Actual

Actual

Decalajul între prezența la europarlamentare și cea de la referendum se accentuează de la o oră la alta. Până la 10.20, la 1.241.526 de alegători participaseră la scrutinul pentru alegerea europarlamentarilor, dar numai 988.376 votaseră și la referendum.

Read more: Prezența la ora 10.00: Peste 100.000 de români au refuzat să voteze la referendum
Actual

Structurile teritoriale din cadrul M.A.I. angrenate în organizarea și desfășurarea alegerilor membrilor din România în Parlamentul European și a referendumului din data de 26 mai au luat măsurile pentru buna derulare a procesului electoral, precum şi un mod de acţiune corect şi echidistant al efectivelor implicate.

Read more: Sute de polițiști, jandarmi și pompieri mobilizați în Prahova, în weekendul alegerilor
Actual

Polițiștii rutieri din Prahova au derulat, în ultimele două zile, o acțiune care a vizat, cu prioritate, depistarea bicicliștilor și pietonilor care comit abateri de la normele de circulație. Oamenii legii au aplicat peste 100 de amenzi.

Read more: Peste 100 de amenzi date de polițiștii din Prahova, pentru bicicliști și pietoni, în numai două zile
Actual

Pregătirile pentru organizarea alegerilor europarlamentare şi a referendumului pentru justiţie au intrat în linie dreaptă în Prahova. Prefectura a organizat astăzi o conferinţă de presă, în care a prezentat, alături de reprezentanţii Poliţiei, ISU, Jandarmeriei şi Grupării Mobile, principalele măsuri luate până acum şi mobilizarea de forţe pregătită pentru ziua scrutinului. Cu aceeaşi ocazie, IPJ Prahova a anunţat că a primit în această campanie opt sesizări privind încălcarea legii electorale, iar ISU a precizat că în noaptea alegerilor va instala lângă Palatul Administrativ din Ploieşti un număr mare de corturi de campanie, cel puţin opt, cu posibilitatea suplimentării, pentru persoanele care vor veni de la secţiile de vot să aducă buletinele folosite, procesele verbale şi tabletele oferite de autorităţi pe durata procesului electoral.

Read more: Corturi la Palatul Administrativ din Ploieşti, în noaptea alegerilor europarlamentare
Actual

La trei zile de la momentul găsirii trupului neînsuflețit, polițiștii au reuşit să afle cine este bărbatul găsit mort, duminică, pe un traseu din Bucegi.

Read more: Polițiștii au aflat cine era bărbatul găsit mort duminică, în Bucegi. Deși era plecat de acasă din...