Actual

Actual

Alertă în Prahova, după ce două camioane, încărcate se pare cu deşeuri periculoase, au fost oprite în trafic, pe raza oraşului Boldeşti Scăeni. Garda de Mediu derulează un control.

Read more: Două camioane cu deşeuri periculoase au fost oprite în trafic la Boldeşti şi sunt controlate de...
Actual

Polițiștii avertizează că traficul pe mai multe sectoare de drumuri naționale din Prahova se desfășoară, vineri dimineață, în condiții de ceață. Fenomenul se manifestă în special în jumătatea sudică a județului.

Read more: Alertă de trafic pe mai multe tronsoane de drumuri naționale din Prahova, din cauza condițiilor...
Actual

Incineratorul de la Brazi, subiectul a numeroase reclamații și anchete de presă în ultima perioadă, a fost verificat, ieri, chiar deministrul Mediului, care a anunțat că, pe fondul abaterilor grave constatate, va sesiza organele de anchetă.

Read more: Organele de anchetă, sesizate în cazul incineratorului de la Brazi, după un control inopinat al...
Actual

Poliția a decis sancționarea administratorului a două șosele din zona de est a județului Prahova, după ce, din cauza condițiilor de drum, nu mai puțin de șapte accidente au avut loc pe tronsoanele respective, în câteva ore.

Read more: Șapte accidente, miercuri, din cauza stării carosabilului, în estul județului Prahova....
Actual

O prezență constantă, în ultimii ani, în vârful clasamentelor concursurilor de Informatică din țară, dar și internaționale, nu mai este nicio surpriză vestea că Alexa Tudose, eleva de aur a Ploieștiului, a fost admisă la Oxford, una dintre cele mai prestigioase universități din lume.

Read more: Alexa Tudose, eleva de aur a Ploieștiului, a fost admisă la Universitatea Oxford
Actual

Ministerul Educației pregătește calendarul simulării examenelor naționale din anul școlar 2019 -2020. Deocamdată, sunt dezbateri pe acest subiect, dar oficialii instituției anunță deja că vor exista elemente de noutate.

Read more: Simularea examenelor naționale va fi organizată diferit, în acest an școlar
Actual

DIICOT a anunțat, miercuri, trimiterea în judecată a dosarului Caracal. Procurorii trimit în fața instanței doi inculpați. Este vorba despre Gheorghe Dincă, acuzat, printre altele, și de uciderea celor două fete dispărute, respectiv despre bărbatul care ar fi violat-o pe Luiza Melencu, în casa lui Dincă.

Read more: CAZUL CARACAL: Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată pentru opt infracțiuni. Detalii terifiante...
Joomla SEF URLs by Artio