Actual

Actual

Polițiștii de la Rutieră au început ziua de vineri în forță, numeroase echipaje acționând, în tot județul, pentru combaterea conducerii sub influența alcoolului.

Mai multe echipaje sunt amplasate, vineri dimineață, la intrările în Ploiești. Simultan, acțiunea pentru combaterea conducerii sub influența alcoolului se derulează la nivelul tuturor subunităților de Poliție din județ, anunță IJP Prahova.

Raziile de astăzi au loc în condițiile în care, în ultima perioadă, tot mai multe persoane au fost prinse conducând pe drumurile publice, deși se aflu sub influența alcoolului (VEZI DETALII).

Foto: IJP Prahova

Actual

Primarul municipiului Ploieşti, Adrian Dobre, a publicat acum câteva ore o invitaţie la evenimentele organizate de administraţia locală în perioada sărbătorilor de iarnă. Într-o postare pe pagina personală de Facebook, edilul îi invită pe ploieşteni să asiste la spectacolele care sunt organizate, seară de seară, în zona centrală, la Târgul de Crăciun 2018, care se va încheia, totuşi, cu patru zile înaintea Crăciunului.

Read more: Târgul de Crăciun din Ploieşti se încheie cu 4 zile înainte de Crăciun. Vezi programul...
Actual

Conducerea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova a anunţat că lucrează la un plan de restructurare, care vizează majoritatea centrelor aflate în subordinea instituţiei. Măsurile, care vor fi propuse spre avizare în câteva săptămâni, vizează numărul de beneficiari care pot fi găzduiţi în fiecare centru, dar nu va afecta şi numericul de personal, mai promit reprezentanţii instituţiei.

Read more: Plan de restructurare la DGASPC Prahova. Sunt vizate mai multe centre sociale mari din judeţ
Actual

Un convoi întreg de căruțe a fost depistat de polițiști, în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 00.000, în zona Plopeni (pe lângă Poligon). Zece persoane, din diferite localități, își dăduseră întâlnire în pădure, pentru a merge la furt de lemne. Au reușit să umple șapte căruțe, numai că polițiștii le-au aflat planurile indivizilor și i-au așteptat "la cotitură".

Read more: Zece hoți de lemne prinși în flagrant, azi-noapte, la Plopeni
Actual

Un nou accident grav, cu victime din rândul pietonilor, s-a produs joi dimineață, pe șoselele din Prahova. Un copil și bunica lui au fost loviți de mașină, la Gorgota.

Read more: Un copil de 10 ani și bunica acestuia au fost spulberați de o autoutilitară, pe drumul spre școală
Actual

Centrul de Soluționare Alternativă a Litigiilor în domeniul Bancar a anunțat că a soluționat cel mai important caz din punct de vedere valoric. Este vorba despre procedura derulată în cazul creditului contractat de un bucureștean, în urma căreia consumatorul a obținut un beneficiu de aproape 39.000 de euro.

Read more: Un bucureștean a obținut, prin negociere cu banca, un beneficiu de 39.000 de euro din costul unui...
Actual

A devenit lucru obișnuit ca polițiștii din Prahova să depisteze șoferi conducând pe drumurile publice după ce au consumat cantități însemnat de alcool. Ieri noapte, cinci astfel de cazuri au fost înregistrate în județ. Uneori, conducătorii auto sunt depistați înainte să provoace o tragedie. În fapt, însă, din clipa în care pornesc mașina, acești indivizi sunt adevărate pericole pentru ceilalți participanți la trafic.

Read more: Pericol uriaș pe șoselele din județ! Șoferii nu mai au nicio reținere să se urce beți la volan