Actual

Actual

Alexa Tudose, de la Colegiul Național "Ion Luca Caragiale" din Ploiești, este cel de-al treilea elev pregătit la Centrul Județean de Excelență Prahova selectat în lotul care va reprezenta România la concursurile internaționale de informatică.

Read more: Trei  elevi de la "Caragiale" și "Mihai Viteazul", în lotul României pentru concursurile...
Actual

Razie de amploare, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe drumurile din Prahova. În numai patru ore, polițiștii de la Rutieră au aplicat peste 100 de sancțiuni, majoritatea pentru viteză excesivă sau nepurtarea centurii de siguranță.

Read more: Razie, azi-noapte, în 13 localități din Prahova. Polițiștii de la Rutieră au aplicat o amendă la...
Actual

Elevii pregătiți la Centrul Județean de Excelență Prahova bifează noi rezultate excepționale. Județul nostru va avea doi reprezentanți în lotul național care va participa, anul acesta, din partea României, la Turneul Internațional IATI de la Shumen (Bulgaria), unul dintre cele mai prestigioase concursuri de specialitate.

Read more: Doi elevi ploieșteni s-au calificat în lotul României pentru Turneul de Informatică de la Schumen
Actual

Aproape 200 de familii din Prahova urmează să primească ajutoare de urgenţă de la Guvern după ce au avut locuinţele afectate de calamităţi, la finalul lunii mai. Lista a fost aprobată joi de autorităţile judeţene, care au precizat că încă se mai fac evaluări, iar numărul de beneficiari ar urma să crească. Cele două familii îndoliate în urma viiturilor urmează să primească şi ajutoare de înmormântare. În aceeaşi şedinţă, CJSU a aprobat şi lucrări de regularizare a cursurilor de apă, în Sângeru şi Lapoş, dar şi alocarea a două containere, în care urmează să locuiască familii care au avut casele afectate de inundaţii.

Read more: Ajutoare de urgenţă şi de înmormântare, în urma calamităţilor, pentru aproape 200 de familii din...