Actual

Actual

Inspectorii ISU Prahova încep campania de verificare a modului în care unitățile de învățământ din județ sunt pregătite, din punct de vedere al normelor de securitate la incendiu, pentru reluarea activității cu elevii.

Read more: Inspectorii ISU încep controalele în unități de învățământ. Până acum au respins 22 de cereri...
Actual

Aproape 65.000 de prahoveni vor intra în posesia măștilor de protecție, asigurate de Guvernul României, în baza Ordonanței de urgență nr. 78/2020. Fiecare beneficiar din cele patru categorii defavorizate vizate va primi, în următoarele zile, un set de 50 de măști de protecție.

Read more: În Prahova au fost aduse peste 3,2 milioane de măști care vor fi distribuite gratuit persoanelor...
Actual

Guvernul a adoptat, în şedinţa de luni, o hotărâre prin care relaxează restricţiile cu privire la o serie de activităţi derulate în spaţii publice interioare. Astfel, începând de la 1 septembrie, e permisă reluarea activităţii pentru teatre şi cinematografe, dar şi pentru restaurante şi cafenele aflate la interior, în anumite condiţii care ţin de numărul de cazuri de coronavirus din fiecare judeţ.

Read more: Reguli noi de la 1 septembrie. Se redeschid cinematografele şi teatrele
Actual

Prahova a raportat, luni, același număr de teste efectuate ca și în bilanțul anterior dat publicității, prin urmare noile cazuri confirmate sunt toate din testări efectuate la cerere. Cel puțin așa reiese din informarea oficială transmisă de autorități. 56 de pacienți noi, infectați cu Covid, au fost înregistrați în județ, în ultimele 24 de ore.

Read more: #coronavirus: 56 de prahoveni, inclusiv copii, au fost confirmați cu Covid de la ultima raportare....
Actual

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova încurajează cetățenii interesați de un loc de muncă în domeniul asistenței sociale, respectiv, de meseria de asistent personal profesionist, să realizeze demersurile prevăzute de legislația în vigoare și să se alăture echipei noastre, anunţând că a demarat un program de recrutare, finanţat de Uniunea Europeană.

Read more: Fonduri europene pentru o campanie a DGASPC Prahova de recrutare a asistenţilor sociali...
Actual

Consiliul de Administrație al Colegiului Național "Nichita Stănescu" a hotărât, luni, inclusiv după consultarea părinților elevilor înscriși aici, că varianta optimă este organizarea cursurilor în mediul on-line, cel puțin în primele săptămâni de școală, inclusiv pentru anii terminali.

Read more: Elevii unui colegiu din Ploiești vor face cursuri doar on-line, cel puțin în prima lună de școală....
Actual

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Prahova a transmis o situație detaliată, cu rata de infectare la mia de locuitori calculată pentru fiecare dintre localitățile județului. De acest indicator depinde ridicarea unor restricții, începând cu 1 septembrie, iar în curând aceeași cifră va cântări greu în luarea deciziei privind revenirea copiilor în școli și grădinițe, peste două săptămâni.

Read more: #coronavirus | Alertă epidemiologică! 11 localități din Prahova au, în prezent, o rată de...
Actual

Prefectura Prahova a anunțat, vineri, 4.064 de persoane au fost confirmate ca fiind infectate cu virusul SARS-CoV-2, potrivit datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică (DSP) Prahova, total din care în ultimele 24 de ore au fost raportate 78 de cazuri.

Read more: CORONAVIRUS | 78 de cazuri noi confirmate în Prahova, în ultimele 24 de ore, și peste 4.000...
Joomla SEF URLs by Artio