Actual

Actual

În ultimul timp, tot mai multe persoane, indiferent de locul de proveniență, se confruntă cu momente de nesiguranță din ce în ce mai severe. Aceastea privesc în cele mai multe cazuri fidelitatea partenerului, sinceritatea asociaților în afaceri, anturajul cu care copilul își petrece o parte din timp și așa mai departe. Aceste probleme, nesiguranțe nu produc decât efecte negative asupra sănătății. Bipolaritatea, stările de neliniște, anxietate, tulburările de somn și chiar depresia sunt cauzele problemelor nerezolvate ce pot afecta vizibil sănătatea.

Read more: Detectiv Premium - avantajele oferite de profesioniști în investigații particulare
Actual

Reprezentanții Ministerului Educației s-au întâlnit, luni, la București, cu cei ai elevilor, dascălilor și ai părinților, în şedinţa Comisiei de Dialog Social, la care au luat parte și delegați din partea patronatelor din turism. Toți au spus că nu doresc prelungirea vacanței cu o săptămână, variantă sugerată, la ședința de Guvern de săptămâna trecută, de premierul Viorica Dăncilă.

Read more: Premierul, singurul care vrea prelungirea vacanței de vară. Structura anului școlar va fi...
Actual

Așa cum ministrul de Interne, Mihai Fifor, a anunțat săptămâna trecută, polițiștii din toată șara au ieșit la vânătoare de pirați... rutieri. Acțiunile de amploare derulate la nivel național vizează, cu precădere, depistarea șoferilor care efectuează ilegal transport de persoane. Campania a fost demarată după ce a ieșit la iveală că bărbatul din Caracal care ar fi ucis două fete, de 15 și 19 ani, și-ar fi ales victimele din rândul pasagerilor luați "la ocazie".

Read more: Filtre pe șoselele din toată țara. 200 de "pirați rutieri"  au fost lăsaţi fără mașini
Actual

Polițiștii apelează la toate variantele pentru a obține informații despre femeia de 27 de ani, din Cocorăștii Mislii, și fiul acesteia, de numai 2 ani. Nimeni nu mai știe nimic de ei de duminică dimineață.

Read more: Un nou apel lansat de IJP Prahova, pentru găsirea tinerei și a copilului din imagine. Mamă și fiu,...
Actual

În Stalele Unite, dispecerii serviciilor de urgență au misiunea de a sta cât mai mult timp la telefon cu victima. Între timp, victima este localizată prin gps-ul telefonului, Poliția e deja pe drum și intervine rapid, se discută permanent cu victima și se încearcă rezolvarea situației în timp real, integritatea și viața persoanei fiind puse pe primul loc. Urmăriți această discuție între operatorul 911 și o victimă răpită.

Read more: Vedeți exemplul american! - Serviciul 911 nu-ți cere CNP-ul sau te transferă telefonic, ci pune pe...
Actual

Bilanț tragic al viiturilor formate sâmbătă seară, în urma ploilor abundente căzute în mai multe județe din țară. Un copil de 3 ani a murit după ce a fost luat de ape, în Prahova, iar altul de 9 ani și-a pierdut viața în aceleași condiții, la Tulcea.

Read more: Doi copii, de 3 și 9 ani, uciși de viiturile din Prahova și Tulcea
Actual

Un document oficial confirmă că aproape 19.000 de infractori, din care mulți condamnați pentru fapte grave, comise cu violență, au ieșit mai devreme din închisori, în baza prevederilor referitoare la recursul compensatoriu. Și mai grav este că 1.299 dintre cei eliberați în perioada 19.10.2017 - 21.06.2019 au revenit după gratii, unii pentru că au recidivat, alții după ce au fost condamnați în dosare în care erau cercetați deja la momentul liberării. Printre aceștia se numără persoane condamnate pentru omor, omor calificat, lovituri cauzatoare de moarte, sechestrare de persoane, viol, trafic de persoane, trafic de minori.

Read more: Aproape 19.000 de infractori eliberați în baza recursului compensatoriu! Sute de criminali,...
Joomla SEF URLs by Artio