Actual

Actual

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anunțat că Executivul nu poate dubla peste noapte alocațiile de stat pentru copii, întrucât în buget nu sunt prevăzuți bani pentru aplicarea acestei măsuri.

Read more: Guvernul nu are bani pentru dublarea alocațiilor. În cel mai fericit caz, măsura va fi aplicată...
Actual

O înregistrare surprinsă de o cameră video montată de un ploieştean a surprins un furt mai puţin obişnuit. Practic, un bărbat a folosit un troleibuz al TCE Ploieşti ca să fure o pubelă de gunoi, tocmai de pe strada pe care se află sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Read more: Un ploieştean a plecat cu troleibuzul la furat de pubele de gunoi, pe strada Poliţiei
Actual

O maşină a ieşit în decor, a pus la pământ mai mulţi stâlpi şi apoi s-a răsturnat pe DN 1, la intrarea în Ploieşti din zona de nord a municipiului. Şoferul a scăpat aproape nevătămat.

Read more: Accident pe DN 1, lângă Ploieşti. O maşină a doborât mai mulţi stâlpi şi s-a oprit pe plafon
Actual

Ana Maria Pătru, fost președinte al Autorității Electorale Permanente, a fost achitată, luni, de Tribunalul București, în dosarul de trafic de influență și spălare de bani instrumentat de procurorii DNA Ploiești.

Read more: Tribunalul București a decis ACHITAREA fostei șefe AEP Ana Maria Pătru, în dosarul trimis în...
Actual

Noi prevederi legislative intră în vigoare la finalul săptămânii viitoare, modificând considerabil cadrul care le permite polițiștilor să intervină în anumite situații privind ordinea publică. Un avocat ploieștean explică, pe înţelesul tuturor, ce ar trebuie să însemne acest moment pentru cetățeanul de rând.

Read more: Av. Răzvan Stănciulescu (Prahova în Acțiune Ploiești) explică de ce, de săptămâna viitoare,...
Actual

Începutul celui de-al doilea semestru marchează și startul oficial al procesului de debirocratizare, în sistemul de învățământ. Primele măsuri, care sunt în vigoare de luni, 13 ianuarie, au fost explicate de ministrul Educației.

Read more: Schimbări importante în toate școlile din România, începând de astăzi. Ministrul a cerut ca...
Actual

Femeia care ar fi sunat, aseară, la 112, semnalând dispariția Cristinei Țopescu, a publicat luni dimineață, pe rețelele de socializare, un mesaj în care oferă primele detalii despre tragicul episod (VEZI DETALII).

Read more: Mesaj public al femeii care ar fi sunat la 112, în cazul Cristinei Țopescu: "Cris nu s-a sinucis"....
Actual

O veste tristă a îndoliat presa, la început de an. Realizatoarea și prezentatoarea Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare, duminică, în locuința sa din Otopeni. Avea 59 de ani.

Read more: A murit Cristina Țopescu. Poliția a deschis dosar penal de moarte suspectă după ce realizatoarea...
Actual

Un autoturism parcat prea aproape de şine a blocat complet circulaţia tramvaielor, timp de aproximativ un sfert de oră, vineri, în centrul municipiului Ploieşti. Pe reţelele de socializare au apărut mai multe fotografii şi filmări din timpul incidentului, care au stârnit rapid sute de comentarii şi distribuiri, amintind şi de incidentul petrecut recent în Bucureşti, între un tramvai li un BMW.

Read more: Tramvai TCE blocat 15 minute, lângă Halele Centrale din Ploieşti, de o maşină parcată aiurea
Actual

Adunarea Generală a Acţionarilor de la Petrolul Ploieşti a decis revocarea lui Marius Stan din funcţia de preşedinte al clubului de fotbal, după apariţia informaţiilor privind intenţia acestuia de a candida pentru Primăria Galaţi. Un înlocuitor ar urma să fie desemnat luni.

Read more: Marius Stan, revocat din funcţia de preşedinte la Petrolul Ploieşti
Joomla SEF URLs by Artio