Actual

Actual

Meteorologii anunţă risc însemnat de producere a avalanşelor, în Munţii Făgăraş şi în Masivul Bucegi, la altitudini de peste 1.800 de metri, precum şi un risc moderat la altitudini mai mici. Avertizarea, valabilă până sâmbătă la ora 20.00, vizează întraga zonă înaltă de la Sinaia până aproape de Predeal.

Read more: Risc însemnat de avalanşă în zona Sinaia-Buşteni-Azuga-Predeal, până sâmbătă seară
Actual

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova, împreună cu polițiști rutieri de la mai multe subunități, au desfășurat vineri acțiuni în trafic pentru prevenirea evenimentelor negative produse pe fondul neacordării de prioritate. Acţiunile i-au vizat pe conducătorii auto care nu acordă prioritate de trecere pietonilor angajați în traversare regulamentară sau vehiculelor care au acest drept.

Read more: 24 de prahoveni lăsaţi vineri fără permisul de conducere, pentru neacordarea de prioritate...
Actual

Guvernul ia în calcul amânarea aplicării legii privind majorarea alocațiilor pentru copii, adoptate în luna decembrie și aflate, în prezent, la Cotroceni, pentru promulgare. Un semnal în acest sens a fost dat încă se joi seară de președintele Klaus Iohannis, care afirma că așteaptă lămuriri din partea Executivului, cu privire la sursele din care va fi acoperită această creștere.

Read more: Termenul pentru dublarea alocațiilor va fi prorogat
Actual

Premierul Ludovic Orban a anunțat, vineri, după întâlnirea avută cu președintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni, ca soluția "cea mai bună" pentru România este organizarea de alegeri anticipate, scrutinul urmând să aibă loc, cel mai probabil, odată cu alegerile locale sau în preajma datei la care se vor derula acestea.

Read more: Premierul Ludovic Orban anunță ALEGERI ANTICIPATE
Actual

Percheziții de amploare au loc, în această dimineață, în mai bine de jumătate din țară, într-un dosar de amenințare, falsificarea de instrumente de plată, abuz în serviciu, fals intelectual, delapidare și instigare la abuz în serviciu.

Read more: Percheziții în București și 25 de județe, într-un dosar cu prejudiciu de  2 MILIOANE de EURO....
Actual

Reprezentanții Tribunalului Prahova au decis, marți, să adopte o nouă formă de protest, după ce, înainte de Crăciun, ca și în alte instanțe din țară, activitatea a fost suspendată pe perioadă nedeterminată (VEZI DETALII).

Read more: Tribunalul Prahova renunță la suspendarea completă a activității. Ședințele de judecată,...
Actual

Ministerul Educației a publicat, spre consultare publică, proiectul de ordin privind structura viitorului an școlar. Aceasta prevede startul cursurilor cu o săptămână mai târziu decât în 2019, prelungirea semestrului I și în luna ianuarie, respectiv fragmentarea vacanței de primăvară în două părți care să fie acordate de Paștele Ortodox și de Paștele Catolic.

Read more: ANUL ȘCOLAR 2020 - 2021: Ministerul Educației propune reintroducerea vacanței intersemestriale, în...
Actual

Poșta Română a anunțat, luni dimineață, calendarul distribuirii pensiilor în această lună, avertizând că va exista o întârziere deoarece banii aferenți vor fi virați de Casa Națională de Pensii companiei abia marți, pe 7 ianuarie.

Read more: Anunț de ultimă oră al Poștei Române. Cât de mult vor întârzia pensiile în luna ianuarie
Joomla SEF URLs by Artio