Actual

Actual

Poliția a anunțat, sâmbătă, redeschiderea drumului spre Cota 1400 din Sinaia, care fusese închis acum câteva zile, din cauza condițiilor meteorologice.

Read more: VALEA PRAHOVEI | Drumul Cotei a fost redeschis circulației. Aglomerație pe DN 1, în zona...
Actual

Compania germană BioNTech, care a dezvoltat împreună cu Pfizer primul vaccin anti-Covid-19 omologat în Uniunea Europeană, a avertizat că este posibil ca imunizarea în UE să fie perturbată de apariţia unor goluri în stoc până ce alte vaccinuri vor fi aprobate.

Read more: BioNTech avertizează că vaccinarea în UE ar putea fi perturbată de probleme privind stocurile
Actual

Comitetul Naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva COVID-19 a anunțat că 1.367 de persoane au fost vaccinate anti-Covid în intervalul 31 decembrie, ora 17.00 – 1 ianuarie, ora 17.00.

Read more: Aproape 1.400 de persoane vaccinate anti-Covid în prima zi a anului și nicio reacție adversă...
Actual

1 ianuarie 2021 vine cu modificări în domeniul fiscal. Românii vor putea cumpăra și locuințe mai scumpe, cu taxa pe valoare adăugată redusă, alocațiile se majorează cu 20%, iar angajatorii nu vor mai datora taxe la stat pentru costurile cu telemunca și testarea epidemiologică a angajaților.

Read more: Schimbări majore de la 1 ianuarie 2021 privind TVA-ul, alocaţiile, tarifele la electricitate sau...
Actual

Aproape 200 de elevi pregătiți în cadrul Centrului Județean de Excelență Prahova au primit, la final de an, premii în valoare de 97.650 de lei, pentru performanțele deosebit obținute la concursurile la care au participat.

Read more: Primăria Ploiești și CJE Prahova au acordat premii de aproape 100.000 de lei elevilor cu...
Actual

Joi, 31 decembrie, Prahova a raportat 110 cazuri noi confirmate cu coronavirus și 19 persoane retestate pozitiv, dar și un număr însemnat de decese asociate Covid.

Read more: #coronavirus: Opt decese asociate Covid, 110 cazuri noi și 290 de pacienți internați, în Prahova,...
Actual

În Prahova au fost raportate, în ultimele 24 de ore, nouă decese noi în rândul pacienților infectați cu coronavirus, dar și peste 100 de persoane confirmate cu Covid.

Read more: #coronavirus: Nouă prahoveni infectați, cu vârste între 40 și 89 de ani, s-au stins din viață în...
Joomla SEF URLs by Artio