Actual

Actual

Secretariatul General al Guvernului a publicat un proiect de hotărâre care se află, astăzi, pe ordinea de zi a ședinței Executivului și care modifică documentul anterior prin care a fost aprobată Strategia de vaccinare anti-Covid. Printre altele, este vorba despre introducerea de noi categorii în rândul celor care beneficiază de vaccinare în a doua etapă a campaniei, dar și despre stabilirea numărului de vaccinuri pentru fiecare dintre categorii.

Read more: 75% dintre vaccinuri pentru grupele la risc, restul pentru lucrători din domenii esențiale. Noi...
Actual

Mai multe vaccinuri au fost considerate pierdute, până acum, în Prahova. Sunt 10 cazuri de acest fel raportate oficial, pentru care au fost cerute note explicative.

Read more: Zece vaccinuri anti-Covid au fost pierdute, în Prahova. Majoritatea cazurilor, la centrul de la...
Actual

O nouă informare meteo emisă de ANM confirmă creșterea temperaturilor, în unele zone din țară, după mai multe zile de ger, dar și creșterea riscului formării poleiului, odată cu apariția precipitațiilor pe fondul temperaturilor încă destul de scăzute.

Read more: Ploi, lapoviță și ninsori în următoarele ore, în mai multe zone din țară. ANM avertizează cu...
Actual

Autorizația Integrată de Mediu a Ecoburs SA a fost suspendată zilele trecute, după ce comisarii Gărzii de Mediu care au revenit în control au descoperit, în continuare, nereguli privind depozitarea deșeurilor periculoase.

Read more: Autoritățile au suspendat autorizația integrată de mediu a Ecoburn, societatea care incinera...
Actual

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat, luni seară, o hotărâre care prevede primele măsuri de relaxare instituite în urma demarării campaniei de vaccinare anti-Covid. Acestea vizează persoanele care vin din țări cu risc epidemiologic ridicat. Prin aceeași hotărâre sunt aduse modificări și reglementărilor referitoare la persoanele carantinate după ce au intrat în contact direct cu un caz confirmat cu SARS-CoV-2.

Read more: Contacții direcți pot scăpa de carantină mai repede, cu un test Covid negativ. Noi reguli și...
Actual

O tânără ajunsă recent la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti reclamă condiţii mizere la Unitatea de Primiri Urgenţe. Într-un mesaj devenit viral pe Facebook, pacienta povesteşte că, pe lângă neajunsurile legate de îngrămădeală şi dotări, cea mai mare problemă a fost legată de atitudinea cadrelor medicale şi personalului auxiliar.

Read more: Reclamaţia unei paciente de la Judeţean: De aici nu ieşi cu COVID, ci cu hepatită
Joomla SEF URLs by Artio