Marți, 17 Octombrie 2017
 

Actual

Conducerea CSM Ploieşti anunţă că a terminat lucrările la Bazinul Vega

Written by Anca Visan  |  Created on Thursday, 05 October 2017 15:35  |  Category: Actual

bazin vega lucrari iulie 2017Reprezentanţii Clubului Sportiv Municipal Ploieşti spun că s-au finalizat lucrările de reabilitare interioară şi reparaţii, efectuate în urma unui control al Inspecţiei Sanitare. Autorităţile spun că vor cere, săptămâna viitoare, o nouă verificare, cu şanse mari ca, în câteva zile, bazinul de înot al municipalităţii să fie redeschis.

29 de MILIOANE de euro PREJUDICIU! Percheziţii în Prahova şi mai multe judeţe, la firme care se ocupă de colectarea uleiurilor uzate

Written by Anca Visan  |  Created on Thursday, 05 October 2017 15:14  |  Category: Actual

perchezitii politie ruralPoliţia a făcut, joi dimineaţă, percheziţii în Capitală şi mai multe judeţe, printre care şi Prahova, la sediile şi punctele de lucru ale unor firme suspectate că ar fi făcut o evaziune fiscală de 29 de milioane de euro, prin neplata taxelor de mediu în urma unor activităţi derulate în domeniul gestionării uleiurilor uzate.

ana maria patru bunicaBunica fostei șefe a Autorității Electorale Permanente, Ana Maria Pătru, s-a prezentat miercuri la DNA Ploiești, unde a fost citată ca martor într-un dosar în care fosta șefă AEP este acuzată de trafic de influență și spălare de bani. Procurorii DNA suspectează că Ana Maria Pătru ar fi cumpărat pe numele bătrânei în vârstă de 87 de ani un teren în oraşul Voluntari, iar banii pentru achiziţionarea acestuia ar proveni din infracţiunea de trafic de influenţă. Totodată, Pătru este acuzată că ar mai fi achiziționat și un apartament în municipiul Constanța pe numele altei rude.

Centura Ploieştiului va fi închisă din cauza unui transport agabaritic. Vezi când!

Written by Anca Visan  |  Created on Wednesday, 04 October 2017 12:51  |  Category: Actual

transport agabariticUn transport agabaritic se va deplasa pe ruta Port Oltenița - Rafinarie Petrobrazi, în zilele de 5 și 7 octombrie, circulația rutieră fiind afectată parțial, iar pe unele segmente de drum vor exista restricții. În noaptea de 6 spre 7 octombrie, Centura municipiului Ploiești va fi închisă total circulației.

ANRE amână scumpirea gazelor pentru 1 noiembrie

Written by Anca Visan  |  Created on Wednesday, 04 October 2017 12:37  |  Category: Actual

gazenaturaleAutoritatea Națională de Reglementare în Energie (ANRE) a amânat decizia de a majora prețul gazelor pentru consumatorii casnici până la aprobarea în Parlament, prin lege, a OUG 64/2016, urmând ca modificarea prețului final să intre în vigoare de la 1 noiembrie, a declarat Niculae Havrileț, președintele ANRE. 

Se cere autorizație de mediu pentru alchil benzen și sulfat de sodiu în Ploiești. Reacția deputatului Dan Rădulescu

Written by Administrator  |  Created on Tuesday, 03 October 2017 20:24  |  Category: Actual

Dan-Radulescu-USR-PrahovaDeputatul prahovean Dan Rădulescu (USR) sesizează, într-o postare pe pagina personală de Facebook, organizarea unei dezbateri publice pentru eliberarea unei autorizații de Mediu solicitată de Unilever, fostul Dero, în scopul construirii unei instalații chimice de producerea unor substanțe industriale specifice activității operatorului. Parlamentarul cheamă ploieștenii să participe la dezbaterea publică organizată de Agenția pentru Protecția Mediului Prahova care, în opinia alesului, uită să specifice în comunicat ce fel de substanțe chimice vor fi produse și care au efect direct asupra aerului respirat în zona municipiului. Iată postarea integrală a deputatului Dan Rădulescu (Foto):

Începe sezonul de încălzire la Ploieşti. Vezi anunţul Veolia Energie!

Written by Anca Visan  |  Created on Monday, 02 October 2017 14:08  |  Category: Actual

caloriferDupă mai multe nopţi consecutive în care temperaturile medii exterioare au coborât sub 10 grade Celsius, operatorul sistemului de termoficare din Ploieşti anunţă începerea furnizării agentului termic. Sezonul de încălzire debutează, în 2017, mai devreme decât în alţi ani.

Avertisment ISU: Din octombrie vin amenzi pentru firmele fără autorizaţii de securitate la incendiu

Written by Anca Visan  |  Created on Friday, 29 September 2017 17:08  |  Category: Actual

isu controlInspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova aminteşte că, de la 1 octombrie, poate aplica sancţiuni pentru proprietarii de construcţii care nu au obţinut autorizaţii de securitate la incendiu prevăzuţi în Hotărârea de Guvern 571/2016. ISU Prahova a trimis astăzi un comunicat de presă în care îşi arată disponibilitatea pentru rezolvarea situaţiilor încă nelămurite.

Fostul ministru Gabriel Sandu, denunț împotriva lui Băsescu la DNA. Zeci de pagini cu nume grele

Written by Administrator  |  Created on Wednesday, 27 September 2017 22:32  |  Category: Actual

gabriel sanduFostul deputat PDL de Prahova și fost ministru al Comunicatiilor în Guvernul Boc, Gabriel Sandu, a depus miercuri un denunt la DNA in care acuza compania Microsoft si pe fostul presedinte Traian Basescu de constituire de grup infrational organizat.

Denuntul, care a fost publicat de stiripesurse.ro ii mai acuza pe fostii ambasadori americani Nicholas Frank Taubman si Mark H. Gitenstein, dar si pe reprezentantul Austriei, Martin Eichtinger, de traficul de influenta si instigare la trafic de infuenta.

Acuzații oficiale împotriva Anei Maria Pătru: Mită de 600 de mii de euro - trafic de influență și spălare de bani

Written by Administrator  |  Created on Wednesday, 27 September 2017 21:26  |  Category: Actual

ana-maria-patruProcurorii DNA Ploiești au început urmărirea penală pe numele Anei Maria Pătru, fost președinte a Autorității Electorale Permanente. Ana Maria Pătru este acuzată că ar fi primit mită în valoare de 600.000 de euro.

Fosta şefă a Autorităţii Electorale, Ana Maria Pătru, audiată azi la DNA Ploieşti

Written by Anca Visan  |  Created on Wednesday, 27 September 2017 15:08  |  Category: Actual

ana-maria-patruAna Maria Pătru, fosta șefă a Autorității Electorale Permanente, a ajuns miercuri la sediul DNA Ploieşti. La intrarea în sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Pătru a declarat că este citată în calitate de suspect într-un nou dosar penal.