Actual

Actual

Autoritățile sunt în alertă din cauza valului de aer rece care a ajuns deasupra României. De sâmbătă, ora 2.00, până miercuri, la ora 10.00, în toată țara este valabilă o informare meteo de ger. Până pe 20 ianuarie, chiar și în timpul zilei, temperaturile vor fi deosebit de scăzute, între -10 și 0 grade Celsius, iar noaptea, în anumite regiuni, vor coborî sub -20 de grade Celsius.

Read more: Temperaturi până la -20 de grade Celsius, în următoarele patru zile. ISU Prahova: “Mișcați-vă...
Actual

Reunit vineri în şedinţă extraordinară, Consiliul Local Ploieşti a aprobat noile criterii pentru ocuparea postului de director la Clubul Sportiv Municipal, care permit ca persoana respectivă să fie şi economist, jurist sau licenţiată în ştiinţe administrative, după ce până acum erau acceptaţi doar oameni care activaseră în domeniul sportiv. Odată cu această modificare, primarul Volosevici a anunţat că îl va detaşa pe postul de director pe fostul consilier local Costin Grigore.

Read more: Un fost consilier local va fi detaşat la conducerea CSM Ploieşti
Actual

Prefectura Prahova a transmis, vineri dimineață, situația actualizată a ratei infectărilor, pentru fieecare localitate în parte, cu mențiunea că măsuri noi nu vor fi adoptate până pe 26 ianuarie, când expiră actualele restricții (VEZI DETALII).

Read more: #coronavirus | 15 localități din Prahova nu au raportat niciun caz nou, de la începutul anului....
Actual

La nivel central au loc discuții avansate cu privire la condițiile pentru redeschiderea școlilor, odată cu începerea semestrului al doilea, pe data de 8 februarie. Autoritățile se bazează că vaccinarea personalului din învățământ, utilizarea testelor rapide și respectarea măsurilor de distanțare valabile și în toamnă ar putea face riscul “gestionabil”.

Read more: Planuri concrete pentru redeschiderea școlilor și grădinițelor, din 8 februarie. Cursurile fizice,...
Actual

Din cele 37 de fluxuri de vaccinare pregătite în Prahova, pentru a doua etapă din campania de vaccinare anti-Covid, 15 vor deveni operaționale, urmând să primească pacienți, conform programărilor, de luni, 18 ianuarie.

Read more: Etapa a II-a de vaccinare: Prahova are centre la Ploiești, Câmpina, Urlați și Văleni. LISTA COMPLETĂ
Actual

Prezent la Actualitatea LIVE, conferențiarul universitar doctor Mihai Apostolache a declarat că responsabili pentru eșecul inițiativei eliminării pensiilor speciale sunt chiar cei care au inițiat această acțiune.

Read more: Mihai Apostolache: „Oamenii politici s-au învățat să spună la  televizor că au încercat să elimine...
Actual

Patru percheziții au avut loc, miercuri, în Prahova și Buzău, într-un dosar care vizează un buzoian de 32 de ani, bănuit de proxenetism. Inspectoratul General al Poliției Române a anunțat, astăzi, că individul a fost reținut, iar 12 persoane au fost audiate în urma descinderilor.

Read more: Percheziții în Prahova și Buzău, într-un dosar de proxenetism (video)
Actual

Alexandru Dobleagă este cel mai nou ploieștean inclus în campania lansată de Primăria municipiului, “Ploieșteni cu care ne mândrim”. Și merită din plin acest loc, acordat după numeroasele premii și medalii pe care și le-a adjudecat, încă din clasa a V-a, la concursurile internaționale de Matematică și Informatică.

Read more: Alexandru Dobleagă, “bobocul” de la “Caragiale” cu care ploieștenii au de ce se mândri
Actual

30 de percheziții au loc, joi dimineață, în Prahova și Dâmbovița, în cadrul unei anchete ce vizează destructurarea unei grupări infracționale implicate în fapte de înșelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată, fals în declarații și uz de fals.  44 de  mandate de aducere vor fi puse în executare.

Read more: Zeci de prahoveni și dâmbovițeni sunt bănuiți că au cerut indemnizații de la stat invocând...
Actual

O femeie din Târgoviște ar fi profesat, vreme de 20 de ani, ca psiholog, în baza unei diplome false. Mai mult, ca membru al unei comisii de expertiză, aceasta ar fi acordat asistență de specialitate pentru aproape 1.400 de pacienți.

Read more: Un fals psiholog a profesat, fără drept, vreme de 20 de ani, inclusiv în cadrul unei comisii de...
Joomla SEF URLs by Artio