Actual

Actual

Comitetul național de coordonare a activităților privind vaccinarea împotriva SARS-CoV-2 (CNCAV) a publicat prospectul  vaccinului împotriva COVID-19 dezvoltat de Moderna, al doilea astfel de vaccin livrat în România, după cel realizat de Pfizer/BioNTech.

Read more: Prospectul vaccinului anti-Covid Moderna a fost publicat de autoritățile române
Actual

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis miercuri dimineaţă o informare, în care anunţă căderi însemnate de zăpadă în următoarele două zile, în mare parte din ţară, dar şi viscol în zonele înalte.

Read more: ANM anunţă ninsori în mare parte din ţară şi viscol în regiunile înalte, până vineri
Actual

Prefectura Prahova a publicat astăzi situaţia actualizată privind rata de infectare cu COVID-19, care arată că două localităţi depăşesc pragul de trei cazuri la mia de locuitori ănregistrate în ultimele 14 zile, în timp ce alte 21 se situează între 1,5 şi 3. Media generală pe judeţ e într-o uşoară scădere, de la 1,36 la începutul săptămânii la 1,31 acum.

Read more: #coronavirus - Situaţia la zi privind rata de infectare din fiecare localitate din Prahova
Actual

Vineri după-amiază încep programările pentru vaccinarea persoană cuprinse în a doua etapă a campaniei de imunizare anti-Covid. Acestea vor putea fi făcute on-line sau telefonic, personal, printr-un aparținător, prin intermediul angajatorului sau prin medicul de familie, în funcție de categoria din care face parte beneficiarul.

Read more: Vârstnicii, bolnavii cronic și angajații din domenii-cheie se pot programa, de vineri, pentru...
Actual

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a aprobat luni o hotărâre pentru prelungirea restricţiilor impuse pe fondul pandemiei de coronavirus şi actualizarea listei cu localităţile şi ratele de infectare raportate oficial. Măsurile se aplică începând de marţi şi până pe 25 ianuarie.

Read more: Restricţii prelungite până pe 25 ianuarie în localităţile din Prahova
Actual

Aproape 25.000 de prahoveni au fost confirmați cu coronavirus, până în prezent. După o perioadă în care rata infectărilor a scăzut constant, ca și numărul de persoane infectate care au ajuns să fie internate, bilanțul zilei de luni prezintă cifre în creștere.

Read more: #coronavirus: Rata infectărilor și numărul de persoane internate, din nou în creștere în Prahova
Actual

Prefectura Prahova a publicat luni situaţia la zi privind ratele de infectare calculate în fiecare localitate din judeţ, anunţând că la ora 16.00 este convocată o şedinţă a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, în care urmează să se dezbată un proiect de prelungire cu 14 zile a restricţiilor. Vestea bună este că în multe localităţi a scăzut rata, una singură rămânând peste pragul de 3 cazuri la mia de locuitori.

Read more: Rate de infectare în scădere în multe localităţi din Prahova. Cum arată situaţia la zi
Joomla SEF URLs by Artio