Actual

Actual

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă a anunțat că, la jumătatea lunii viitoare, va organiza la nivel național, prin agențiile locale, bursa generală a locurilor de muncă, eveniment anual menit să vină în sprijinul persoanelor care caută să se angajeze și cărora le facilitează, astfel, contactul cu societățile comerciale care au posturi disponibile.

Read more: ANOFM organizează, pe 12 aprilie, bursa generală a locurilor de muncă
Actual

Un autocar și un microbuz pline ochi, precum și un autoturism cu doi ocupanți au fost implicate vineri seară, în jurul orei 18.30, într-un accident petrecut la baza sensului giratoriu suspendat de la ieșirea din Ploiești spre Păulești.

Read more: Aproape 60 de persoane implicate într-un accident petrecut la sensul giratoriu suspendat de lângă...
Actual

Oficial: Parchetul de pe lângă ICCJ anunță, prin intermediul unui comunicat trimis presei, continuarea urmăririi penale față de un procuror de la DNA Ploiești care este acuzat de represiune nedreaptă împotriva Andreei Cosma, actual deputat. Portalul ph-online.ro îl nominalizează pe procurorul Alfred Savu din cadrul DNA Ploiești, acesta fiind acuzat că ar fi încălcat obligația de stabilire a vinovăției în funcție de ansamblul probator existent.

 

Read more: Procurorul DNA Ploiești , Alfred Savu, acuzat de represiune nedreaptă împotriva Andreei Cosma....
Actual

Senatul a adoptat, ca primă cameră sesizată, proiectul de lege care prevede înființarea unei companii ce ar urma să se ocupe exclusiv de proiectarea și realizarea Autostrăzii Comarnic - Brașov. Aceasta ar urma să preia toate demersurile de la actuala CNAIR. Proiectul de lege prevede și un termen de execuție de trei ani, pentru obiectivul de infrastructură așteptat de atâția ani, care ar urma să asigure legătura între Capitală și zona Transilvaniei, iar, mai departe, vestul Europei.

Read more: Construirea autostrăzii București - Brașov devine lege. Termenul de execuție va fi de trei ani
Actual

Mega Image a emis o alertă alimentară, după ce au apărut suspiciuni de contaminare cu bacteria Salmonella a unui lot de fructe confiate. Produsele retrase vor fi distruse, iar cele deja comercializate pot fi returnate.

Read more: Alertă alimentară în magazinele Mega Image. Fructe confiate comercializate în supermarketuri ar fi...
Actual

Constantin Minea, în vârstă de 80 de ani, din Teișani, a dispărut de la domiciliu. Cazul a ajuns în atenția polițiștilor din Văleni, care au demarat activitățile procedurale pentru găsirea bătrânului. Oamenii legii cer sprijinul populației și solicită celor care au detalii despre persoana în cauză să anunțe de urgență la 112.

Read more: Un prahovean dispărut de la domiciliu este căutat în tot județul. Apelul lansat de polițiști...
Actual

Direcția Națională Anticorupție a anunțat, joi, trimiterea în judecată a unui dosar de fraudă cu fonduri europene, cap de afiș pe lista inculpaților fiind europarlamentarul prahovean Laurețiu Rebega, fost vicepreședinte al CJ Prahova și unul dintre liderii partidului Pro România, formațiunea politică a lui Victor Ponta.

Read more: Europarlamentarul Laurențiu Rebega, fost vicepreședinte al CJ Prahova, a fost trimis în judecată...
Actual

Polițiști de investigare a criminalității economice din București și 19 județe efectuează, joi dimineață, 197 de percheziții, la persoane bănuite că ar fi cauzat un prejudiciu de peste 6 milioane de dolari, prin evaziune fiscală.

Read more: 197 de percheziții au loc, joi dimineață, într-un dosar cu prejudiciu de 6 milioane de dolari,...