Actual

Actual

speedUn şofer din Bucureşti a reuşit să bată recordul de viteză pe DN 1. Bărbatul, în vârstă de 46 de ani, se afla la volanul unui Opel Vectra când a fost prins de radarul poliţiei rutiere conducând cu 180 de kilometri pe oră, pe tronsonul din dreptul oraşului Băicoi.

Vitezomanul s-a ales cu permisul suspendat pe o perioadă de 90 de zile şi cu o amendă care depăşeşte 500 de lei. Viteza de 180 de kilometri pe oră înregistrată de radar reprezintă un record pentru Prahova anul acesta.

Nu este însă un record la nivel naţional. În acest week-end o şoferiţă de 20 de ani a fost prinsă pe autostrada Soarelui circulând cu peste 200 de kilometri pe oră.
Actual

cheloo„Cel care urăşte” este intitulat noul album solo al lui Cheloo, colegul lui Ombladon din cunoscuta trupă românească Paraziţii. Raperul şi-a lansat un teaser pe canalul oficial youtube pentru a anunţa lansarea oficială a albumului programat să apară pe 24 martie.

Pe canalele media şi internet circulă deja videoclipul  primei piese promovate de pe noul album. Refrenul „Să se audă până-n Piaţa prostituţiei” al piesei „Sau” este deja cunoscut printre fani, în versurile melodiei remarcându-se un ton critic la adresa guvernanţilor, dar şi la adresa preşedintelui ţării, Traian Băsescu.

Puteţi urmări videoclipul în secţiunea APH Video.

Actual

mass_mediaCentrul pentru Jurnalism Independent (CJI) organizează, în perioada 13-21 martie, întâlniri cu profesioniştii din mass-media locale, titrează paginademedia.ro.

Întâlnirile vor avea loc în Craiova, Deva, Arad, Oradea, Cluj-Napoca, Târgu Mureş şi Braşov şi vor cuprinde dezbateri despre situaţia presei locale în 2011. De asemenea, luna viitoare vor avea loc discuţii similare şi cu jurnaliştii, editorii şi patronii din restul ţării.

Una dintre temele principale ale discuţiei este necesitatea dezvoltării jurnalismului online în România, creşterea competenţelor media şi digitale ale publicului, autoreglementarea mass-media şi numeroase iniţiative legislative din 2010 în ceea ce priveşte presa.

Conform informaţiilor prezentate de www.paginademedia.ro, dezbaterile sunt parte ale programului iniţiat de Centrul pentru Jurnalism Independent numit „Jurnalism nonlinear”, program aflat în desfăşurare din noiembrie 2009, urmând a fi finalizat în aprilie 2011.

Prin acest proiect, CJI urmăreşte profesionalizarea jurnaliştilor, creşterea ofertei de produse multimedia în ceea ce priveşte presa şi, nu în ultimul rând, consolidarea unor practici deontologice transparente şi responsabile.

Actual

poluarePloieştiul este poluat din nou. Mirosuri de gaz, greu de suportat se simt în Bulevardul Bucureşti, zonă în care locuiesc mii de familii. Oamenii spun că, în primă fază, au verificat cu atenţie instalaţiile de gaze din locuinţele lor, crezând că aceste instalaţii au scăpări. Cei  are au ieşit din casă au constatat însă că mirosul vine, de fapt, de afară. Aşa cum ne-au obişnuit, autorităţile care se ocupă de protecţia mediului constată că nu este vorba de poluare.

Mii de ploieşteni care locuiesc în cartierul din sudul oraşului îndură, de câteva ore bune, mirosuri îngrozitoare de gaz. Aerul în Bariera Bucureşti a devenit greu de suportat la scurt timp după orele prânzului, iar la această oră mirosul de gaz persistă, în special în zona dinspre Hipodromul din Ploieşti.

Oficial, poluarea nu există. Niciuna dintre cele şase staţii de monitorizare a aerului din Ploieşti nu indică depăşiri ale noxelor. În plus, aşa cum ne-am obişnuit, automonitorizările agenţilor economici care-şi desfăşoară activitatea în Ploieşti şi de la care ar putea proveni mirosul puternic de gaz, nu indică nereguli.

