Actual

Actual

Autoritățile sanitar-veterinare au reușit să rețină și să dirijeze spre neutralizare mai puțin de 40 de kilograme din cele peste 17.000 de tone de carne și organe de curcan achiziționate de trei unități din Bihor din Ungaria, din ferme de păsări aflate în zona de restricție, din cauza evoluției gripei aviare, cu tipul H5N8 (VEZI DETALII).

Read more: OFICIAL: Carnea importată din zone afectate de gripa aviară a ajuns în mai bine de jumătate din...
Actual

Compania Eco Burn SRL, operatorul incineratorului de deşeuri periculoase din Parcul Industrial Brazi, reacţionează după scandalul de săptămâna trecută, când ministrul Mediului a venit două zile la rând în control şi a găsit deşeuri depozitate haotic în curtea societăţii şi ulterior două camioane trimise să descarce o parte din deşeurile de aici la rampa ecologică de la Boldeşti-Scăeni. Reprezentanţii societăţii susţin că spusele ministrului ar fi fost scoase din context şi că în cele două camioane controlate de Garda de Mediu nu se găseau deşeuri toxice.

Read more: Eco Burn reacţionează după controlul de la Mediu, susţinând că n-a încălcat legea şi că deşeurile...
Actual

Reprezentanţii oraşelor Braşov, Iaşi şi Bucureşti, municipii care au probleme cu calitatea aerului, au fost convocați la discuții, luni, de ministrul mediului. Costel Alexe a anunțat că alte 10 administrații locale din țară, inclusiv cea de la Ploiești, trebuie să facă planuri pentru reducerea poluării.

Read more: Ploieștiul, pe lista celor 10 orașe din România care trebuie să facă planuri preventive pentru...
Actual

Polițiștii de investigare a criminalităţii economice au descins, duminică, la 21 de adrese, locuințele unor persoane și sedii de societăți comerciale din București și din județele Prahova, Mehedinți, Hunedoara și Timiş. 18 persoane sunt așteptate la audieri.

Read more: VIDEO: Percheziții inclusiv în Prahova, duminică, într-un dosar de evaziune cu prejudiciu de peste...
Actual

O operațiune dramatică, rămasă până acum fără rezultat, se derulează de vineri seară, în Bucegi. Salvamontiștii prahoveni, sprijiniți, de ieri, și de un echipaj aero de la Inspectoratul General de Aviație, caută un bărbat care a dispărut în munți în urmă cu două zile.

Read more: Un bărbat este dispărut de vineri, în Bucegi. Peste 20 de salvamontiști și un echipaj cu elicopter...
Actual

12 persoane au fost cercetate de polițiștii prahoveni de Investigare a Criminalității Economice, fiind bănuite că au creat un prejudiciu uriaș la bugetul de stat, prin evaziune fiscală și spălare de bani.

Read more: Dosar de evaziune fiscală și spălare de bani, cu prejudiciu de peste cinci milioane de lei, trimis...
Actual

Autoritatea Națională Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța alimentelor a anunțat că produse din carne de curcan, provenind din zone din Ungaria afectate de gripa aviară, au ajuns în România.

Read more: Atenție la carnea de curcan! Produse din zone afectate de gripa aviară au fost livrate și în România
Joomla SEF URLs by Artio