Actual

Actual

Dacă vă numărați printre cei care abia își intră în ritm, după weekendul prelungit care tocmai s-a încheiat, puteți să vă motivați gândindu-vă că, până la finalul anului, este foarte probabil să vă mai bucurați de două minivacanțe a câte cinci zile.

Read more: Mai multe zile libere pentru bugetari, pe final de an. Decembrie aduce două minivacanțe
Actual

Un caz al cărui protagonist este un tânăr din Ploiești s-a viralizat, în ultimele două zile, pe Facebook. În mediul on-line au apărut imagini cu fata bătută și cu agresorul, iar mii de oameni au semnat deja o petiție prin care cer ca individul să fie pedepsit crunt.

Read more: Tânăr din Ploieşti arestat preventiv, după ce şi-ar fi torturat și desfigurat iubita minoră
Actual

La Tragerea Suplimentară Loto 6/49 s-a câștigat premiul de categoria I, în valoare de 17.347.829,07 lei (peste 3,72 milioane de euro). Biletul norocos a fost jucat la o agenție din Timișoara și a fost completat cu o variantă simplă la Loto 6/49, prețul acestuia fiind de numai 10,50 lei. Ultima dată, premiul de categoria I, la Loto 6/49, s-a câștigat în data de 19.07.2018 și a fost în valoare de 9.720.865,12 lei. Rezultatele extragerii LOTO din 2 Decembrie sunt:

Loto 6/49: 39 46 15 11 7 25

Loto 6/49 suplimentar: 33 7 19 47 11 25

Joker: 17 4 37 16 27 +2

Joker suplimentar: 17 27 26 23 30 +15

Loto 5 din 40: 22 40 6 20 34 35

Loto 5 din 40 suplimentar: 35 11 7 37 9 32

Noroc: 9 9 0 4 3 7 8

Super Noroc: 4 1 5 7 3 5

Noroc Plus: 6 2 8 3 0 5

Actual

Un nou final de săptămână, un nou val de ambuteiaje pe Drumul Naţional 1, între judeţele Prahova şi Braşov. Din cauza numărului mare de maşini, pe sensul de coborâre se circulă bară la bară în acest moment. Poliţia Rutieră a luat măsura devierii traficului rutier pe DN 1A, Săcele - Cheia - Ploieşti.

Read more: Probleme de trafic pe DN1, în Prahova. Poliţia deviază maşinile pe DN1A
Actual

Loteria Română organizează duminică, 2 DECEMBRIE, TRAGERILE SPECIALE LOTO CENTENAR 1918-2018. Pentru fiecare din jocurile Loto 6/49, Joker şi Loto 5/40 se vor organiza două trageri, o tragere principala şi o tragere suplimentară. La tragerile loto de joi, 29 noiembrie, s-au înregistrat 16.511 câştiguri în valoare totală de 744.001,53 lei. Pentru cea de-a două tragere, cea suplimentară, Loteria Română suplimentează fondul de câştiguri al categoriei I, după cum urmează:

 

Read more: Tragerile speciale LOTO CENTENAR. Rezultate LOTO 6/49
Actual

Autorităţile ploieştene au aprins, în această seară, instalaţiile de iluminat festiv pentru sezonul de iarnă, în cadrul unei ceremonii derulate în centrul municipiului, în faţa unui public extrem de numeros.

Câteva mii de ploieşteni au luat parte la eveniment, numărul fiind mai mare decât în anii anteriori, lucru demonstrat şi de fotografiile realizate de la balconul Casei Albe, care arată că parcul din faţă a fost plin ochi.

Înainte de momentul butonului roşu, spectatorii au fost delectaţi de retragerea cu torţe a efectivelor care participaseră şi la parada militară de la prânz. Într-o beznă totală, militarii, pompierii şi poliţiştii locali încolonaţi în faţa Casei Albe şi-au aprins torţele şi apoi au plecat în pas de defilare, spre sud, cântând cântece patriotice, acompaniaţi de fanfara Consiliului Judeţean. Următorul moment de interes a fost oferit tot de CJ Prahova, care a pus în funcţiune cu această ocazie un proiector laser modern, achiziţionat şi instalat recent şi care a proiectat pe faţada Palatului Administrativ un clip video dedicat centenarului Marii Uniri. Momentul culminant a venit la ora 19.00, când a fost apăsat celebrul buton roşu, iar Ploieştiul a fost cuprins de o "explozie" de lumină, spre încântarea spectatorilor prezenţi, în special a celor mici.

Actual

Ionescu Gheorghe, bărbatul din Cărbunești dat dispărut acum două zile a fost găsit decedat în interiorul unei fântâni care are o adâncime de aproximativ 20 de metri, anunță ISU Prahova. La fața locului se desfășoară o anchetă. Poliția Prahova anunță că s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă. Cadarvrul va fi transportat la Serviciul de Medicină Legală. Dispărutul fusese căutat cu câine de urmă de la Poliția Prahova și de echipe din cadrul Postului de Poliție Cărbunești, secția nr. 8 Rurală Bălțești și de Poliția Locală, dar și de mai mulți localnici. Un cetățean i-a găsit astăzi pălăria lângă fântână și a alertat autoritățile.  Citește și ALERTĂ: Poliția caută un bărbat de 45 de ani. Dacă îl vedeți, sunați la 112

Actual

Începută cu o oră mai devreme decât era prevăzut în programul oficial, parada de 1 Decembrie din Ploieşti a ieşit în evidenţă în acest an şi ca urmare a vehiculelor aduse de Armata Română. Puţine la număr, transportoarele militare au atras toate privirile, probabil şi înjurăturile, din cauza fumului gros scos.

Read more: Ce bine că scot fum, ce mirare că mai merg! Vehiculele Armatei au atras toate privirile la parada...
Actual

Surprize de Ziua Naţională la Ploieşti! Unele plăcute, altele neplăcute. Tradiţionala paradă militară de 1 Decembrie, mai "bogată" decât în alţi ani, i-a încântat pe ploieştenii prezenţi astăzi în centrul municipiului. Mulţi, însă, au ratat evenimentul, pentru că defilarea a început cu o oră mai devreme decât fusese anunţat oficială, iar la 13.00, ora de începere din programul iniţial, deja se terminase iar traficul rutiere pe Bulevardul Republicii deja fusese reluat.

Read more: Mulţi ploieşteni au ratat parada de 1 Decembrie. Cum explică Primăria Ploieşti gafa
Actual

Ziua Naţională aduce, în anul centenarului Marii Uniri, un program bogat la Ploieşti, unde municipalitatea a decis, în premieră pentru istoria recentă, ca tradiţionala paradă şi aprinderea iluminatului festiv să se ţină în aceeaşi zi. Tot astăzi sunt programate şi mai multe spectacole în aer liber, dar şi o decernare de premii în cadrul unui proiect dedicat centenarului.

Read more: Paradă, lumini de Crăciun şi spectacole. Vezi programul pregătit de 1 Decembrie la Ploieşti!