Cât despre ploieşteni, aceştia par a se fi resemnat cu situaţia. Nici măcar unul nu a sunat la 112 să anunţe ce se întâmplă. După ce, în urmă cu câteva săptămâni, zeci de ploieşteni au sunat la 112, la dispeceratul primăriei sau la regia de servicii publice pentru a anunţa că oraşul este poluat, iar autorităţile nu au aflat nici până azi sursa poluării, oamenii  s-au convins, probabil, că pierd vremea degeaba anunţând că, din nou, în Ploieşti se simt mirosuri pestilenţiale.

Actual

alunecariAlunecările de teren fac din nou pagube în judeţul Prahova. După câteva zile cu temperaturi ridicate pământul a început să se dezgheţe, iar în unele zone acesta a luat-o la vale. La Telega, o casă este în pericol să se dărâme şi un drum comunal s-ar putea surpa după ce două alunecări de teren mai vechi s-au reactivat.

O alunecare de teren veche de trei ani pune în pericol o casă în care locuieşte un bătrân. Un val de pământ a luat-o la vale, pe o suprafaţă de 500 de metri pătraţi, iar casa care este în pericol se află la doar 20 de centimetri de zona în care se produce alunecarea.

O altă alunecare de teren, activată în luna mai a anului trecut s-a reactivat în apropierea drumului comunal 133 din Telega. Valul de pământ s-a dislocat la doar câţiva centimetri de carosabil, iar dacă alunecarea va continua drumul s-ar putea surpa.

Comitetul local pentru situaţii de urgenţă din comuna Telega monitorizează cele două zone în care s-au reactivat alunecări de teren, iar autorităţile locale au anunţat Inspectoratul de Stat în Construcţii, Prefectura Prahova, Consiliul Judeţean Prahova şi  Inspectoratul judeţean pentru Situaţii de Urgenţă în legătură cu această situaţie.

Actual

euroO familie din Ploieşti a reclamat la poliţie că din casă i-au fost furaţi bani la care mulţi dintre români nici nu îndrăznesc să viseze. Conform sesizării depuse la poliţia municipală la sfârşitul lunii trecute, hoţii au luat dintr-o casă situată foarte aproape de centrul oraşului sume de bani şi bijuterii care valorează, în total, jumătate de miliard de lei vechi.

Autorii jafului au intrat în casă pe geam şi au luat aproape 6 000 de euro, peste 170 000 000 de lei vechi şi 100 de grame de bijuterii. Proprietarii casei au spus la poliţie că ei cred că autorul furtului este un tânăr care ştia de existenţa banilor şi a bijuteriilor. Acesta a fost inclus în cercul de suspecţi, a fost audiat, dar deocamdată nu există nicio probă care să îl incrimineze. Poliţiştii continuă cercetările.

Păgubiţii din acest caz nu sunt nici pe departe primii în topul celor care pierd foarte mult după ce au fost călcaţi de hoţi. În urmă cu două luni o ploieşteancă a rămas fără un milion de euro după ce doi tineri au găsit banii pe care femeia îi păstra într-un geamantan, într-o casă nelocuită.

Actual

sondaMarile companii din România sunt din ce în ce mai des ţintele hoţilor mărunţi. După ce, alaltăieri, trei bărbaţi care furaseră 45 de metri dintr-o magistrală de la Conpet au fost prinşi vânzând conducta la fier vechi, ieri alţi trei indivizi au fost prinşi furând componente din sondele Petrom.

Cei trei, care sunt din Boldeşti Scăieni, au fost descoperiţi de jandarmii de la Gruparea Mobilă Prahova pe un câmp de la Seciu, în timp ce încărcau în căruţe bucăţi dintr-o conductă care făcea legătura între două sonde şi acoperişul unei săli de compresoare.

