Actual

Actual

Aproape 80 de persoane sunt audiate, miercuri, de procurorii DIICOT Ploiești, în urma celor 61 de percheziții derulate miercuri dimineață, într-un dosar de de fals în înscrisuri, uz de fals, acces ilegal la un sistem informatic, fals informatic, luare de mită și dare de mită.

Read more: VIDEO: Percheziții de amploare în București și opt județe, derulate de procurorii DIICOT și...
Actual

În plin vârf al pandemiei COVID în Prahova, cu o creștere accelerată a numărului de îmbolnăviri, aglomerarea secțiilor ATI și decese pe bandă rulantă, medicii de Terapie Intensivă de la Spitalul Județean amenință că-și dau demisia, dacă trebuie să trateze, în același timp, atât bolnavi confirmați cu coronavirus, cât și pacienți fără Covid.

Read more: Prahova, la un pas de o criză fără precedent. Medicii de la ATI - SJU Ploiești vor să-și dea demisia
Actual

De la începutul epidemiei și până în prezent, la nivelul județului Prahova, 614 persoane au fost confirmate cu noul coronavirus, dintre care 30 au decedat, iar 133 au fost declarate vindecate și externate, a anunţat Prefectura în bilanţul oficial publicat marţi. Faţă de raportarea precedentă sunt şase noi decese, cu toate că unul dintre ele fusese înregistrat acum câteva zile, dar omis de autorităţi. Victimele aveau vârste cuprinse între 56 şi 93 de ani.

Read more: Şase noi decese la pacienţi cu COVID-19 din Prahova raportate azi, ducând bilanţul total la 30
Actual

Creşte numărul persoanelor care au fost infectate cu noul coronavirus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti. Pe listă apar un medic, mai multe asistente şi infirmiere, dar şi patru pacienţi de la o secţie care nu era dedicată cazurilor COVID-19.

Read more: Se extinde focarul de COVID-19 de la Spitalul Judeţean Ploieşti! 11 infectări confirmate
Actual

Polițiștii de Investigații Criminale anchetează un tânăr de 22 de ani, din Buzău, bănuit că ar fi creat o pagină web pe care vindea subiecte despre care pretindea că ar urma să fie date la examenul de Bacalaureat din acest an, a fost depistat de polițiști. După efectuarea plății anticipate pentru subiecte, bărbatul întrerupea legătura cu victimele. 

Read more: Absolvent din Prahova păcălit de un buzoian să cumpere subiectele "care se vor da la Bac"
Actual

Prahova se apropie, rapid, de atingerea pragului de 600 de persoane infectate cu coronavirus. Și numărul deceselor a crescut rapid, în ultima săptămână, ajungând la acest moment la 24 de cazuri.

Read more: #coronavirus: Trei decese în rândul pacienților infectați și 18 noi cazuri confirmate în Prahova,...
Actual

Numărul deceselor înregistrate în Prahova, în rândul pacienților infectați cu Covid-19, aproape că s-a dublat, în ultima săptămână, ajungând de la 11, câte erau până duminca trecută, la 21, totalul anunțat astăzi. Patru cazuri au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, când au fost confirmate și 22 de noi îmbolnăviri.

Read more: #coronavirus: Cel mai negru bilanț, în Prahova, de la începutul pandemiei. Patru pacienți...
Joomla SEF URLs by Artio