Actual

Actual

De la începutul epidemiei și până în prezent, la nivelul județului Prahova, 5017 persoane au fost confirmate ca fiind infectate cu virusul SARS-CoV-2. Din totalul prahovenilor testați pozitiv cu noul coronavirus, de la începutul epidemiei, 171 au decedat, conform raportărilor Direcției de Sănătate Publică (DSP) Prahova. Ultimele decese asociate infecției cu SARS-CoV-2 au fost în rândul două persoane de sex masculin, ambele cu vârsta de 73 de ani, cu comorbidități.

Read more: #coronavirus - Situaţia la zi în Prahova: Două decese, 43 de infectări, noi cazuri descoperite la...
Actual

O profesoară din Ploiești a reușit să obțină sprijin financiar pentru a renova și moderniza sala de clasă unde își desfășoară activitatea împreună cu elevii săi. Fără „implicarea” părinților și fără ajutor din partea autorităților, Anca Andreea Ștefănescu, profesor-diriginte în cadrul Școlii Gimnaziale Andrei Mureșanu din Ploiești, a demarat un proiect ambițios în cadrul căruia a reușit să le ofere elevilor săi, odată cu începerea noului an școlar, un spațiu modern și primitor, în care elevii se bucură de condiții excepționale de studiu.

Read more: O clasă din Școala Gimnazială Andrei Mureșanu a fost modernizată cu ajutorul companiei ploieștene...
Actual

Veolia Energie Prahova anunță continuarea lucrărilor de reparații la rețeaua primară de termoficare în vederea asigurării continuității furnizării cu agent termic, marți, 15.09.2020, în intervalul orar 8:00 - 16:00, în perimetrul cartierului Vest.

În cursul zilei, furnizarea cu apă caldă va fi întreruptă în următoarele puncte termice: 6, 8, 9, 10, 11, 12, 15 Vest, UM 02494, UM 01410, UM 0756, ASSC (Căminul de Bătrâni), Centrul Militar Zonal în perimetrul străzilor: Șoseaua Vestului, Anotimpului, Baraolt, Aleea Godeanu, Aleea Cosminele, Aleea ZamoraAleea Stânișoarei, Aleea Varbilău, Bahluiului, Aleea Streiului, Aleea Zarandului, Aleea Ciucului, Mărășești, Erou Arhip Nicolae.

"Echipele Veolia Energie Prahova vor lucra în mod dedicat la desfășurarea acestor lucrări pentru minimizarea intervalului de întrerupere în furnizarea de apă caldă. Pentru detalii legate de stadiul lucrărilor și alte informații, consumatorii pot contacta Centrul de Apel non–stop al Veolia Energie Prahova, la numărul de telefon 0 800 800 255 (gratuit, în rețeaua Telekom) și 0244 408 888 (tarif normal, în orice rețea de telefonie fixă sau mobilă). Ne cerem scuze consumatorilor din zona afectată pentru disconfortul creat și îi asigurăm că echipele noastre depun toate eforturile pentru finalizarea cât mai rapidă a acestor lucrări", a mai anunţat Veolia Energie.

Actual

De la începutul epidemiei și până în prezent, la nivelul județului Prahova, 4974  persoane au fost confirmate ca fiind infectate cu virusul SARS-CoV-2. Din totalul prahovenilor testați pozitiv cu noul coronavirus, de la începutul epidemiei, 169 au decedat, conform raportărilor Direcției de Sănătate Publică (DSP) Prahova. Ultimele decese asociate infecției cu SARS-CoV-2 au fost în rândul unei persoane de sex feminin (50 ani) și a două persoane de sex masculin (56, 61 ani), cu comorbidități.

Read more: Încă trei decese raportate în Prahova la pacienţi infectaţi cu COVID-19, cu vârste între 50 şi 61...
Actual

Un colegiu, două şcoli şi patru grădiniţe din Prahova urmează să treacă la scenariul roşu, cu ore în totalitate online, din a doua zi a anului şcolar 2020-2021. Decizia urmează să fie luată în această după-amiază de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, după ce au fost confirmate îmbolnăvirile unui profesor şi mai multor elevi.

Read more: Elevii din 7 unităţi de învăţământ din Prahova, trimişi acasă după o singură zi de şcoală
Actual

Autorităţile din Prahova anunţă că numărul de locuri la terapie intensivă dedicate pacienţilor infectaţi cu COVID-19 este de 20, dintre acestea 18 fiind ocupate. Deşi unitatea mobilă de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, care mai aducea opt paturi, a fost reparată, autorităţile spun că în continuare aceasta nu este funcţională, de data aceasta din lipsa personalului. Este o situaţie paradoxală, pentru că, acum câteva luni, înainte de raportarea unei probleme tehnice, erau suficienţi medici pentru a o deservi. E şi mai grav că, în momentul apariţiei respectivei probleme, mai mulţi pacienţi din Prahova au fost transferaţi pe la diverse spitale din ţară, ajungând până în judeţul Constanţa.

Read more: #coronavirus - Deşi reparată, unitatea mobilă ATI de la Judeţean încă e închisă, din lipsă de medici
Actual

În perioada 10 septembrie – 1 noiembrie, primii 500 de clienți care fac cumpărături în valoare de minim 150 lei în AFI Ploiești și înscriu bonul la campanie, vor câștiga garantat un AFI Gift Card în valoare de 50 lei, pentru și mai multe cumpărături. Înscrierea bonurilor se face exclusiv online pe www.afi-ploiesti.ro.

Read more: 500 de AFI Gift Card-uri garantate...ca să întâmpini toamna într-un mare stil la AFI Ploiești
Actual

De la începutul epidemiei și până în prezent, la nivelul județului Prahova, 4813  persoane au fost confirmate ca fiind infectate cu virusul SARS-CoV-2. Din totalul prahovenilor testați pozitiv cu noul coronavirus, de la începutul epidemiei, 163 au decedat, conform raportărilor Direcției de Sănătate Publică (DSP) Prahova. Ultimele decese asociate infecției cu SARS-CoV-2 au fost în rândul unei persoane de sex feminin (84 ani) cu comorbidități și a trei persoane de sex masculin (57,73 și 76 de ani). Bărbatul, în vârstă de 57 de ani, nu avea comorbidități, potrivit DSP Prahova.

Read more: #coronavirus - Încă un focar COVID descoperit în Prahova, unde ultimele 24 de ore au adus 4 decese
Actual

Unităţile de învăţământ din Prahova sunt pregătite să primească şcolarii şi preşcolarii la 14 septembrie, anunţă, cu foarte mult optimism, autorităţile judeţene. Într-o confernţă organizată joi de Prefectura Prahova, autorităţile au discutat despre cele trei scenarii de derulare a cursurilor, despre distanţarea dintre elevi, despre temerile cadrelor dicatice şi despre investiţiile făcute cu sau fără bani de la părinţi.

Read more: Autorităţile din Prahova le recomandă părinţilor să-şi lase copiii la cursuri: "Şcolile sunt...
Joomla SEF URLs by Artio