Până la momentul la care au fost prinşi, doi dintre cei trei bărbaţi reuşiseră să decoperteze 11 metri de conductă care făcea legătura între sonde, conductă pe care au tăiat-o în cinci bucăţi, în timp ce al treilea a tăiat acoperişul unei săli de compresoare, din care luase nouă bucăţi de tablă ondulată.

Întrebaţi ce voiau să facă cu bucăţile de tablă şi de acoperiş, cei trei au mărturisit că intenţionau să le vândă la un centru de colectare a fierului vechi din Lipăneşti.

Actual

locuri_de_muncaPREVENTORIUL TBC POIANA TAPULUI  asistent medical PR. medicina generala                Busteni, str:Bd. Libertatii, nr:151, Tel/Fax:0244320316, e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., vechime în domeniu 5 ani, scoala postliceala, grad principal, perioada determinata, inscrieri la concurs pana in data de 02.03.2011, concurs in data de 07.03.2011 ora 10.00

PREVENTORIUL TBC POIANA TAPULUI  asistent medical medicina generala        Busteni, str:Bd. Libertatii, nr:151, Tel/Fax:0244320316, e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.               1             vechime in domeniu 6 luni, scoala postliceala, perioada determinata, inscrieri la concurs pana in data de 02.03.2011, concurs in data de 07.03.2011 ora 10.00

SC CIPATONI PROD SRL                brutar   Comarnic, str:Poiana, nr:141, Tel;0244361549    1             vechime in domeniu 5 ani, perioada nedeterminata

SC C.A.R.P. CAMPINA   casier-incasator               Campina, str:Castanilor, nr;4, Tel:0244337931, Fax:0244336491, e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., Persoana de contact:Postolache Maria Mihaela, Punct de lucru:Filipestii de Padure                1             vechime in domeniu 3 ani, liceu cu diploma de bacalaureat, perioada nedeterminata, cazier judiciar

SC ADYIMPEX PRELMET SRL       frezor   Campina, str:Orizontului, nr:2Bis, Tel:0244376244;0722377568, Persoana de contact: Luncasu Adrian 1             vechime in domeniu 10 ani, scoala profesionala, perioada nedeterminata

SC COMFRUCT HC SRL   muncitor necalificat       Baicoi, str:Oltului, nr:113, Tel:0244268631, e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.    1             studii medii, perioada nedeterminata, tichete de masa

SC ADYIMPEX PRELMET SRL       operator CNC    Campina, str:Orizontului, nr:2Bis, Tel:0244376244;0722377568, Persoana de contact: Luncasu Adrian               2             vechime in domeniu 2 ani, scoala profesionala, perioada nedeterminata

SC ADYIMPEX PRELMET SRL       rectificator         Campina, str:Orizontului, nr:2Bis, Tel:0244376244;0722377568, Persoana de contact: Luncasu Adrian               1             vechime in domeniu 10 ani, scoala profesionala, perioada nedeterminata

SC GERULA COM SRL     spalator autovehicule   Poiana Campina, str:Pietris, nr:912A, Tel:0244351420     1             vechime in domeniu 6 luni, studii medii, perioada nedeterminata

SC ADYIMPEX PRELMET SRL       strungar              Campina, str:Orizontului, nr:2Bis, Tel:0244376244;0722377568, Persoana de contact: Luncasu Adrian               2             vechime in domeniu 10 ani, scoala profesionala, perioada nedeterminata

SC CISCOM SERV SRL     sofer taxi            Campina, str:Bd. Carol I, nr:63, bl:23F, et.4, ap:12, Tel:0724652412, Persoana de contact:Ciochina Mihaela            1             vechime in domeniu 2 ani, studii medii, atestat taxi, perioada nedeterminata

SC COMFRUCT HC SRL   sofer     Baicoi, str:Oltului, nr:113, Tel:0244268631, e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.               1                studii medii, perioada nedeterminata, tichete de masa

SC POLIMERI EST TRANS SRL      sofer tir               Floresti, D.J.Baicoi-Moreni, Tel:0244362055        1             vechime in domeniu 5 ani, atestat marfa, perioada nedeterminata

