Actual

Actual

Între 5 și 8 octombrie 2019, localitatea Moțnița Nouă din județul Timiș a găzduit un concurs de promovare a celor mai talentați sportivi din România, printre care s-a enumerat și juniorul Edwin Petrea, legitimate la clubul de arte marțiale Absoluto din municipiul Ploiești.

Read more: Rezultate excepționale pentru sportivii clubului ploieștean Absoluto. Juniorul Edwin Petrea a fost...
Actual

Modul în care a fost derulată anchetă la DNA Ploiești, într-un dosar din 2016, în care o judecătoare din Sinaia a fost achitată definitiv de Instanța Supremă, a intrat în atenția procurorilor Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție.

Read more: DNA Ploiești, din nou în atenția Secției Speciale. Negulescu și Savu, urmăriți penal pentru...
Actual

Ca în fiecare toamnă, în luna octombrie Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă va organiza, prin agențiile locale și județene, o întâlnire între angajatori și persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, în special potențiali angajați din rândul absolvenților din promoția acestui an.

Read more: AJOFM organizează, pe 18 octombrie, bursa locurilor de muncă pentru absolvenți
Actual

Administraţia Naţională de Meteorologie e emis o informare meteo valabilă de duminică de la prânz şi până marţi dimineaţă, anunţând scăderi semnificative ale temperaturilor. Potrivit meteorologilor, sunt aşteptate ninsori la munte, dar şi precipitații mixte în zonele subcarpatice.

Read more: Avertizare ANM: Vreme deosebit de rece în toată ţara şi ninsori la munte
Actual

Echipa de handbal feminin a Consiliului Judeţean Prahova evoluează sâmbătă, acasă, în etapa a patra a Diviziei A, în compania formaţiei CSU Târgovişte. Meciul este programat de la ora 16.00, la Sala Sporturilor "Olimpia".

Read more: CS Activ Prahova Ploieşti - CSU Târgovişte, sâmbătă, la Sala Sporturilor "Olimpia", de la ora 16.00
Actual

Ploieştiul va găzdui, la finalul acestei săptămâni, o inedită competiţie automobilistică. La Parcul Municipal Vest se va derula o etapă din cadrul Campionatului Naţional Klausenburg Retro Racing, competiţie de automobilism care se bucură de o mare popularitate, în special în rândul iubitorilor maşinilor de epocă. Înainte de concursul de duminică, maşinile vor fi expuse sâmbătă, timp de câteva ore, pe Bulevardul Indenendenţei, urmând ca în intervalul respectiv traficul rutier să fie restricţionat pe această arteră de circulaţie.

Read more: Competiţie de automobilism la Parcul Municipal Vest şi paradă retro pe Bulevardul Independenţei...
Actual

Noile amenzi valabile pentru apelarea abuzivă a numărului 112 sunt în vigoare din 3 octombrie. Poliția Română a emis o informare în care pune accent pe situațiile care reprezintă o urgență și cele pe care legea nu le consideră astfel.

Read more: Amenzi de cinci ori mai mari valabile de astăzi, pentru apelarea abuzivă a numărului 112
Actual

Ministrul Justiției, Ana Birchall, a răspuns, joi, invotației lansate de conducerea Curții de Apel Ploiești, de a vedea condițiile în care își desfășoară activitatea intanțele care au sediul în municipiu, în condițiile în care, de 22 de ani, aici este în construcție o nouă clădire care va funcționa ca Palat de Justiție.

Read more: La 22 de ani de la începerea lucrărilor, Palatul de Justiție din Ploiești rămâne doar popas în...
Actual

Ministerul Sănătății a anunțat, acum aproape două săptămâni, că a achiziționat dozele de vaccin antigripal pentru imunizarea persoanelor la risc, în sezonul 2019 - 2020. Acum iese la iveală, însă, că produsul, cumpărat prin licitație și ales datorită prețului mic, nu este recomandat pentru copiii sub 3 ani, care ar fi trebuit să beneficieze de vaccinare gratuită.

Read more: Vaccinul antigripal cumpărat de Ministerul Sănătății nu poate fi administrat copiilor mai mici de...
Joomla SEF URLs by Artio