țărilor, după numărul de decese înregistrate în rândul celor două categorii de participanți la trafic, conform statisticilor publicate marți de Eurostat.

Read more: România, pe primul loc în UE la numărul pietonilor și bicicliștilor morți în accidente rutiere
Actual

Poliţia Rutieră derulează, la solicitarea Ministerului Afacerilor Interne, o amplă campanie de verificare a transportatorilor de persoane, pentru depistarea şi sancţionarea aşa-zişilor piraţi, care desfăşoară curse de călători fără autorizaţie. De la începutul acestei luni, poliţiştii au oprit în trafic aproape 4.500 de maşini. Numărul sancţiunilor este incomparabil mai mic, de 25, însă acestea au fost aspre, ajungând până la reţinerea taloanelor auto.

Read more: MAI cere toleranţă zero faţă de transportatorii "piraţi". Mii de autoturisme au fost verificate de...
Joomla SEF URLs by Artio