SC TRANS WORLD FREIGHT SRL                sofer tir+cisterna            Cornu, DN1-KM95+100, Tel:0742102544,             1                vechime in domeniu 3 ani, atestat ADR, perioada nedeterminata

SC COMFRUCT HC SRL   vanzator              Baicoi, str:Oltului, nr:113, Tel:0244268631, e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.                1             studii medii, perioada nedeterminata, tichete de masa

SC MARKET SRL                vanzator statie PECO     Baicoi, DN1, Tel:0244369276, Punct de lucru: CORNU,PH              2                perioada nedeterminata

SC GERULA COM SRL     vulcanizator       Poiana Campina, str:Pietris, nr:912A, Tel:0244351420     1             vechime in domeniu 1 an, studii medii, perioada nedeterminata


SC TYMBARK MASPEX ROMANIA SRL    agent comercial               Valenii de Munte, Str: Cimislia, nr:38-40, Tel:282328

SC TYMBARK MASPEX ROMANIA SRL    brand manager                Valenii de Munte, Str: Cimislia, nr:38-40, Tel:282328

SC TANEX SRL    controlor calitate             Valenii de Munte, Str: Berevoesti, nr:77-79, Tel:0244/281682

SC RADEX COM SRL        drujbist                Baltesti, Str: Baltesti, nr:3, bl:, ap:, Tel:219027

SC TYMBARK MASPEX ROMANIA SRL    inginer electrotehnist   Valenii de Munte, Str: Cimislia, nr:38-40, Tel:282328

SC TYMBARK MASPEX ROMANIA SRL    inginer mecanic               Valenii de Munte, Str: Cimislia, nr:38-40,Tel:282328

SC APASCO        instalator instalatii tehnico-sanitare si de gaze  Maneciu, Str: Maneciu, nr:283, bl:, ap:, Tel:295440

SC UNIVERSAL MONTAJ DARZEU SRL    lacatus mecanic               Blejoi, Str: Blejoi, nr:929,

SC TYMBARK MASPEX ROMANIA SRL    maistru electromecanic               Valenii de Munte, Str: Cimislia, nr:38-40,Tel:282328

SC BOGIRI TOUR SRL      masinist la masini mobile pentru transporturi interioare              Homoriciu, Str: Homoriciu, nr:275 B,Tel:0244293103

SC BOGIRI TOUR SRL      masinist la masini mobile pentru transporturi interioare              Homoriciu, Str: Homoriciu, nr:275 B,Tel:0244293103

SC TANEX SRL    modelier confectii          Valenii de Munte, Str: Berevoesti, nr:77-79, Tel:0244/281682

SC RADEX COM SRL        motorist la motoagregate si masini in silvicultura             Baltesti, Str: Baltesti, nr:3, bl:, ap:, Tel:219027

SC VILS MEGA CONS SRL             munc.necal.la demol.cladiri, zidarie, mozaic, faianta, gresie,parchet      Lopatnita, Str: Lopatnita, nr:52, bl:, ap:, Tel:

SC TANEX SRL    muncitor necalificat in industria confectiilor       Valenii de Munte, Str: Berevoesti, nr:77-79, Tel:0244/281682

SC TANEX SRL    operator confect.ind.imbracaminte-tesaturi,tricot.,mat.sintetice           Valenii de Munte, Str: Berevoesti, nr:77-79,Tel:0244/281682

SC ZIP COMPANY SRL    sapator manual                Valenii de Munte, Str: Tudor Vladimirescu, nr:3, Tel:0244280376

SC ZIP COMPANY SRL    sapator manual                Valenii de Munte, Str: Tudor Vladimirescu, nr:3, Tel:0244280376

SC TANEX SRL    sef formatie industria confectiilor imbracaminte             Valenii de Munte, Str: Berevoesti, nr:77-79, Tel:0244/281682

SC TYMBARK MASPEX ROMANIA SRL    sef schimb          Valenii de Munte, Str: Cimislia, nr:38-40,Tel:282328

