Actual

Actual

Nici următoarele zile nu vor ieși din tiparul meteorologic al ultimelor săptămâni. Ziua de astăzi se anunță sufocantă, dar, în același timp, în aproape toată țara, după ora prânzului, apar condiții pentru apariția fenomenelor meteo extreme.

Read more: Toată țara intră, din nou, sub cod galben de fenomene meteo extreme. ANM anunță caniculă, marți,...
Actual

Începând din anul 2013, românii îşi pot crea, pe site-ul Casei Naţionale de Pensii Publice, cont on-line ca să afle care dintre angajatorii pentru care au lucrat până acum le-au şi virat la sistemul public de pensii contribuţia de asigurări sociale, reţinută din salariu. Numai 63.000 de persoane au făcut, până acum, acest lucru.

Read more: Cum poți vedea, în timp real, situația contribuției tale la pensii
Actual

Mai multe alerte cod portocaliu de fenomene severe imediate au fost emise, duminică, pentru județul Prahova. De asemenea, până la ora 23.00, este valabilă o avertizare cod galben.

Read more: Furtunile amenință, duminică, zeci de localități din Prahova. Mai multe alerte cod portocaliu au...
Actual

Înalta Curte de Casație și Justiție a respins, la ultimul termen, apelul formulat de DNA Ploiești față de soluția pronunțată anterior de Curtea de Apel Ploiești în dosarul primarului orașului Sinaia, Vlad Oprea, și a decis achitarea tuturor inculpaților trimiși în judecată în acest caz, acum trei ani, de procurorii anticorupție.

Read more: Toți  inculpații din dosarul de corupție al lui Vlad Oprea, primarul orașului Sinaia, au fost...
Actual

Primul lot din mult așteptata autostradă de pe Valea Prahovei ar putea fi gata până la sfârșitul anului, a anunțat ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, după vizita efectuată, sâmbătă, pe șantierul de pe tronsonul Râșnov - Cristian, împreună cu directorul general al CNAIR, Narcis Neaga.

Read more: Primul lot din Comarnic - Brașov, gata până la sfârșitul anului? Ministrul Transporturilor promite...
Actual

Meteorologii au emis cod galben valabil sâmbătă, până la ora 23.00, în 33 de județe. De asemenea, după prânz, ANM a început să publice avertizări cod portocaliu de fenomene meteo extreme pentru numeroase zone din țară.

Read more: Alerte cod portocaliu emise în cascadă, sâmbătă după-amiază. ANM a instituit și cod galben, în...
Joomla SEF URLs by Artio