Actual

Actual

Vineri după-amiază, în jurul orei 14.00, în zona montană a județului Prahova au avut loc descinderi pentru depistarea unor indivizi care, în luna iulie, ar fi participat la un atac sângeros care a avut loc în plină stradă, la Chiajna.

Read more: Interlopii care au atacat cu săbii și pistoale doi bărbați, la Chiajna, se ascundeau într-o cabană...
Actual

 

 

Reunit, vineri, în ședință extrardinară, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a decis modificarea scenariilor după care vor funcționa, de luni, mai multe școli și grădinițe din Prahova.

Read more: Mai multe școli și grădinițe din Prahova vor funcționa, de luni, după noi scenarii. Hotărârea de...
Actual

ISJ Prahova a prezentat situația actualizată a unităților de învățământ din Prahova. La data de 17 septembrie, 16 școli și grădinițe se aflau în scenariul al treilea, copiii înscriși la acestea făcând cursuri exclusiv on-line.

Read more: 16 unități de învățământ din județ, în SCENARIUL ROȘU. Elev de la o școală din Ploiești, confirmat...
Actual

Alte 59 de persoane din Prahova au fost confirmate cu coronavirus, în ultimele 24 de ore. Județul mai are disponibile peste 100 de locuri, pentru pacienții infectați cu Covid care necesită internare, dar unul singur este la Terapie Intensivă.

Read more: #coronavirus: 113 locuri disponibile, în Prahova, pentru pacienții COVID, din care unul singur la...
Actual

Polițiștii de investigații criminale ai IJP Prahova au efectuat, în această dimineață, percheziții în București și Ilfov, la un grup bănuit de comiterea mai multor furturi din autoturisme, în cursul acestei veri.

Read more: Percheziţii, miercuri dimineață, la o grupare care a operat în cinci județe. Făptașii, tâlhari la...
Actual

Primarul comunei Provița de Sus, Tarcisius Ovidiu Ioan Movileanu, a fost demis, marți, prin ordin al prefectului de Prahova, Cristian Ionescu, după ce edilul s-a înscris în alt partid decât cel pe listele căruia a candidat și a fost ales.

Read more: Încă un primar din Prahova a fost demis de prefect, după ce s-a înscris în alt partid decât cel...
Joomla SEF URLs by Artio