Actual

Actual

Compania de Administrare a Infrastructurii Rutiere a emis o informare cu privire la efectuarea a două transporturi agabaritice, în perioada 5-7 iulie, pe ruta Florești (jud. Prahova) - Glina (jud. Ilfov).

Read more: Două transporturi agabaritice vor afecta circulația pe DN 1 și A3 București - Ploiești
Actual

Autoritățile au anunțat, vineri, că un nou focar de coronavirus a fost identificat la o fabrică de pe raza județului Prahova, unde au fost confirmate cu Covid-19 16 din aproape 50 de persoane testate (VEZI DETALII).

Read more: #coronavirus: Detalii despre focarul de la Filipeștii de Pădure. Compania care deține fabrica...
Actual

Prefectul de Prahova, Cristian Ionescu, a emis un ordin prin care dispune constituirea de echipe mixte de control, formate din reprezentanți ai instituțiilor publice cu atribuții în domeniu, care vor acționa în sistem integrat în scopul prevenirii, verificării și sancționării faptelor care duc la răspândirea virusului SARS-CoV-2 și încălcarea normelor privind contextul actual.

Read more: Încep raziile! Prefectura a dispus controale de amploare, în Prahova, pe fondul creșterii...
Actual

În perioada 29.06-17.07.2020, în județul Prahova, are loc livrarea celei de-a doua tranșe cu pachete de igienă și, totodată, și distribuirea primei tranșe cu alimente, destinate să ofere asistența materială celor mai sărace categorii ale populației. Numărul  beneficiarilor din județul nostru este 31.899, a anunţat Prefectura Prahova astăzi, într-un comunicat de presă.

Read more: Pachete de ajutoare cu alimente şi produse de igienă, pentru aproape 32.000 de prahoveni
Actual

Prahova a raportat, până astăzi, 526 de infectări cu coronavirus, din care doar 116 pacienți au fost declarați vindecați și externați. De asemenea, în ultimele 24 de ore, în județ a fost înregistrat și un nou deces în rândul celor testați pozitiv.

Read more: #coronavirus: 54 de cazuri confirmate în 24 de ore, un nou deces și 14 pacienți la Terapie...
Actual

Se extinde focarul de la Spitalul de Pediatrie Ploiești, confirmat de autoritățile din Prahova care au raportat, ieri, cinci cazuri confirmate aici, în rândul asistentelor uneia dintre secții (VEZI DETALII).

Read more: EXCLUSIV: Caz nou de infectare cu coronavirus confirmat la Spitalul de Pediatrie Ploiești
Actual

Compania ilfoveană câștigătoare a contractului cadru prin intermediul căruia livrează la Ploiești 50 de autobuze marca Euro Bus Diamond amenință și intimidează jurnaliștii Actualitatea Prahoveană, solicitând ziarului, într-un text halucinant, care se dorește a fi un fel de drept la replică, nici mai mult nici mai puțin decât „să ne cerem scuze public atât societății (n.r. – BMC Truck & Bus SA), cât și Primăriei Municipiului Ploiești, dar și populației Municipiului Ploiești”.

Limbajul neîngrijit, semianalfabet, jignitor și vădit dictatorial se dorește a fi un soi de răspuns al companiei după publicarea, în paginile Actualitatea Prahoveană – actualitateaprahoveana.ro – al următorului material în care am citat surse din administrație: Exclusiv: Cele zece autobuze cumpărate de Primăria Ploiești au fost refuzate de Primăria Sibiu (Surse)

Read more: COMPANIA BMC, AVOCATUL PRIMĂRIEI. Societatea care vinde 50 de autobuze la Ploiești amenință...
Actual

Şeful Direcţiei de Sănătate Publică Prahova, dr. Bogdan Nica, a confirmat că a fost demarată o anchetă epidemiologică, după ce mai mulţi fotbalişti de la clubul Petrolul Ploieşti au fost depistaţi cu noul coronavirus, la o sesiune de teste organizată înainte de reluarea meciurilor oficiale din Liga 2. Sunt cinci jucători infectaţi, însă mai sunt alteptate şi rezultatele altor teste. Conducerea clubului contestă testele şi a cerut repetarea.

Read more: 5 fotbalişti de la Petrolul depistaţi cu coronavirus. Ce spune directorul DSP Prahova despre...
Joomla SEF URLs by Artio