Marți, 23 Mai 2017
 

Actual

Adevărate fabrici ilegale de țigări, descoperite la perchezițiile miercuri. Un grup de prahoveni conducea rețeaua

Written by Ioana Popa  |  Created on Thursday, 18 May 2017 09:39  |  Category: Actual

Inspectoratul General al Poliției Române a prezentat bilanțul perchezițiilor derulate miercuri, în șase județe, la persoane bănuite că ar fi produs și comercializat ilegal produse din tutun. Acestea formau o grupare care era condusă, se pare, din Prahova.

Sebastian Ghiţă, audiat din Serbia de judecătorii ÎCCJ, prin videoconferinţă

Written by Anca Visan  |  Created on Wednesday, 17 May 2017 15:22  |  Category: Actual

ghita serbiaReţinut în Serbia, după o lungă perioadă de căutări, fostul deputat de Prahova Sebastian Ghiță este audiat miercuri, prin videoconferință, într-unul dintre numeroasele dosare penale în care este cercetat. Procedura se desfăşoară cu uşile închise.

Bărbat găsit mort, pe o bancă de la Sala Sporturilor din Ploieşti

Written by Anca Visan  |  Created on Wednesday, 17 May 2017 14:14  |  Category: Actual

mort-sala-sporturilor-11Descoperire macabră, miercuri, în parcul de la Sala Sporturilor "Olimpia" din Ploieşti! Un bărbat în vârstă de 67 de ani a fost descoperit decedat, pe o bancă de aici. La faţa locului a ajuns un echipaj de la Poliţia Criminalistică, efectuând cercetări pentru a stabili împrejurările decesului.

Percheziții la producători ilegali de țigări. Sunt vizate șase județe, inclusiv Prahova

Written by Ioana Popa  |  Created on Wednesday, 17 May 2017 08:58  |  Category: Actual

Aproximativ 70 de polițiști participă, miercuri dimineață, la cele 25 de percheziții derulate de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din I.J.P. Prahova, având suportul operativ al Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române.

Verificări la Parcul Bucov, după ce un angajat a murit, duminică

Written by Anca Visan  |  Created on Tuesday, 16 May 2017 16:39  |  Category: Actual

dobre1Autorităţile ploieştene au comandat verificări la Administraţia Parcului Memorial "Constantin Stere", după tragedia petrecută aici la finalul săptămânii trecute, când un angajat a murit după ce a fost înţepat de o viespe uriaşă. Pentru că era alergic, bărbatul a intrat în şoc anafilactic şi nu a mai putut fi salvat. În urma acestei tragedii, petrecute duminică, Primăria Ploieşti a solicitat o intervenţie din partea firmei de dezinsecţie, pentru combaterea viespilor. Un pic cam târziu, n-aţi zice?

Protestele de la ANAF, suspendate până joi dimineață

Written by Ioana Popa  |  Created on Tuesday, 16 May 2017 11:20  |  Category: Actual

Angajații ANAF continuă protestele și marți, în mai multe județe din țară. În alte regionale, inclusiv în Prahova, acțiunea a fost suspendată ca semn de bunăvoință, în așteptarea discuțiilor cu ministrul de Finanțe.

IMG 0596Un grup de 25 de elevi ai Școlii Gimnaziale Mihai Viteazul din orașul prahovean Boldești-Scăeni a vizitat luni, 15 mai 2017, stația de sortare a deșeurilor reciclabile din localitate, în cadrul unei activități educaționale de conștientizare a importanței sortării și reciclării pentru mediul înconjurător și pentru comunitatea în care trăim.

Uniunea Asociaţiilor de Proprietari contestă introducerea taxei de mediu în facturile Rosal

Written by Anca Visan  |  Created on Monday, 15 May 2017 14:49  |  Category: Actual

Uniunea Asociaţiilor de Proprietari Prahova a trimis un comunicat în care contestă introducerea unei cote din taxa de mediu pe ultimele patru luni în facturile emise de operatorul de salubritate Rosal către populaţie şi în îndeamnă pe reprezentanţii asociaţiilor să achite doar tarifele obişnuite de salubritate şi să refuze plata acestei taxe.

Facturi mai mari pentru salubritate, în Prahova

Written by Anca Visan  |  Created on Monday, 15 May 2017 14:17  |  Category: Actual

După blocajul de săptămâna trecută, generat de datoriile acumulate de operatorul de salubritate din aproape 40 de localităţi prahovene, Rosal, către administratorul rampei de deşeuri de la Boldeşti Scăeni, Vitalia, operatorul a decis să taxeze suplimentar populaţia. Ca să poată plăti către Fondul de Mediu taxa de 80 de lei pe tonă impusă începând din 2017, Vitalia cere banii de la firmele care depozitează în rampă. Acestea, mai departe, îşi vor recupera aceste sume de la persoanele fizice, asociaţiile de proprietari sau societăţile cu care au contracte, ceea ce va însemna o creştere substanţială a facturilor lunare la salubritate.

Toate calculatoarele din Prefectura Prahova sunt verificate, de frica unui posibil atac informatic

Written by Ioana Popa  |  Created on Monday, 15 May 2017 13:01  |  Category: Actual

Niciun calculator din birourile Prefecturii Prahova nu a putut fi conectat, luni, la internet, înainte de a fi atent verificat.

 

ANAF susține că instituția nu a fost afectată de atacul cibernetic

Written by Ioana Popa  |  Created on Monday, 15 May 2017 12:17  |  Category: Actual

Serverele ANAF și cele ale Direcției Generale a Vămilor, parte din ANAF, funcționează în parametri normali și nu au fost afectate până acum de atacul cibernetic din ultimele zile, a anunțat, luni, conducerea instituției.