Joi, 19 Octombrie 2017
 

Actual

Avertisment ISU: Din octombrie vin amenzi pentru firmele fără autorizaţii de securitate la incendiu

Written by Anca Visan  |  Created on Friday, 29 September 2017 17:08  |  Category: Actual

isu controlInspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova aminteşte că, de la 1 octombrie, poate aplica sancţiuni pentru proprietarii de construcţii care nu au obţinut autorizaţii de securitate la incendiu prevăzuţi în Hotărârea de Guvern 571/2016. ISU Prahova a trimis astăzi un comunicat de presă în care îşi arată disponibilitatea pentru rezolvarea situaţiilor încă nelămurite.

Fostul ministru Gabriel Sandu, denunț împotriva lui Băsescu la DNA. Zeci de pagini cu nume grele

Written by Administrator  |  Created on Wednesday, 27 September 2017 22:32  |  Category: Actual

gabriel sanduFostul deputat PDL de Prahova și fost ministru al Comunicatiilor în Guvernul Boc, Gabriel Sandu, a depus miercuri un denunt la DNA in care acuza compania Microsoft si pe fostul presedinte Traian Basescu de constituire de grup infrational organizat.

Denuntul, care a fost publicat de stiripesurse.ro ii mai acuza pe fostii ambasadori americani Nicholas Frank Taubman si Mark H. Gitenstein, dar si pe reprezentantul Austriei, Martin Eichtinger, de traficul de influenta si instigare la trafic de infuenta.

Acuzații oficiale împotriva Anei Maria Pătru: Mită de 600 de mii de euro - trafic de influență și spălare de bani

Written by Administrator  |  Created on Wednesday, 27 September 2017 21:26  |  Category: Actual

ana-maria-patruProcurorii DNA Ploiești au început urmărirea penală pe numele Anei Maria Pătru, fost președinte a Autorității Electorale Permanente. Ana Maria Pătru este acuzată că ar fi primit mită în valoare de 600.000 de euro.

Fosta şefă a Autorităţii Electorale, Ana Maria Pătru, audiată azi la DNA Ploieşti

Written by Anca Visan  |  Created on Wednesday, 27 September 2017 15:08  |  Category: Actual

ana-maria-patruAna Maria Pătru, fosta șefă a Autorității Electorale Permanente, a ajuns miercuri la sediul DNA Ploieşti. La intrarea în sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Pătru a declarat că este citată în calitate de suspect într-un nou dosar penal.

ghita badescuFostul primar al Ploieștiului, Iulian Bădescu, și fostul deputat, Sebastian Ghiță, au fost achitați de judecătorii Înaltei Curți de Casație și Justiție. Decizia nu este definitivă, putând fi atacată cu recurs de procurorii DNA Ploiești. Instanța supremă a decis scoaterea de sub sechestru a bunurilor celor doi, inclusiv vila din cartierul Albert care a făcut obiectul dosarului penal iinstrumentat de DNA Ploiești.

Anunț vânzare: Vilă P+1 în cartierul Roua - Ploiești, Finisaje calitate superioară

Written by Administrator  |  Created on Tuesday, 26 September 2017 18:24  |  Category: Actual

IMG 3645Vilă P+1 de vânzare în cartierul Roua - Ploiești. Teren 334 mp. Parter - living spațios cu deschidere spre terasă/curte+buc+baie+spațiu depozitare+cameră centrală. 3 dormitoare la etaj+3 băi. Finisaje de înaltă calitate. Relații suplimentare la telefon: 0744.889.729

casa roua 1
IMG 3569
IMG 3577
IMG 3578
IMG 3581
IMG 3588
IMG 3591
IMG 3599
IMG 3605
IMG 3616
IMG 3623
IMG 3626
IMG 3633
IMG 3635
IMG 3638
IMG 3639
IMG 3644
 casa roua plan 11
 casa roua plan 2

 

ANRE anunţă scumpiri la gaze şi la electricitate de la 1 octombrie

Written by Anca Visan  |  Created on Tuesday, 26 September 2017 17:03  |  Category: Actual

gazenaturaleVeşti proaste pentru români în această toamnă! Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) anunţă majorări de preţuri pentru energie electrică şi gaze naturale, începând de la 1 octombrie.

Campanie gratuită în şcolile din Ploieşti pentru prevenirea diabetului zaharat

Written by Anca Visan  |  Created on Tuesday, 26 September 2017 16:52  |  Category: Actual

diabet2Asociaţia Medicover, în parteneriat cu Primăria Ploieşti, Inspectoratul Şcolar Judeţean Prahova, Societatea Română de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice, Asociaţia Română pentru Studiul Obezităţii, Medicover şi Synevo, cu sprijinul Ministerului Educaţiei şi Ministerului Sănătăţii, a lansat un inedit program în municipiu, dedicat prevenirii apariţiei la copii a diabetului zaharat şi a bolilor asociate unui stil de viasţă nesănătos şi sedentar.

Cod galben de vânt puternic, marţi, în Prahova

Written by Anca Visan  |  Created on Tuesday, 26 September 2017 10:50  |  Category: Actual

vantAdministraţia Naţională de Meteorologie a emis, în această dimineaţă, trei avertizări meteo de vânt puternic, vizând şapte judeţe. Pe lista zonelor afectate se va număra şi Prahova, anunţă meteorologii, care prognozează că fenomenele extreme se vor resimţi în special în estul şi sud-estul judeţului, în localităţile aflate aproape de graniţa cu Buzău şi cea cu Ialomiţa.

AJUTĂ-L PE ALIN! Un tânăr ploieştean are nevoie de sprijinul nostru în lupta cu leucemia

Written by Anca Visan  |  Created on Monday, 25 September 2017 14:59  |  Category: Actual

alaturi de alinAlin Georgescu, un tânăr în vârstă de 26 de ani din Ploieşti, student la Teatrologie şi fost membru al unor trupe de teatru din municipiu, are nevoie de ajutor pentru un costisitor tratament medical şi un transplant care să îi salveze viaţa. Ploieşteanul a fost diagnosticat în această primăvară cu o formă gravă de leucemie, iar singura lui şansă este, potrivit părinţilor şi apropiaţilor, o operaţie foarte scumpă în Italia.

Ghiţă şi Bădescu, achitaţi, pe fond, în dosarul finanţării echipei Asesoft

Written by Anca Visan  |  Created on Monday, 25 September 2017 14:17  |  Category: Actual

sebastian ghita iulian badescu victor ponta asesoftControversatul om de afaceri ploieştean Sebastian Ghiţă, fost deputat PSD Prahova, şi Iulian Bădescu, fostul primar al Ploieştiului şi fost senator în două mandate, au fost achitaţi, astăzi, de magistraţii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în dosarul penal care viza finanţarea de la bugetul local a echipei de baschet CSU Asesoft.