SC MOBICORD IMPEX SRL           tehnician in industria confectiilor si tricotajelor Maneciu, Str: Maneciu, nr:91, bl:, ap:, Tel:295120


SC RAD PROAUTO SRL   Agent vanzari    Pl., str. Cpt. Av. Popescu Ciocanel, nr.26, tel: 0244/520477          2             vechime 3 ani, studii: liceul, per nedeterminata

SC VEGA IMPEX SRL       Alimentator       Pl., Parc Industrial, tel: 0751027180, 0762674452               1             studii: minim8 clase, per nedeterminata, transport

SC VEGA IMPEX SRL       Ambalator          Pl., Parc Industrial, tel: 0751027180, 0762674452               2             studii: minim8 clase, per nedeterminata, transport

SC ISTAPANIF MAYA SRL             Brutar   Pl., Sos. Vestului, nr.9, incinta B-C7 si C10, tel: 0733357978          2             vechime 1 an, studii medii, per nedeterminata

SC AFFINITY IMPEX SRL                Calcator               Plopeni, str. Republicii, nr.1, tel: 0244/221406, 0244/221800, fax: 0244/221416                5             experienta, per nedeterminata, masa + transport gratuit

SC VEGA IMPEX SRL       Calcator               Pl., Parc Industrial, tel: 0751027180, 0762674452               5             studii: minim8 clase, per nedeterminata, transport

CASH CONTROL MANAGEMENT SRL      Calcator               Pl., str. Gh. Gr. Cantacuzino, nr.348 (zona Podu Inalt), tel: 0244/587012, fax: 0344/815779 5             per nedeterminata

SC ISTAPANIF MAYA SRL             Cocator                Pl., Sos. Vestului, nr.9, incinta B-C7 si C10, tel: 0733357978          3                vechime 1 an, studii medii, per nedeterminata

CASH CONTROL MANAGEMENT SRL      Confectioner textile      Pl., str. Gh. Gr. Cantacuzino, nr.348 (zona Podu Inalt), tel: 0244/587012, fax: 0344/815779 10           per nedeterminata

SC AFFINITY IMPEX SRL                Confectioner textile      Plopeni, str. Republicii, nr.1, tel: 0244/221406, 0244/221800, fax: 0244/221416      5             experienta, per nedeterminata, masa + transport gratuit

MODEXIM SCM               Confectioner textile      Pl., str. G-ral Traian Mosoiu, nr.1, tel: 0244/595589, fax: 0244/514433    5                vechime 1 an, scoala generala/profesionala, experienta in domeniu, per nedeterminata, tichete de masa

SC JOHNSON CONTROLS ROMANIA       Confectioner textile      Pl., Parc Industrial, str. Conului, nr.3, tel/fax: 0372/447901, 0244/406881      7             vechime minim 6 luni, studii minim 8 clase, diploma calificare, per determinata

SC ANDORTEX CONF SRL             Confectioner textile      Pl., str. Gh. Gr. Cantacuzino, nr.348 (zona Podu Inalt), tel: 0244/585111      5             studii medii, per nedeterminata

SC VEGA IMPEX SRL       Confectioner textile      Pl., Parc Industrial, tel: 0751027180, 0762674452               10           studii: minim8 clase, per nedeterminata, transport

INSTITUTUL DE CERCETARE -DEZVOLTARE PT. VITICULTURA si VINIFICATIE        Consilier juridic Valea Calugareasca tel: 0244236300        1             vechime 3 ani,studii superioare, per nedeterminata, data inceput 01.04.2011

SC VERTICAL AMBIENT SRL         Contabil               Pl., Sos. Pl-Targoviste, str. Piramidei, nr.6A, (Parc Industrial Ploiesti), tel/fax: 0244/220422      1             vechime in domeniu, studii superioare de specialitate financiar contabil, per nedeterminata

SC ANDORTEX CONF SRL             Controlor calitate            Pl., str. Gh. Gr. Cantacuzino, nr.348, tel: 0244/585111    5             studii medii, per nedeterminata

