Joi, 19 Octombrie 2017
 

Actual

COD PORTOCALIU. Recomandările Poliției: Circulați preventiv, atenție sporită!

Written by Administrator  |  Created on Wednesday, 20 September 2017 16:12  |  Category: Actual

ploi-furtunaPoliția Română recomandă șoferilor să circule cu atenție sporită și să adapteze permanent viteza la condiţiile meteo-rutiere, având în vedere avertizările de cod portocaliu de ploi.

COD PORTOCALIU de FURTUNI, în județul Prahova

Written by Ioana Popa  |  Created on Wednesday, 20 September 2017 12:10  |  Category: Actual

Administrația Națională de Meteorologie a actualizat informările meteo. Autoritățile din Prahova, Dâmbovița, Buzău, Vrancea și Bacău sunt în alertă, județele urmând să intre, miercuri după-amiază, sub cod portocaliu de furtuni.

Deputaţii au RESPINS majorarea alocaţiilor pentru copii

Written by Anca Visan  |  Created on Wednesday, 20 September 2017 10:51  |  Category: Actual

parlamentStatul român a avut bani pentru majorarea salariilor bugetarilor, inclusiv pentru mărirea indemnizaţiilor pentru aleşi, dar n-a mai găsit şi fonduri pentru creşterea alocaţiilor pentru copii. Un proiect legislativ care prevedea ridicarea alocaţiei la 200 de lei pe lună a fost respins, marţi, de Camera Deputaţilor.

Fostul șef al ANAF, Sorin Blejnar, și șeful Arestului IJP Prahova, amenințați cu mutilarea de un deținut

Written by Ioana Popa  |  Created on Wednesday, 20 September 2017 09:29  |  Category: Actual

Un bărbat a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploiești după ce, în timp ce se afla în arest preventiv, la Câmpina, ar fi amenințat mai multe persoane, inclusiv pe șeful Centrului și pe colegii de celulă printre care, la momentul respectiv, se afla se pare și Sorin Blejnar, fostul șef al Agenției Naționale de Administrare Fiscală.

După instruire încep și furtunile. Alertă meteo, până joi seară

Written by Ioana Popa  |  Created on Wednesday, 20 September 2017 07:27  |  Category: Actual

Furtunile violente din vestul țării, care au făcut prăpăd în weekend, au fost un prilej nefericit, dar potrivit pentru autorități și populație, să vadă că și din acest punct de vedere putem fi luați pe nepregătite. Odată cu primele seturi de recomandări transmise românilor (VEZI DETALII) a venit și o informare meteo de vreme rea.

Recomandările transmise de ISU Prahova în cazul unor furtuni puternice

Written by Anca Visan  |  Created on Tuesday, 19 September 2017 12:51  |  Category: Actual

isu copac cazutInspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova a transmis o serie de sfaturi pentru populaţie, pentru prevenirea unor eventuale tragedii produse în cazul înregistrării unor fenomene meteo extreme. Măsurile vin după ce, în vestul ţării, furtunile puternice au produs pagube însemnate, opt persoane au murit, iar câteva zeci de români au fost răniţi.

A început livrarea de lapte şi corn în şcolile din Prahova

Written by Anca Visan  |  Created on Tuesday, 19 September 2017 12:35  |  Category: Actual

cornul si lapteleConsiliul Judeţean Prahova a anunţat semnarea contractului pentru derularea programului "Cornul şi Laptele", astfel că din această săptămână a început livrarea acestor produse în unităţile de învăţământ, la fix o săptămână de la deschiderea anului şcolar 2017-2018.

Mircea Ionescu Quintus a fost condus pe ultimul drum

Written by Anca Visan  |  Created on Monday, 18 September 2017 17:10  |  Category: Actual

inmormantare mircea ionescu quintusMircea Ionescu Quintus, preşedintele de onoare al Partidului Naţional Liberal, a fost înmormântat, astăzi, la cimitirul Viişoara din zona de nord a municipiului Ploieşti. Fostul senator de Prahova şi ministru al Justiţiei a fost condus pe ultimul drum de câteva sute de persoane, printre care, desigur, membri ai familiei, prieteni, apropiaţi, numeroşi lideri politici, dar şi practicieni din drept sau oameni din lumea sportului.

Record la Hipodromul Ploieşti: 37 de cai vor lua startul duminică

Written by Anca Visan  |  Created on Saturday, 16 September 2017 14:15  |  Category: Actual

hipodrom ploiesti cursePrimăria Ploiești, prin Club Sportiv Municipal Ploiești anunță că duminică, 17 septembrie, la Hipodromul Ploiești va avea loc o nouă reuniune oficială de trap, cu principal punct de atracție „Premiul de Încercare”, o cursă în care participă caii autohtoni ce se vor întrece şi în Derbi-ul de Trap al României, de pe 1 octombrie.

Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova, prim-vicepreședinte al partidului la nivel național și unul dintre liberalii reprezentativi pentru generație, a transmis, vineri, un mesaj de condoleanțe, după decesul seniorului Mircea Ionescu-Quintus, subliniind importanța pe care acesta a avut-o în istoria formațiunii politice din care a făcut parte mai bine de 80 de ani.

Mesaj emoționant al Cătălinei Bozianu, la vestea dispariției seniorului liberal Mircea Ionescu-Quintus

Written by Ioana Popa  |  Created on Friday, 15 September 2017 20:14  |  Category: Actual

Fost viceprimar PNL al Ploieștiului și membru al Partidului Național Liberal, vreme de nouă ani, deputatul PMP Cătălina Bozianu a ținut să transmită un mesaj de condoleanțe imediat după aflarea tristei vești, a trecerii în neființă a lui Mircea Ionescu-Quintus.