Actual

Actual

Ministrul Sănătăţii și cel al Finanțelor au efectuat o vizită oficială la Havana, la începutul lunii decembrie, pentru a discuta cu vicepreşedintele Cubei şi omologii lor din această ţară posibilităţi concrete de colaborare în domeniul sănătăţii şi al relaţiilor comerciale.

 

Read more: Leacul anti-cancer din Cuba, vaccinul miraculos care va ajunge și în România. Tratamentul a...
Actual

Blocaje în trafic, marţi seară, pe mai multe artere din municipiul Ploieşti! Pe Şoseaua Vestului, Şoseaua Nordului şi mai ales pe axa nord-sud a municipiului s-au format ambuteiaje, iar maşinile înaintează cu greu.

Read more: FOTO - Trafic de coşmar în Ploieşti. Uite cum se circulă la această oră pe Bulevardul Republicii!
Actual

Până la finalul acestei săptămâni vor fi restricţii de trafic în zona de sud a municipiului Ploieşti, în imediata vecinătate a aşa-zisului "pod de lemn", pe durata lucrărilor de demolare care au început astăzi aici. Primăria a anunţat că o stradă va fi închisă şi îşi cere scuze faţă de conducătorii auto. Totodată, din acelaşi motiv, două trasee de transport public vor fi scurtate.

Read more: Restricţii de trafic în sudul Ploieştiului, pe durata lucrărilor de demolare de la podul de lemn
Actual

Primăria Ploieşti a lansat zilele trecute o procedură de selecţie pentru organizarea unui spectacol pirotehnic, cu ocazia trecerii în 2019. Pentru artificiile care vor fi date pe 31 decembrie, la miezul nopţii, autorităţile pun la bătaie aproape 20.000 de lei, o sumă relativ redusă în comparaţie cu valorile din alte localităţi.

Read more: 20.000 de lei pentru spectacolul de artificii de Revelion, la Ploieşti
Actual

Noi lucrări vor avea loc la rețeaua de termoficare din Ploiești. Veolia Energie Prahova a anunțat că este nevoie de aceste intervenții care vor impune oprirea furnizării apei calde și a căldurii pentru consumatorii de pe zeci de străzi din cartierul Malu Roșu și Ienăchiță Văcărescu.

Read more: Ploieștenii din cartierele Malu Roșu și Ienăchiță Văcărescu rămân, miercuri, fără apă caldă și...
Actual

O familie numeroasă din Câmpina a rămas fără un acoperiș deasupra capului în urma unui incendiu. Trei copii, dintre care cel mai mic este un băiețel de numai 4 ani, au ajuns, pentru moment, la asistența socială. Un prahovean a postat un apel umanitar pe Facebook. Postarea pe Facebook a lui John Smith:

 

Read more: APEL DISPERAT. O familie din Prahova a rămas fără casă în urma unui incendiu. Trei copii au fost...
Actual

Filarmonica "Paul Constantinescu" din Ploiești organizează, în preajma sărbătorilor, două evenimente de înaltă clasă. Balul Filarmonicii anunță să devină deja tradiție, iar concertul de Crăciun, care va avea loc miercuri, pe 19 decembrie, îi va purta pe spectatori în atmosfera de sărbătoare pe acordurile lucrărilor compuse de Johann Strauss, Piotr Ilici Ceaikovski și Alexander Borodin.

Read more: Bal ca-n filme și concert de Crăciun, organizate de Filarmonică, de sărbători, la Ploiești
Actual

Sute de angajatori din Prahova fac recrutări în ultima lună a anului, cele mai multe locuri de muncă vacante anunțate prin AJOFM în această perioadă fiind în Câmpina și pe Valea Prahovei.

Read more: Aproape 1.000 de locuri de muncă vacante în Prahova, pe final de an. Se fac angajări la TCE, UPG,...
Actual

Avalanșa produsă duminică după-amiază, în Bucegi, pe Valea Morarului, a luat două vieți. Salvamontiștii au găsit, luni, și trupul celei de-a doua victime, îngropat la jumătate de metru sub zăpadă.

Read more: Salvamontiștii confirmă: doi turiști au murit în avalanșa de pe Valea Morarului
Actual

Record de infracțiuni comise de un prahovean implicat, duminică după-amiază, într-un accident petrecut la Filipeștii de Târg. Omul a fugit de la locul evenimentului, după ce a acroșat cu mașina un biciclist, încercând, probabil, să ascundă faptul că șofa fără a avea acest drept și,pe deasupra, mai era și băut.

Read more: Un bărbat din Filipești a ajuns în arest după ce s-a urcat la volan fără permis și băut, a lovit o...
Actual

Ultima secţiune din Autostrada Bucureşti – Ploieşti va fi recepţionată săptămâna aceasta, până pe 15 decembrie cel târziu, a spus pentru ECONOMICA.NET Eduard Hanganu, preşedintele Consitrans, consultantul proiectului.

Read more: A3 Ploiești-București, aproape gata. A fost efectuată inspecția tehnică preliminară la tronsonul...