Actual

Actual

Înotătorii de la CSM Ploieşti au participat, sâmbătă şi duminică, la Cupa Ligii performanţei în nataţie – Etapa de semifond, competiţie organizată la Braşov, în Bazinul Olimpic „Mihai Mitrofan”. Cei 11 sportivi pregătiţi de Tamara Costache şi Ciprian Toma au concurat în probele de 200 metri liber, spate, bras şi fluture, 200 metri mixt şi 400 metri liber, reuşind, la final, să aibă un bilanţ de 34 de medalii: 18 de aur, 10 de argint (9 individual şi una la ştafetă) şi 6 de bronz.

Read more: Înotătorii de la CSM Ploieşti au câştigat 34 de medalii la Cupa Ligii performanţei în nataţie
Actual

Agenția de Protecția Mediului Prahova a transmis, luni, un comunicat de presă în carea explicat cauza pentru care de dimineață, în Ploiești, s-a simțit un miros puternic de sulf (VEZI DETALII), dar și faptul că a notificat rafinăriile cu privire la condițiile meteo care nu permiteau dispersia poluanților.

Read more: APM explică de ce a mirosit a sulf, luni dimineață, la Ploiești
Actual

Ploieștenii au fost intoxicați din nou, luni dimineață, de la primele ore simțindu-se, în mare parte a orașului, un miros puternic de sulf. Ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, a anunțat că a cerut deja un control din partea Gărzii de Mediu, iar comisarii fac în prezent verificări la o rafinărie care a fost sancționată și săptămâna trecută, pentru că laboratorul mobil aflat în dotarea APM Prahova a înregistrat depășiri ale concentrației maxim admise pentru indicatorul hidrogen sulfurat.

Read more: Control de urgență la Vega, luni dimineață, din cauza mirosului puternic de sulf resimțit în...
Actual

Operațiune dramatică de salvare, duminică după-amiază, într-o comună din Prahova. Echipajele ISU au fost solicitate să recupereze un bărbat care căzuse în fântână.

Read more: Un prahovean a murit, duminică, după ce a căzut într-o fântână adâncă de 30 de metri
Actual

Ministerul Educaţiei Naționale a anunțat rezultatul centralizărilor după încheierea celei de-a doua etape de înscriere la clasa pregătitoare pentru anul școlar 2019 - 2020.

Read more: Aproape 5.500 de cereri de înscriere admise în a doua etapă de înscriere la clasa pregătitoare
Actual

Filarmonica "Paul Constantinescu" din Ploiești anunță un concert extraordinar săptămâna viitoare, protagoniști fiind Liviu Prunaru și Valentina Svyatlovskaya-Prunaru, doi dintre cei mai importanți violoniști ai lumii.

Read more: Doi dintre marii  violoniști ai lumii concertează, săptămâna viitoare, la Filarmonica din Ploiești
Actual

Vineri, la Ploiești și Câmpina, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă a organizat bursa generală a locurilor de muncă, un eveniment la care au participat 86 de agenți economici, cu 1.208 locuri de muncă vacante.

Read more: Doar 655 de persoane și-au găsit de lucru la bursa locurilor de muncă, deși Prahova are peste...