Actual

Actual

Noi decese asociate Covid au fost raportate în județ, în ultimele 24 de ore. De asemenea, zeci de pacienți infectați au fost depistați, în urma testărilor efectuate de la ultima raportare.

Read more: #coronavirus: Bilanț actualizat, în Prahova. Încă 40 de pacienți au fost testați pozitiv, iar trei...
Actual

Un ploieştean în vârstă de 70 de ani a murit la Spitalul Orăşenesc Băicoi, după ce iniţial stătuse aproape o zi la Spitalul Judeţean din Ploieşti, fără să primească tratament, apoi a fost trimis la Boli Infecţioase, secţie unde i s-a refuzat accesul, pe motiv că aici sunt trataţi doar pacienţii confirmaţi cu noul coronavirus. Familia îndurerată reclamă că bărbatul a murit cu zile, primind tratament cu mare întârziere, la aproximativ 30 de ore de la internarea la Judeţean. În replică, într-un răspuns oficial trimis la peste o lună de la deces, conducerea Judeţeanului susţine că a respectat toate normele şi metodologiile în vigoare la acel moment.

Read more: Ploieştean fără COVID, tratat ca un suspect, ţinut fără tratament, apoi expediat la spitalul...
Actual

Cea mai nouă situație întocmită de autoritățile prahovene arată că, la acest moment, în județ sunt 605 cazuri active de coronavirus, din care 242, adică nu mai puțin de 40%, în rândul ploieștenilor. În același timp, în 26 de localități nu mai există, conform datelor centralizate la 21 septembrie, niciun pacient infectat cu Covid.

Read more: #coronavirus: Ploieștiul are 40% din cazurile active existente în județ
Actual

Mai multe cadre didactice din județul Prahova au fost testate pozitiv pentru coronavirus, în ultimele ore, astfel că unitățile de învățământ la care lucrau au trecut, astăzi, în Scenariul 3, și organizează, pentru două săptămâni, doar cursuri on-line.

Read more: Noi unități de învățământ din Prahova au trecut în Scenariul 3. Cursuri on-line în mai multe școli...
Actual

Până astăzi, , pe teritoriul României, au fost confirmate 113.589 de  cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, iar 90.649 de pacienți au fost declarați vindecați, arată Grupul de Comunicare Strategică în bilanţul naţional publicat în 21 septembrie.

Read more: #coronavirus - 808 infectări şi 23 de decese raportate în ultimele 24 de ore
Actual

Prefectura Prahova a anunţat că a primit buletinele de vot comandate pentru alegerile locale din 27 septembrie, aproape 2,9 milioane la număr, în condiţiile în care fiecare alegător va primi câte patru bucăţi şi vor fi tot patru urne în fiecare secţie.

Read more: Număr uriaş de buletine de vot comandate în Prahova pentru alegerile de duminică
Actual

Doi elevi ai Colegiului Național "Ion Luca Caragiale" Ploiești, pregătiți de coordonatorul Centrului Județean de Excelență, Dana Lica, se numără printre cei 10 medaliați la concursurile internaționale de informatică din acest an.

Read more: Performanță în vremea pandemiei! Ploieștenii Alexa Tudose și Alexandru Dobleagă (CNILC), medaliați...
Actual

Numărul cazurilor confirmate în Prahova, în 24 de ore, rămâne la un nivel de scăzut comparativ cu alte județe. De la ultima raportare, au fost 47 de pacienți testați pozitivi și încă 14 retestați cu același rezultat.

Read more: #coronavirus: Încă doi copii testați pozitiv, în județ. Prahova a trecut de 5.300 de pacienți...
Actual

Premierul Ludovic Orban a declarat că nu este de acord cu propunerea preşedintelui Consiliului Judeţean Harghita ca elevii de la ciclul primar din judeţele aflate în scenariul verde să nu fie obligaţi să poarte masca de protecţie sanitară.

Read more: Premierul Ludovic Orban nu este de acord ca elevii să renunțe la măști, în zonele aflate în...
Actual

Prahova a raportat, sâmbătă, trei noi decese în rândul persoanelor testate pozitiv, dar numai 42 de cazuri noi, potrivit informațiilor furnizate de Prefectură.

Read more: #coronavirus: Încă trei pacienţi infectați au murit. Autoritățile din județ anunță că nu mai sunt...
Joomla SEF URLs by Artio