Actual

Actual

Stratul de zăpadă format pe drumurile naționale, pe raza județului, îngreunează circulația în mai toate zonele din Prahova. Viscolul și ninsoarea abundentă au creat deja suluri de zăpadă pe DN 1D.

Read more: INFOTRAFIC ora 13.00: Drumul spre Cota 1400 a fost închis, pe DN 1D mașinile sunt lăsate să intre...
Actual

În primele ore ale avertizărilor meteo emise de ANM pentru acest weekend, pe drumurile naționale s-a intervenit, deja, cu peste 1.300 de utilaje ale CNAIR. Cu toate acestea, autoritățile anunță strat de zăpadă frământată pe mai multe șosele din zonele aflate sub avertizare cod galben sau cod portocaliu de vreme severă (VEZI DETALII).

Read more: A intrat în vigoare codul portocaliu de viscol și ninsori. Cum se circulă sâmbătă dimineață, în...
Actual

"Autostrada urbană", cum este cunoscut, deja, sectorul de nici șapte kilometri de la capătul dinspre Capitală al A3 București - Ploiești, a fost inaugurată, nu fără emoții, vineri seară. Pe deasupra, șoferii care vin dinspre Ploiești se opresc, la capătul autostrăzii, fix la semafor!

Read more: S-au făcut de râs și în al treisprezecelea ceas! Inaugurarea ultimilor kilometri din A3 București...
Actual

La exact două ore după ce trei tineri erau răniți în urma impactului între două mașini, pe DN 1A, la Cheia, scenariul s-a repetat și pe DN 1, în zona Băicoi. Mai multe persoane au ajuns la spital ca urmare a unui eveniment produs, se pare, pe fondul neacordării de prioritate.

Read more: Al doilea accident grav pe drumurile naţionale din Prahova, vineri seară
Actual

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova a transmis vineri după-amiază un set de recomandări pentru populaţie, în condiţiile în care judeţul va fi afectat în următoarele trei zile de fenomene meteo severe. Sfaturile pompierilor vin după ce, tot vineri, ANM a emis avertizări meteo de ninsori abundente şi viscol, pentru teritoriul judeţului Prahova fiind emis un cod galben şi unul portocaliu, valabil în partea de nord.

Read more: Recomandările ISU Prahova pentru populaţie în perioada de cod portocaliu de ninsori şi viscol
Actual

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Şerban Cantacuzino" a anunţat mobilizarea efectivelor, după ce Administraţia Naţională de Meteorologie a transmis două avertizări de vreme severă, care vizează aproape jumătate din judeţele ţării, inclusiv Prahova.

Read more: Peste 200 de pompieri şi zeci de autospeciale se pregătesc de intervenţii. Mobilizare în Prahova,...
Actual

Polițiștii de la Rutieră au început ziua de vineri în forță, numeroase echipaje acționând, în tot județul, pentru combaterea conducerii sub influența alcoolului.

Mai multe echipaje sunt amplasate, vineri dimineață, la intrările în Ploiești. Simultan, acțiunea pentru combaterea conducerii sub influența alcoolului se derulează la nivelul tuturor subunităților de Poliție din județ, anunță IJP Prahova.

Raziile de astăzi au loc în condițiile în care, în ultima perioadă, tot mai multe persoane au fost prinse conducând pe drumurile publice, deși se aflu sub influența alcoolului (VEZI DETALII).

Foto: IJP Prahova