Actual

Actual

După ani întregi de pauză, ploieştenii au posibilitatea să participe la pariuri sportive în incinta Hipodromului. Casa de pariuri Fortuna a deschis, în tribuna principală, o agenţie, în cadrul unei colaborări mai vechi cu Clubul Sportiv Municipal. Aceasta a devenit activă începând de sâmbătă, odată cu Derbyul de Trap al României, iar reprezentanţii casei de pariuri au anunţat că iubitorii de pariuri hipice vor avea posibilitatea să parieze aici în ziua curselor, oferta fiind mai bogată decât cea disponibilă în aplicaţia online.

Read more: Fortuna a deschis o agenţie de pariuri la Hipodromul Ploieşti, aşteptată de peste 10 ani
Actual

Ministerul Educației a afișat, luni dimineață, rezultatele înainte de contestații la sesiunea de vară a Bacalaureatului. Aproape 3.600 de candidați din Prahova au promovat examenul, iar câțiva dintre ei au făcut-o cu media maximă.

Read more: BACALAUREAT 2019: Rezultate mai bune decât anul trecut, în județul Prahova. Cine sunt cei șase...
Actual

Hipodromul Ploieşti va găzdui, sâmbătă, Derbyul de Trap al României, cea mai importantă competiţie naţională de hipism. Cu această ocazie, organizatorii au pregătit numeroase surprize, anunţând că spectatorii, aşteptaţi într-un număr foarte mare, vor avea partea de alte câteva curse de trap extrem de atractive, de curse de ponei şi de galop şi de o inedită demonstraţie de dersaj.

Read more: Spectacol, sâmbătă, pe Hipodromul Ploieşti: Derbyul de Trap al României, curs de galop şi ponei şi...
Actual

România este invadată de ţânţari periculoşi. 43 de specii au fost descoperite, dintre care cel mai periculos este ţânţarul tigru vinovat pentru meningita West Nile. Din cauza creşterii temperaturilor a apărut inclusiv o specie de ţânţar care poate transmite malarie.

Read more: Invazie de ţânţari în România, după perioada de ploi abundente. Vezi avertismentul Ministerului...
Actual

Patru absolvente de gimnaziu din Prahova vor participa la admitere cu media 10. Ele au obținut nota maximă la probele Evaluării Naționale, dar au avut media 10 și în toți cei patru ani de gimnaziu. Ca regulă generală, în cazul candidaților la admitere, pe fișa de înscriere trebuie completate cât mai multe opțiuni.

Read more: Patru medii de 10, în Prahova, la admiterea 2019. Nouă lucruri IMPORTANTE de știut de către...
Actual

Autoritățile sunt în alertă după ce ANM a decis să emită, pentru următoarele ore, avertizări de furtună pentru aproape două treimi din țară. Cele mai violente manifestări ale instabilității atmosferice vor fi semnalate în sudul și sud-estul țării, zonă pentru care a fost emis cod portocaliu.

Read more: Cod portocaliu de vijelii, până joi dimineață. Rafale de până la 100 km/oră și grindină, în sudul...
Actual

Ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, a anunțat că, din 1 iulie, la nivel național au început controale pentru a se verifica în ce măsură a fost implementat instrumentul economic "plătești pentru cât arunci".

Read more: Garda de Mediu a început controalele, la nivel național, privind colectarea selectivă a deșeurilor...
Actual

Ministerul Mediului a emis o avertizare în care arată că, în condițiile meteo din aceste zile, cu temperaturi foarte ridicate și calm atmosferic, există un risc considerabil de creștere a concentrațiile anumitor poluanți atmosferici.

Read more: Ministerul Mediului a emis o alertă de poluare, pentru zilele caniculare
Actual

Procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală și ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei de Poliţie Transporturi  au efectuat, marți, 25 de percheziţii domiciliare, în Capitală și în patru județe, într-o cauză în care se efectuează urmărirea penală “în rem” sub aspectul săvârşirii de către mai multe persoane a unor fapte de delapidare şi corupţie.

Read more: Percheziții într-un dosar de delapidare și corupție care vizează compania Tarom. Marți au loc...
Joomla SEF URLs by Artio