Actual

Actual

În perioada 29.06-17.07.2020, în județul Prahova, are loc livrarea celei de-a doua tranșe cu pachete de igienă și, totodată, și distribuirea primei tranșe cu alimente, destinate să ofere asistența materială celor mai sărace categorii ale populației. Numărul  beneficiarilor din județul nostru este 31.899, a anunţat Prefectura Prahova astăzi, într-un comunicat de presă.

Read more: Pachete de ajutoare cu alimente şi produse de igienă, pentru aproape 32.000 de prahoveni
Actual

Prahova a raportat, până astăzi, 526 de infectări cu coronavirus, din care doar 116 pacienți au fost declarați vindecați și externați. De asemenea, în ultimele 24 de ore, în județ a fost înregistrat și un nou deces în rândul celor testați pozitiv.

Read more: #coronavirus: 54 de cazuri confirmate în 24 de ore, un nou deces și 14 pacienți la Terapie...
Actual

Se extinde focarul de la Spitalul de Pediatrie Ploiești, confirmat de autoritățile din Prahova care au raportat, ieri, cinci cazuri confirmate aici, în rândul asistentelor uneia dintre secții (VEZI DETALII).

Read more: EXCLUSIV: Caz nou de infectare cu coronavirus confirmat la Spitalul de Pediatrie Ploiești
Actual

Compania ilfoveană câștigătoare a contractului cadru prin intermediul căruia livrează la Ploiești 50 de autobuze marca Euro Bus Diamond amenință și intimidează jurnaliștii Actualitatea Prahoveană, solicitând ziarului, într-un text halucinant, care se dorește a fi un fel de drept la replică, nici mai mult nici mai puțin decât „să ne cerem scuze public atât societății (n.r. – BMC Truck & Bus SA), cât și Primăriei Municipiului Ploiești, dar și populației Municipiului Ploiești”.

Limbajul neîngrijit, semianalfabet, jignitor și vădit dictatorial se dorește a fi un soi de răspuns al companiei după publicarea, în paginile Actualitatea Prahoveană – actualitateaprahoveana.ro – al următorului material în care am citat surse din administrație: Exclusiv: Cele zece autobuze cumpărate de Primăria Ploiești au fost refuzate de Primăria Sibiu (Surse)

Read more: COMPANIA BMC, AVOCATUL PRIMĂRIEI. Societatea care vinde 50 de autobuze la Ploiești amenință...
Actual

Şeful Direcţiei de Sănătate Publică Prahova, dr. Bogdan Nica, a confirmat că a fost demarată o anchetă epidemiologică, după ce mai mulţi fotbalişti de la clubul Petrolul Ploieşti au fost depistaţi cu noul coronavirus, la o sesiune de teste organizată înainte de reluarea meciurilor oficiale din Liga 2. Sunt cinci jucători infectaţi, însă mai sunt alteptate şi rezultatele altor teste. Conducerea clubului contestă testele şi a cerut repetarea.

Read more: 5 fotbalişti de la Petrolul depistaţi cu coronavirus. Ce spune directorul DSP Prahova despre...
Actual

Cinci asistente ale unei secții din cadrul Spitalului de Pediatrie Ploiești  sunt infectate cu coronavirus, trei dintre rezultatele pozitive fiind primite în ultimele 24 de ore.

Read more: #coronavirus: Focar la Spitalul de Pediatrie Ploiești. Încă trei asistente au fost testate pozitiv
Actual

Membrii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Prahova (CJSU) au fost convocați joi, într-o ședință extraordinară, realizată prin sistemul audioconferință. În cadrul întâlnirii, membrii CJSU au aprobat întocmirea unui proiect de hotărâre de Guvern privind alocarea unei sume din fondul de intervenție la dispoziția Executivului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2020, pentru înlăturarea efectelor calamităților naturale produse în județ în luna iunie.

Read more: Autorităţile din Prahova solicită aproape 65 de milioane de lei de la Guvern după inundaţiile de...
Joomla SEF URLs by Artio