Actual

Actual

Primele rezultatele ale Bacalaureatului 2020 au fost afișate marți, la prânz. Procentele sunt semnificativ sub cele de anul trecut, din datele comparative furnizate de Ministerul Educației.

Read more: REZULTATE BAC PRAHOVA: 67,36% dintre candidații prezenți au luat examenul. 16 absolvenți din județ...
Actual

Schimbări majore, în acest an, în afișarea rezultatelor la Bacalaureat. Numele candidaților nu se vor mai regăsi pe listele afișate la centrele de examen, și nici pe internet, iar contestațiile vor putea fi transmise inclusiv în format electronic.

Read more: Rezultate anonimizate și contestații în format electronic, la Bacalaureatul 2020
Actual

Managerul Spitalului de Pediatrie Ploiești, Cătălin Vișean, a confirmat că două asistente medicale din cadrul unității sanitare au fost testate pozitiv pentru coronavirus (VEZI DETALII) și nouă contacți au fost identificați în urma anchetei epidemiologice se află în izolare, urmând să fi testați, la rândul lor, în cursul zilei de marți.

Read more: Cazuri de Covid confirmate la Spitalul de Pediatrie Ploiești
Actual

Situaţie dificilă la Spitalul de Pediatrie din Ploieşti, unde noul coronavirus a ajuns în rândul personalului medical. Potrivit unor surse din sistemul sanitar, două asistente de la Pediatrie au fost confirmate cu COVID-19.

Read more: EXCLUSIV | Două asistente medicale de la Spitalul de Pediatrie Ploieşti au fost depistate cu COVID...
Actual

O nouă raportare alarmantă a fost dat publicității, luni, de autoritățile din Prahova. Numărul cazurilor confirmat a crescut semnificativ, și în ultimele 24 de ore, interval în care noi pacienți au ajuns la Terapie Intensivă, în stare gravă, iar unul dintre cei testați pozitiv zilele trecute s-a stins din viață.

Read more: #coronavirus: Încă un prahovean infectat cu Covid s-a stins din viață. Bilanțul pe județ a ajuns...
Actual

Sub coordonarea Direcției de Investigare a Criminalității Economice, polițiști din cadrul inspectoratelor de poliție județene Giurgiu, Călărași, Prahova, Ialomița, Bacău, Satu Mare, București și Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontiera Giurgiu au descins, luni dimineață, la 41 de adrese, domiciliile unor persoane bănuite de producerea, depozitarea și comercializarea de tutun prelucrat de fumat.

Read more: Zeci de percheziții în București, Prahova și alte cinci județe, într-un dosar cu prejudiciu de un...
Actual

Administrația Națională de Meteorologie  a emis, luni, o serie de avertizări care anunță atât un nou episod cu furtuni, care va afecta mai mute județe din țară, în special zona montană, dar și creșterea gradului de disconfort termic.

Read more: Furtuni, dar și disconfort termic accentuat, în următoarele ore, în mai multe zone din țară
Actual

Cei patru elevi prahoveni care au făcut parte, anul acesta, din echipa Centrului Județean de Excelență pentru Mathematical Grammar School (Belgrad, Serbia) au obținut cel mai mare punctaj, clasându-le pe primul loc în competiție.

Read more: Șase medalii și premiul I pentru echipa Centrului de Excelență Prahova, la MGS Cup Belgrade
Actual

Prahova se numără printre județele care organizează, în această săptămână, o sesiune specială a Evaluării naționale, pentru candidații care nu au putut susține testările în prima sesiune, din motive medicale ori pentru că s-au aflat în izolare sau în carantină.

Read more: Sesiunea specială a Evaluării Naționale are loc și în Prahova
Joomla SEF URLs by Artio