Actual

Actual

Sub sloganul deja consacrat, "Ambiția de a realiza ceva măreț", Asociația "Prahova în Acțiune" lansează o nouă provocare pentru cei care vor să se asigure de faptul că rezultatul alegerilor prezidențiale din luna noiembrie va fi unul corect.

Read more: Mobilizare pentru alegerile prezidențiale. Asociația "Prahova în Acțiune" caută voluntari care să...
Actual

Polițiștii din toate statele UE fac controale de amploare, în această săptămână, vizând în special respectarea  legislației de către transportatorii de persoane și transportatorii de mărfuri.

Read more: O nouă acțiune TRUCK&BUS, la nivelul statelor UE. Filtre ale Poliției Rutiere, timp de o...
Actual

La Spitalul Județean de Urgență Ploiești a început un nou concurs pentru funcția de manager. Este a treia încercare a Consiliului de Administrație de a găsi pe cineva care să ocupe acest post.

Read more: Un nou concurs pentru ocuparea postului de manager, la Județean. Potențialii candidați vizitează,...
Actual

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au definitivat cercetările într-un dosarul penal privind o femeie de 31 de ani, bănuită de săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.

Read more: Prahoveancă anchetată după ce ar fi primit bani pretinzând că poate ajuta un om de afaceri să...
Actual

Polițiștii prahoveni de la Serviciul Economic au anunțat că au finalizat cercetările într-un dosar de evaziune fiscală în care reprezentanți ai unor firme au reușit, prin emiterea de facturi fictive, să prejudicieze bugetul cu aproape jumătate de milion de lei. Iar banii nu au putut fi recuperați până în prezent.

Read more: Dosar de evaziune fiscală, în județul Prahova. Prejudiciul, de aproape 500.000 de lei, nu a putut...
Actual

Poliția Prahova a fost alertată, în noaptea de sâmbătă spre duminică, referitor la dispariția unui copil de 13 ani care a dispărut, aseară, de la locuința unei rude din Ploiești.

Read more: Copil din Tecuci, dat dispărut în Prahova. Minorul se afla în vizită la o rudă din Ploiești (update)
Actual

De sâmbătă, 12 octombrie, au intrat în vigoare prevederile ordonanței adoptate de Guvern acum două luni, prin care se modifică sancțiunile aplicate celor care utilizează telefonul mobil în timpul condusului. Noile reglementări introduc amenzi usturătoare și circumstanțe agravante care duc la suspendarea permisului, în cazul în care șoferul surprins utilizând telefonul mobil încalcă și alte reguli de circulație.

Read more: Șoferii care folosesc telefonul mobil în timpul condusului pot rămâne, de acum, fără permis
Actual

A noua ediție a Festivalului de Teatru "Toma Caragiu" va avea loc între 4 și 10 noiembrie și va aduce, la Ploiești, peste 20 de reprezentanții ale unora dintre cele mai bune spectacole puse în scenă, în România, în ultima perioadă. Organizatorii au pregătit, pentru spectatori, și o mulțime de surprize, de la nume mari ale teatrului care vor putea fi văzute jucând la Ploiești la evenimente inedite, organizate în spații neconvenționale.

Read more: Marcel Iureș, George Mihăiță și Mihai Bendeac, pe afișul ediției din 2019 a Festivalului de Teatru...
Joomla SEF URLs by Artio