SC VEGA IMPEX SRL       Controlor calitate            Pl., Parc Industrial, tel: 0751027180, 0762674452               2             studii: minim8 clase, per nedeterminata, transport

SC PLOLAR PROD SRL     Croitor  Mizil, str. M. Bravu, nr.63, tel/fax: 0244/253259                5             locuri vacante Mizil, per nedeterminata, tichete de masa, prime lunare

SC VEGA IMPEX SRL       Desenator          Pl., Parc Industrial, tel: 0751027180, 0762674452               1             studii: minim8 clase, per nedeterminata, transport

SC ANDORTEX CONF SRL             Electronist          Pl., str. Gh. Gr. Cantacuzino, nr.348, tel: 0244/585111    1             studii medii, per nedeterminata

SC XENIA SA      Faiantar               Pl., str. Poligonului, nr.1, tel: 0244/531355           3             calificare, per determinata

LAVY STYLE SRL Frizer    Pl., str. Muncii, nr.8 (zona Obor - colt cu str. Postei), tel: 0736040653     1             vechime 2 ani, studii: scoala profesionala

ALRAK SERV SRL              Frizerita/coafeza             Pl., str. Putna, nr.41 (zona Nord -electrica), tel: 0722196683       1                vechime 3 ani, studii medii, per determinata/nedeterminata

SC PECEF TEHNICA SRL  Instalator incalzire centrala si gaze          Pl. str.Curcubeului nr. 1A tel: 0244/594815          2             per determinata 1 luna,vechime 2 ani,studii medii

SC SISANELU FOREXIM SRL         Inginer agronom             Pl., str. Domnisori, nr.90, bl.58, sc B, ap.21, tel: 0344144212        1                vechime 5 ani, studii superioare de specialitate, per nedeterminata

SC PETROSTAR SA           Inginer mecanic               Pl., str. B-dul Bucuresti, nr.37, tel: 0244/513777                1             experienta in proiectare - avantaj, studii superioare de specialitate, lb engleza, program Autocad, per nedeterminata

SC VERTICAL AMBIENT SRL         Inginer proiectant           Pl., Sos. Pl-Targoviste, str. Piramidei, (Parc Industrial Ploiesti), nr.6A, tel/fax: 0244/220422      1             vechime in domeniu, studii superioare in domeniul ind mobila, per nedeterminata

SC ANDORTEX CONF SRL             Instalator            Pl., str. Gh. Gr. Cantacuzino, nr.348, tel: 0244/585111    1             studii medii, per nedeterminata

SC CHRIS COM SRL          Lacatus mecanic              Pl., str. Tunari, 1A, tel: 0244/513135, 0731836250             2             vechime, calificare, per determinata

KAUFLAND ROMANIA SC            Lucrator comercial          Sos. Ploiesti-Targoviste, Parc Industrial Vest, tel: 0372091104    3                vechime 6 luni, studii medii, per determinata, tichete de masa

METRO CASH & CARRY SRL         Lucrator comercial          Pl., DN 1, Km 6, tel: 0244/402160, 0244/402178, fax: 0244/597696                2             vechime 6 luni, studii min 10 clase, experienta in comert, per determinata

SC PROVIDENT FINANCIAL ROMANIA IFN SA    Manager clienti                Bucuresti, str. Calea Serban Voda, nr.133, tel/fax: 021/3122266, 021/3122299          1             vechime 3 ani, studii superioare, experienta in vanzari, permis conducere, per nedeterminata

SC GAZPET INSTAL SRL  Masinist (ifronist)           Pl., str. Fluturilor, nr.34, tel: 0244/435005, 0726757624   1             vechime 3 ani, studii de specialitate, per determinata

SC VEGA IMPEX SRL       Mecanic              Pl., Parc Industrial, tel: 0751027180, 0762674452               1             studii: minim8 clase, per nedeterminata, transport

SC ANDORTEX CONF SRL             Mecanic masini de cusut             Pl., str. Gh. Gr. Cantacuzino, nr.348, tel: 0244/585111    1                studii medii, per nedeterminata

