Actual

Actual

Un agent de poliţie din Bucureşti a fost reţinut pentru agresiune sexuală. Victima ar fi o elevă de la Școala de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina, iar faptele s-ar fi petrecut în Capitală, chiar în mașina Poliției, la începutul lunii septembrie.

Read more: Elevă a Școlii "Vasile Lascăr" din Câmpina, agresată sexual de un agent din București chiar în...
Actual

Dosarul de corupție în care apar ca inculpați fostul președinte al Consiliului Județean Prahova, Mircea Cosma, și fiul acestuia, fostul deputat de Prahova Vlad Cosma, a fost trimis spre judecare la Tribunalul Prahova. Hotărârea a fost luată vineri de Înalta Curte de Casație și Justiție și s-a bazat pe faptul că Vlad Cosma nu mai este deputat în Parlamentul României, judecătorii apreciind, prin prisma acestui fapt, că această cauză nu mai este de competența lor.

Read more: Dosarul Cosma a fost trimis la Tribunalul Prahova. Hotărârea Instanței Supreme este definitivă
Actual

Absolvenții din Ploiești care au obținut media 10, anul acesta, la Evaluarea Națională sau Bacalaureat au fost premiați, vineri, de Primăria Ploiești, cu câte 1.000 de lei.

Read more: Premii de câte 1.000 de lei, din partea administrației locale, pentru absolvenții ploieșteni de 10
Actual

Un complet de trei judecători de la Înalta Curte de Casație și Justiție a invocat, vineri, din oficiu, excepția competenței instanței după calitatea persoanei în dosarul în care s-a dispus rejudecarea dosarului de corupție al fostului președinte al CJ Prahova, Mircea Cosma, și a fiului acestuia Vlad Cosma. Argumentul a fost că Vlad Cosma nu mai este deputat în Parlamentul României.

Read more: DNA insistă ca dosarul Cosma să fie judecat de Instanța Supremă. Apărarea și ÎCCJ vor declinarea...
Actual

Olandezul bănuit că ar fi ucis-o pe fetița de 11 ani, din județul Dâmbovița, a fost de mai multe ori în România, iar traseul urmat recent de acesta ar fi trecut și prin județul Prahova, au descoperit anchetatorii, urmărind înregistrări surprinse de diverse camere de supraveghere.

Read more: Autoritățile română confirmă moartea olandezului și legătura cu cazul de la Gura Șuții. Individul...
Actual

Prefectura Prahova a publicat prognoza meteo până vineri, anunțând, simultan cu Administrația Națională de Meteorologie, care a și emis o informare la nivel național, că în județ sunt așteptate ploi abundente, însă și temperaturi destul de ridicate, în special în cursul zilei de joi.

Read more: Prognoza pentru următoarele două zile. În Prahova se anunță ploi abundente, dar și  temperaturi de...
Actual

Anti-Bribery Synergy a publicat, în luna septembrie, un clasament al spitalelor din România în care s-a dat șpagă în prima jumătate a acestui an, în funcție de  răspunsurile primite de la aproximativ 3.800 de persoane, referitoare la peste 350 de unități sanitare.

Read more: Topul spitalelor în care s-a dat șpagă, în 2019. SJU Ploiești, în primele zece locuri
Actual

Poliția Prahova a anunțat că, în intervalul 24 septembrie - 7 ctombrie, traficul rutier va fi închis pe DN 1D, în Prahova, la Albești-Paleologu, în zona trecerii la nivel cu lina de cale ferată Ploiești - Buzău.

Read more: DN 1D este închis, la Albești, pentru lucrări, în zona căii ferate Ploiești - Buzău. Restricțiile,...
Joomla SEF URLs by Artio