Actual

Actual

Consilierii municipali din partea PSD și ALDE au lansat, vineri, un nou atac la adresa primarului Adrian Dobre, pe care îl acuză că "acționează teleghidat de mafia gunoaielor". Aceștia fac referire la saci cu deșeuri care ar fi aruncați intenționat în anumite zone din Ploiești și cer organelor de anchetă să verifice aceste aspecte.

Read more: Consilierii PSD-ALDE cer Poliției și procurorilor să ancheteze cine aruncă saci cu gunoaie în...
Actual

MAI vrea să schimbe radical legislația referitoare la gestionarea cazurilor de dispariție. Un proiect de lege în acest sens a fost publicat în consultare publică și prevede modificări radicale în privința localizării persoanelor dispărute și în abordarea cazurilor în care este vorba despre dispariția unor copii.

Read more: Schimbare radicală în căutarea și localizarea persoanelor dispărute. Cazurile cu copii vor fi...
Actual

Au apărut primele propuneri din partea grupului de lucru convocat de premier pentru îmbunătăţirea activităţii la nivelul Sistemului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă. Comitetul condus de Raed Arafat vrea schimbarea legislaţiei privind sistemul 112, pentru o mai bună localizare şi identificare a apelanţilor.

Read more: Modificări propuse în sistemul 112, pentru localizarea şi identificarea celor care sună la numărul...
Actual

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis miercuri mai multe avertizări de vreme severă, anunţând că în peste jumătate dintre judeţele ţării urmează o perioadă de instabilitate atmosferică accentuată. Avertizarea, care vizează şi judeţul Prahova, este valabilă până joi, la ora 23.00.

Read more: Cod galben de vijelii şi instabilitate, în peste jumătate dintre judeţele din România
Actual

Consiliul Superior de Apărare a Țării, reunit marți, a decis declararea autostrăzii Ploiești - Brașov "obiectiv strategic de interes național". Acest pas era așteptat de Executiv pentru a începe demersurile în vederea construirii șoselei din fonduri guvernamentale.

Read more: CSAT a declarat autostrada Ploiești - Brașov drept "obiectiv strategic de interes național"
Actual

Un nou program social va fi lansat în anul școlar care va începe la 1 septembrie 2019. Proiectul "Merg la școală" presupune acordarea de tichete valorice pentru toți elevii din învățământul preuniversitar. Acestea vor avea un termen de valabilitate și vor putea fi utilizate numai pentru achiziționarea anumitor produse necesare școlarului.

Read more: Tichete de 250 de lei, în anul școlar 2019 - 2020, pentru toți elevii! În ce condiții vor putea fi...
Actual

Fata răpită, violată și ucisă de Gheorghe Dincă, a avut în ultimele clipe din viață o discuție telefonică cu polițistul care a preluat apelul de la operatorul STS. După o oră de la această discuție, polițistul în cauză a sunat la STS să întrebe cum se face localizarea unui apel pentru că nu știa. Această conversație a durat circa 10 minute.Vă prezentăm mai jos un fragment obținut pe surse de Digi24.

Read more: RUȘINE NAȚIONALĂ! Discuție șocantă între polițist și Alexandra: „Hai, ce vrei? Bine, bine, stai...
Joomla SEF URLs by Artio