SC ISTAPANIF MAYA SRL             Modelatori (panificatie)               Pl., Sos. Vestului, nr.9, incinta B-C7 si C10, tel: 0733357978                3             vechime 1 an, studii medii, per nedeterminata

SC ROMCAP CONDENSATORI SRL            Montator aparatura electrica    Negoiesti - Brazi, str. Piatra Craiului, nr.7, tel: 0244/434256      15           studii medii, per determinata

SC PLOLAR PROD SRL     Muncitor necalificat in ind textilelor       Mizil, str. M. Bravu, nr.63, tel/fax: 0244/253259                5                inclusiv pentru sectia croit si sectia calcat, per nedeterminata, tichete de masa, prime

SC ANDORTEX CONF SRL             Muncitor necalificat in ind textilelor       Pl., str. Gh. Gr. Cantacuzino, nr.348, tel: 0244/585111                5             studii medii, per nedeterminata

CASH CONTROL MANAGEMENT SRL      Muncitor necalificat in ind textilelor       Pl., str. Gh. Gr. Cantacuzino, nr.348 (zona Podu Inalt), tel: 0244/587012, fax: 0344/815779                10           per nedeterminata

SC JOHNSON CONTROLS ROMANIA       Muncitor necalificat in ind textilelor       Pl., Parc Industrial, str. Conului, nr.3, tel/fax: 0372/447901, 0244/406881          5             studii minim 8 clase, abilitati de lucru la masina de cusut, per determinata

METRO CASH & CARRY SRL         Reprezentant comercial              Pl., DN 1, Km 6, tel: 0244/402160, 0244/402178, fax: 0244/597696      4             vechime 6 luni, studii medii/superioare,  experienta in vanzari, per nedeterminata

METRO CASH & CARRY SRL         Reprezentant comercial              Pl., DN 1, Km 6, tel: 0244/402160, 0244/402178, fax: 0244/597696      1             vechime 6 luni, studii medii,  experienta in livrari, per nedeterminata

KAUFLAND SC   Stivuitorist          Sos. Ploiesti-Targoviste, Parc Industrial Vest, tel: 0372/090503, fax: 0372/090509             15                studii minim 8 clase, autorizatie ISCIR, tichete de masa

SC CHRIS COM SRL          Sudor    Pl., str. Tunari, 1A, tel: 0244/513135, 0731836250             1             vechime, calificare, per determinata

SC COIFER IMPEX SRL    Sudor    Bucuresti,str.Jiului nr.67 tel:0374109860               2             locuri vacante Valeni, vechime 3 ani, cunostinte tehnice, per determinata 1 luna

SC ANDORTEX CONF SRL             Şef croitorie       Pl., str. Gh. Gr. Cantacuzino, nr.348, tel: 0244/585111    1             studii medii, per nedeterminata

SC VEGA IMPEX SRL       Sef linie               Pl., Parc Industrial, tel: 0751027180, 0762674452               2             studii: minim8 clase, per nedeterminata, transport

SC ISTAPANIF MAYA SRL             Şofer autoturisme si camionete               Pl., Sos. Vestului, nr.9, incinta B-C7 si C10, tel: 0733357978        2             vechime 1 an, studii medii, per nedeterminata

SC VEGA IMPEX SRL       Spanist Pl., Parc Industrial, tel: 0751027180, 0762674452               1             studii: minim 8 clase, per nedeterminata, transport

SC VEGA IMPEX SRL       Taietor textile   Pl., Parc Industrial, tel: 0751027180, 0762674452               1             studii: minim 8 clase, per nedeterminata, transport

SC PEISART INVEST SRL Vanzator (plante ornamentale)               Paulesti nr.1029, pct de lucru Carrefour Ploiesti, tel: 0723949302        2             studii medii, per determinata

SC PIUSIS SRL    Vanzator             Pl., str. M. Bravu nr. 239, tel/fax:0721237640     2             vechime 3 ani, liceu,per nedeterminata

