Actual

Actual

Vremea se va menține capricioasă, în următoarele zile, iar meteorologii au emis chiar o informare meteo prin care prognozează că, până luni dimineață, în majoritatea regiunilor vor cădea ploi abundente și vor fi semnalate manifestări de instabilitate atmosferică.

Read more: Informare meteo valabilă până luni dimineață. Care vor fi cele mai afectate regiuni
Actual

Intro story: Se iau niște șmecheri deținători de putere și de relații. Se adaugă o axă de finanțare pentru apicultori de 40 de mii de euro neramburasabili pe cap de beneficiar. Se construiesc niște cutii goale de stupi, care sunt cărate după necessitate, să apară pe teren, la control. Se aprobă proiectele de către șmecherii de mai devreme, după care se virează banii europeni. Se împarte mălaiul cu așa-zișii apicultori. Mălaiul dispare, stupii nu există. Se autodenunță un tip în sediul DNA. Încep perchezițiile. Demarează un dosar penal pentru fraudă din fondurile europene. Se trimite în judecată. Cei cinstiți sunt puși, la grămadă, să returneze banii europeni, din cauza celor suspicionați de fraudă. Zero albine, zero stupi.

Read more: PUNCTULPEIGNAT.RO: Cum a fost denunțat Laurențiu Rebega. „Să trăiți, aici e DNA? Am fraudat...
Actual

Un bărbat care gonea cu peste 120 de km/oră, pe DN 1A, a fost protagonistul unei urmăriri ca-n filme, în weekend. Vitezomanul a oprit abia în momentul în care mașina sa a intrat în coliziune cu un alt autoturism.

Read more: Urmărire ca-n filme, în miez de noapte, pe DN 1A. Conducătorul auto era sub influența băuturilor...
Actual

Reprezentanții Spitalului de Pediatrie Ploiești au transmis, într-un comunicat de presă, răspunsul la acuzațiile care le sunt aduse în cadul decesului unui copil de șase luni, survenit acum o săptămână, în unitatea medicală (VEZI DETALII). Aceștia spun că reacția vine abia acum pentru că au așteptat și concluziile Serviciului de Medicină Legală.

Read more: Conducerea Spitalului de Pediatrie Ploiești face precizări în cazul copilului de șase luni care a...
Actual

Un complet de cinci judecători a hotărât, luni, excluderea din magistratură a fostului procuror DNA Ploiești Mircea Negulescu, respingând contestația formulată de acesta față de sancțiunea decisă de Consiliul Superior al Magistraturii la începutul anului trecut.

Read more: Mircea Negulescu, EXCLUS din magistratură. Hotărârea este definitivă