Actual

Actual

Reprezentanții Bergenbier au transmis detalii cu privire la cazul Covid confirmat la nivelul companiei și au precizat că au fost luată măsurile pentru prevenirea răspândirii virusului. Aceștia au dat asigurări că la nivelul fabricii Bergenbier nu există risc de contaminare.

Read more: Reprezentanţii Bergenbier, despre cazul de Covid confirmat la nivelul companiei: "Departamentul...
Actual

Curtea de Apel Ploieşti a transmis vineri un comunicat de presă în care confirmă că o angajată a fost infectată cu noul coronavirus şi anunţă totodată că se iau măsuri, în colaborare cu Direcţia de Sănătate Publică Prahova, pentru a preveni o răspândire a virusului.

Read more: Comunicat oficial al Curţii de Apel Ploieşti după confirmarea unei infectări cu COVID-19
Actual

Prahova ar putea stabili, astăzi, un nou record zilnic de cazuri confirmate cu Covid-19, iar situația devine alarmantă în contextul în care vorbim, deja, despre tot mai mulți pacienți infectați angajați în instituții publice sau societăți cu număr mare de salariați.

Read more: Cazuri de coronavirus confirmate la Curtea de Apel Ploiești, Apele Române Prahova, dar și în...
Actual

Personalul TESA al societății Exploatare Sistem Zonal Prahova (ESZ), compania care administrează sursele de apă pentru populația județului, a fost trimis acasă după ce doi angajați au fost testați pozitivi pentru noul coronavirus.

Read more: Compania care furnizează apă în majoritatea localităţilor din Prahova şi-a închis sediul după ce...
Actual

De la începutul epidemiei și până în prezent, la nivelul județului Prahova, 181 de persoane au fost confirmate cu noul coronavirus, iar dintre acestea șapte au decedat și 104 au fost declarate vindecate și externate. Au fost testate 5278 de persoane. Dintre pacienții confirmați cu COVID-19, doi sunt internați la ATI.

Read more: #COVID19 Numărul de infectări din Prahova urcă la 181, după 5 noi cazuri raportate în ultimele 24...
Actual

Parchetul General a anunțat, miercuri, că Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție a trimis înjudecată dosarul în care fostul procuror Mircea Negulescu este acuzat de cercetare abuzivă,  influențarea declarațiilor martorilor și  participație improprie la inducerea în eroare a organelor judiciare sub modalitatea instigării în formă continuată.

Read more: Fostul procuror DNA Ploiești Mircea Negulescu, trimis în judecată într-un nou dosar
Joomla SEF URLs by Artio