Actual

Actual

Surprize pentru copii, dar şi pentru animalele de la grădina zoologică din Bucov! Administraţia Parclui Memorial "Constantin Stere" organizează vineri, de la ora 10.00, "Crăciunul Animalelor".

Read more: Grădina zoologică de la Bucov găzduieşte vineri "Crăciunul Animalelor"
Actual

Bilanţul transmis în urma accidentului feroviar produs lângă Ploieşti Triaj arată că 11 persoane au fost rănite, una dintre acestea fiind preluată de un elicopter SMURD, iar celelalte zece fiind transportate cu ambulanţele la Spitalul Judeţean din Ploieşti, după ce, iniţial, autorităţile anunţaseră doar cinci răniţi uşor. În coliziune au fost implicate un tren de călători şi un marfar. Alte 37 de persoane au fost evaluate medical la faţa locului, fără a avea nevoie de transport la spital pentru îngrijiri suplimentare.

Read more: UPDATE: 11 răniţi, dintre care unul grav, după accidentul feroviar de la Ploieşti Triaj. Zeci de...
Actual

Consiliul Judeţean Prahova i-a recompensat cu bani pe elevii care au obţinut rezultate importante la concursurile internaţionale şi naţionale derulate în acest an şi pe profesorii care i-au pregătit. Au fost premiaţi 568 de elevi şi cadre didactice, premiile fiind între 2.000 şi 250 de lei.

Read more: 568 de elevi olimpici şi profesori, recompensaţi la Gala de Excelenţă a Învăţământului Prahovean
Actual

Abrogarea pensiilor de serviciu ale personalului auxiliar din instanţe şi parchete a generat proteste. Ședințele de judecată au fost suspendate, astăzi, până la ora 12.00, și la Tribunalul Prahova, iar câteva zeci de persoane au protestat în fața instituției.

Read more: FOTO - Instanțele și parchetele, blocate miercuri dimineață de protestul personalului auxiliar
Actual

Mai multe proteste au fost declanșate, miercuri, în instanțe din țară. Personalul auxiliar este nemulțumit de riscul abrogării pensiilor speciale pentru această categorie de angajați din Justiție.

Read more: Activitate BLOCATĂ, miercuri dimineață, în mai multe instanțe din țară. Personalul auxiliar...
Actual

Procurorii DIICOT investighează fraude informatice de proporții care ar fi fost comise în cadrul unei universități private. Potrivit surselor, ar fi vorba despre modul în care erau susținute examenele de licență și dizertație la Universitatea "Spiru Haret". Anchetatorii dezvăluie o adevărată rețea din care făcea parte, se pare, și unul dintre prorectorii instituției.

Read more: Fraudă de proporții la Universitatea "Spiru Haret". Cum obțineau licența studenți care nu veneau...
Actual

Autoritățile au demarat verificări la SPitalul de Psihiatrie Săpoca, din județul Buzău, după incidentul grav petrecut ieri și soldat cu decesul unui pacient. Victima este un tânăr de 23 de ani, din Prahova, care a evadat luni dimineață și, la scurt timp după aceea, a fost găsit spânzurat.

Read more: Control la Săpoca, după cazul pacientului din Prahova care a evadat din spital, apoi a fost găsit...
Actual

Bugetul de stat pe 2020 va fi în continuare unul pe minus, construit pe un deficit prognozat la peste 40 de miliarde de lei, potrivit unui prim proiect pregătit de Guvern, care prevede o scădere a alocării pentru Ministerul Sănătăţii şi Ministerul Agriculturii comparativ cu 2019, dar creşteri la Apărare şi Transporturi.

Read more: Bani mai puţini pentru Sănătate, dar mai mulţi la Transporturi şi Apărare, în proiectul de buget...
Actual

Deznodământ cutremurător în cazul tânărului de 23 de ani, din Prahova, care luni a evadat dintr-o secție a Spitalului de Psihiatrie Săpoca (VEZI DETALII). Cu zeci de polițiști și jandarmi pe urmele sale, bărbatul și-a pus capăt zilelor, fiind  găsit spânzurat.

Read more: Prahoveanul care a evadat de la Săpoca a fost găsit spânzurat. Tânărul fusese internat după ce...
Actual

Polițiștii sunt un alertă după ce un tânăr de 23 de ani, care executa o măsură de siguranță la Spitalul de Psihiatrie Săpoca, din Buzău, a plecat, luni din Secția Ojasca.

Read more: Un tânăr prahovean, considerat agresiv și periculos, a evadat de la Spitalul Săpoca. Autoritățile...
Joomla SEF URLs by Artio