SC MIRALIS IMPEX SRL  Vanzator             Pl., str. Aleea Profesorilor, nr.7, tel: 0723374096              2             locuri vacante Com. Cerasu, vechime , studii medii, per nedeterminata

SC XENIA SA      Zidar      Pl., str. Poligonului, nr.1, tel: 0244/531355           2             calificare, per determinată

Actual

hoti_conducteTrei bărbaţi din comuna Gura Vitioarei au fost prinşi de jandarmi în timp ce vindeau la un centru de colectare a fierului vechi 45 de metri de conductă de transport produse petroliere care aparţine societăţii Conpet.

Totul s-a petrecut ieri după amiază, când jandarmii de la Gruparea Mobilă„Matei Basarab” au observat cum trei bărbaţi descarcă dintr-o căruţă bucăţi de conductă pe care le duc într-un centru de colectare a fierului vechi din localitatea  Coada Malului. După ce vânzătorii de fier vechi au valorificat conducta, jandarmii i-au oprit.

În urma verificărilor, oamenii legii au stabilit că, în urmă cu trei zile, cei trei au decopertat conducta magistrală care tranzitează localitatea prahoveană Măgureni şi care se află în conservare, au tăiat-o în unsprezece bucăţi a câte 4,2 metri fiecare, pe care le-au vândut ca fier vechi contra sumei de o mie de lei.

hoti_conducte_1Prejudiciul a fost recuperat, iar suma de o mie de lei, bani primiţi de cei trei de la centrul de colectare a fierului vechi a fost predată Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Prahova, până la finalizarea cercetărilor. Cei trei bărbaţi sunt cercetaţi penal pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat şi distrugere.

Actual

ambulanta1Un incident de-a dreptul şocant s-a petrecut astăzi, la Grupul Şcolar „Mecanică 2” din municipiul Câmpina, grup şcolar mai cunoscut sub denumirea „Liceul de construcţii”.

O elevă de clasa a VII-a s-a aruncat de la etajul unu, pe fereastra unuia dintre grupurile sanitare din şcoală. Totul s-a petrecut în pauza dintre ultima şi penultima oră, astăzi clasa unde învaţă eleva având în orar cinci ore.

Colegii fetei aflaţi în curtea şcolii au chemat o ambulanţă. În primă fază, eleva a fost transportată la Spitalul Municipal Câmpina, unde medicii au constatat că are o fisură de calcaneu, întrucât, cel mai probabil, a căzut în picioare.
Ulterior, tânăra a fost trimisă la şcoala specială de la Voila, unde va fi supusă unor examene psihiatrice de specialitate, care să stabilească dacă a vrut să-şi pună capăt zilelor, aşa cum cred unii dintre colegii ei.
 Un lucru este cert: întrebat dacă există posibilitatea ca fata să fi fost victimă şi să fi fost aruncată pe fereastră, şeful Inspectoratului Şcolar Prahova, profesorul  Gheorghe Borovină a spus că exclude această ipoteză.

Eleva care s-a aruncat de etajul şcolii provine dintr-o familie dezorganizată, mai spun colegii ei.

Actual

Dolce_WebTVDupă lansarea postului DolceSport, Romtelecom a intrat puternic şi pe online, odată cu lansarea recentă a portalului DolceTv.ro, unde se vor putea urmări, filme, emisiuni TV live şi înregistrate. În prezent, platforma gazduieşte transmisia a 15 posturi TV. Pe portalul online se pot urmări şi filme în regim gratuit sau prin închiriere, la tarife ce variază între 1,1 şi 1,9 euro.

„Ţinta noastră este să devenim furnizorul preferat de divertisment al românilor, de aceea internetul broadband şi serviciile de televiziune, indiferent de platforma sau tehnologia prin care le furnizăm, rămân priorităţi pentru Romtelecom“, a declarat Ovidiu Ghiman, Director Executiv Strategie şi Comercial Rezidenţial, citat de paginademedia.ro

Joomla SEF URLs by Artio