Actual

Actual

De la începutul epidemiei și până în prezent, la nivelul județului Prahova, 365 de persoane au fost confirmate cu noul coronavirus, dintre care 11 au decedat, iar 108 au fost declarate vindecate și externate, a anunţat Prefectura Prahova, în bilanţul oficial prezentat duminică. Sunt două noi decese, la un bărbat de 64 de ani şi o femeie de 77 de ani.

Read more: Încă doi pacienţi cu COVID-19 au murit în Prahova. Situaţia la zi din judeţ
Actual

De la începutul epidemiei și până în prezent, la nivelul județului Prahova, 359 de persoane au fost confirmate cu noul coronavirus, dintre care nouă au decedat, iar 108 au fost declarați vindecați și externați. În secțiile de Terapie Intensivă din județ, destinate îngrijirii bolnavilor infectați cu virusul SARS-CoV-2, sunt internați nouă pacienți.

Read more: Bilanţ coronavirus: Prahova a ajuns oficial la 359 de infectări, 9 decese şi 108 externări
Actual

La patru luni de la debutul epidemiei în România, Prahova a înregistrat încă un deces la un pacient infectat cu noul coronavirus. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 68 de ani, care era internat la secţia Anastezie-Terapie Intensivă de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti.

Read more: Un pacient cu COVID-19 a murit la secţia ATI din Spitalul Judeţean Ploieşti, la 8 zile de la...
Actual

Ministerul Educației și Cercetării a centralizat rezultatele finale ale absolvenților clasei a VIII-a,  obținute în urma susținerii examenului de Evaluare Națională, sesiunea  2 – 27 iunie, 2020. Conform datelor obținute în urma reevaluării lucrărilor contestate, proporția candidaților cu medii mai mari sau egale cu 5 (cinci) este de 76.2% (122.252 de candidați), ceea ce înseamnă o creștere a acestui număr față de rezultatele inițiale. A crescut, de asemenea, și numărul candidaților cu media generală de 10: de la 839 la 892 (aproape dublu față de anul trecut: 459).

Read more: Promovabilitatea la Evaluarea Naţională 2020, după contestaţii, a urcat la 76,2%. A crescut şi...
Actual

Noi cazuri de coronavirus au fost confirmate, vineri, la Curtea de Apel Ploiești, după ce, acum exact o săptămână, aici a fost prima testare pozitivă a unui angajat (VEZI DETALII).

Read more: #coronavirus: Încă patru cazuri confirmate la Curtea de Apel Ploiești. Activitatea mai multor...
Actual

O unitate mobilă de Terapie Intensivă, cu 12 posturi cu suport ventilator, a fost adusă vineri, la Ploiești, pe fondul creșterii numărului de cazuri grave în rândul bolnavilor infectați cu coronavirus.

Read more: Unitate mobilă de Terapie Intensivă adusă de urgență la Ploiești, în contextul creșterii numărului...
Actual

Aproape jumătate dintre persoanele testate pozitiv, în căminul de bătrâni de la Homorâciu, au fost internate. Cei mai mulți sunt angajați ai unității. Azi-noapte, la spital au fost transportați și zece beneficiari, care necesitau condiții speciale de supraveghere.

Read more: #coronavirus: Care este starea pacienților proveniți din focarul cu 71 de cazuri de la Homorâciu
Actual

Mai mult de jumătate din personal și majoritatea beneficiarilor internați într-un cămin privat de bătrâni din comuna Izvoarele au fost testați pozitiv pentru coronavirus.

Read more: #coronavirus: Peste 70 de cazuri confirmate într-un cămin de bătrâni din Prahova
Actual

Noi informații au fost furnizate, joi, de procurori, în ancheta privind falsul de monedă în care acum două zile au fost derulate percheziții, la București și Bușteni (VEZI DETALII).

Read more: Cum acționa gruparea care a realizat cele mai bune falsuri din istoria României. Ar fi "fabricat"...
Joomla SEF URLs by Artio