Actual

Actual

Un bărbat de 22 de ani a fost reținut, miercuri, de polițiști, în cadrul anchetei declanșate după ce un polițist din localitatea prahoveană Păulești a fost amenințat și, mai mult, s-a trezit, acum două nopți, că mașina i-a fost vandalizată (VEZI DETALII).

Read more: Un tânăr a fost reținut în dosarul privind amenințarea unui polițist din Prahova
Actual

Ieri erau viitori agenți de poliție, astăzi sunt cercetați penal! Doi elevi ai Școlii de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina au intrat pe mâna anchetatorilor după ce asupra lor au fost găsite substanțe cu efecte psiho-active.

Read more: Doi elevi ai Școlii de Poliție de la Câmpina au fost prinși cu droguri!
Actual

Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti va scoate la concurs, la începutul anului viitor, 262 de locuri (2 locuri pentru romi).

Read more: ADMITERE 2020 | Recrutare pentru Școala de Pompieri de la Boldești. Peste 250 de locuri...
Actual

Un proiect derulat, în perioada 1 octombrie 2019 -  31 octombrie 2020, de Asociația Merci Charity, cu sprijinul KMG International, aduce în mai multe localități din mediul rural primul cabinet stomatologic mobil pentru copii, în cadrul căruia vor beneficia de asistență medicală de specialitate nu mai puțin de 1.000 de pacienți.

Read more: Asociația Merci Charity și KMG Internațional aduc, în comunele din Prahova, Constanța și Galați,...
Actual

Comisarii din cadrul Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor au organizat, la sfârșitul săptămânii trecute, o acțiune de verificare în unitățile de cazare și alimentație de pe Valea Prahovei, dar și la vânzătorii de suveniruri de la tarabele aflate între stațiuni. În ciuda abaterilor constatate, inclusiv la agenți economici care mai fuseseră avertizați  anterior, echipele de control s-au limitat să-i obrăznicească pe cei care în continuare comercializează mărfuri neconforme.

Read more: Jucării periculoase și produse contrafăcute vândute ca suveniruri, în stațiunile de pe Valea...
Actual

Polițiștii au prezentat un bilanț îngrijorător al celor aproximativ 1.300 de controale efectuate săptămâna trecută în școli și în apropierea lor. Aproape 300 de infracțiuni au fost constatate în numai șapte zile.

Read more: Statistică alarmantă a Poliției! 275 de infracțiuni constate într-o singură săptămână, în preajma...
Actual

Polițiștii nu au reușit să-l găsească pe cel considerat principalul suspect în cazul crimei de sâmbătă, de la Șotrile, a cărei victimă a fost o fată de 17 ani (VEZI DETALII).

Read more: Acesta este bărbatul bănuit că ar fi ucis o tânără de 17 ani, din Prahova // Update: Individul a...
Actual

Centrul Județean de Excelență Prahova va organiza, luna viitoare, testare pentru selectarea elevilor care vor participa, în anul școlar 2019 - 2020, la pregătirea de performanță în cadrul CJE.

Read more: Au început înscrierile pentru admiterea la cursurile Centrului Județean de Excelență Prahova....
Joomla SEF URLs by Artio