Actual

Actual

Programul_Cornul_si_laptele12 copii, elevi în mai multe şcoli din judeţ au ajuns la spital diagnosticaţi cu toxiinfecţie alimentară. Copiii au ajuns miercuri seară la Spitalul de Boli Infecţioase din Ploieşti unde s-a confirmat că toxiinfecţia a fost cauzată de laptele distribuit prin programul guvernamental. Au fost prelevate probe din alimente dar analiza acestora durează 48 de ore. Până la aflarea rezultatelor analizelor întregul lot de lapte a fost retras.


Actual

Camera de Comerţ şi Industrie Prahova a organizat miercuri, 28 martie 2012, în foaierul Casei de Cultură a Sindicatelor Ploieşti, BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ - acţiune desfăşurată în cadrul proiectului strategic "Regions for Jobs", finanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013., în care C.C.I. Prahova este partener.

Read more: BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ, la Camera de Comerţ şi Industrie Prahova
Actual

slabitUnele tipuri de ceaiuri de slăbit pot completa cu succes un program de slăbit. Mai exact, o persoană cu o dietă hipocalorică, echilibrată, care face mişcare în mod regulat îşi poate stimula în plus arderile celulare, pierzând mai multe kilograme cu ajutorul unor ceaiuri din plante. Dar nu orice fel de plante şi nu pe o perioadă nelimitată.

Integral pe adevarul.ro
Actual

accidentUn accident grav s-a produs marţi după amiază pe centura de est a Ploieştiului în dreptul localităţii Ploieştori. O maşină a intrat pe contrasens lovind un alt autoturism şi un TIR.

O persoană a murit pe loc, victima se pare că este un copil de 3 ani, iar șoferul vinovat de accident este grav rănit. Cel mai probabil accidentul s-a produs datorita intrarii pe contrasens a maşinii respective.

Actual

Boldea_MihailDeputatul Mihail Boldea a confirmat că se află în custodia consulatului român de la Nairobi, de duminică seara. El a fost preluat de consul şi cazat într-o locaţie din capitala Kenyei, care aparţine ambasadei României.

El a infirmat cele spuse mai devreme de avocatul său, George Moloman, cum că nu ar fi avut bilet de avion dus-întors.

Integral pe gandul.info
Actual

accidentUn accident rutier grav a avut loc cu puţin timp în urmă la ieşirea din Ploieşti spre Târgovişte, în zona Crângu lui Bot. Din primele informaţii prezentate de Poliţie, în eveniment sunt implicate două autoturisme. O persoană este decedată iar altele trei sunt grav rănite. În acest moment, traficul este restricţionat în totalitate pe DN 72.
Sursa: IPJ Prahova
Actual

vot_parlamentLa câteva luni după succesul de la nivelul Senatului României, Institutul pentru Politici Publice (IPP), consecvent în eforturile de a determina o creştere a participării societăţii civile în procesul legislativ, reuşeşte să convingă şi conducerea Camerei Deputaţilor să inaugureze, în cadrul site-ului propriu, o facilitate dedicată consultării publice asupra propunerilor legislative cu care Camera este prima sesizată.

Read more: IPP convinge Camera Deputaţilor să inaugureze, în cadrul site-ului propriu, o facilitate dedicată...
Joomla SEF URLs by Artio