Actual

Actual

Situaţie dificilă la Spitalul de Pediatrie din Ploieşti, unde noul coronavirus a ajuns în rândul personalului medical. Potrivit unor surse din sistemul sanitar, două asistente de la Pediatrie au fost confirmate cu COVID-19.

Read more: EXCLUSIV | Două asistente medicale de la Spitalul de Pediatrie Ploieşti au fost depistate cu COVID...
Actual

O nouă raportare alarmantă a fost dat publicității, luni, de autoritățile din Prahova. Numărul cazurilor confirmat a crescut semnificativ, și în ultimele 24 de ore, interval în care noi pacienți au ajuns la Terapie Intensivă, în stare gravă, iar unul dintre cei testați pozitiv zilele trecute s-a stins din viață.

Read more: #coronavirus: Încă un prahovean infectat cu Covid s-a stins din viață. Bilanțul pe județ a ajuns...
Actual

Sub coordonarea Direcției de Investigare a Criminalității Economice, polițiști din cadrul inspectoratelor de poliție județene Giurgiu, Călărași, Prahova, Ialomița, Bacău, Satu Mare, București și Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontiera Giurgiu au descins, luni dimineață, la 41 de adrese, domiciliile unor persoane bănuite de producerea, depozitarea și comercializarea de tutun prelucrat de fumat.

Read more: Zeci de percheziții în București, Prahova și alte cinci județe, într-un dosar cu prejudiciu de un...
Actual

Administrația Națională de Meteorologie  a emis, luni, o serie de avertizări care anunță atât un nou episod cu furtuni, care va afecta mai mute județe din țară, în special zona montană, dar și creșterea gradului de disconfort termic.

Read more: Furtuni, dar și disconfort termic accentuat, în următoarele ore, în mai multe zone din țară
Actual

Cei patru elevi prahoveni care au făcut parte, anul acesta, din echipa Centrului Județean de Excelență pentru Mathematical Grammar School (Belgrad, Serbia) au obținut cel mai mare punctaj, clasându-le pe primul loc în competiție.

Read more: Șase medalii și premiul I pentru echipa Centrului de Excelență Prahova, la MGS Cup Belgrade
Actual

Prahova se numără printre județele care organizează, în această săptămână, o sesiune specială a Evaluării naționale, pentru candidații care nu au putut susține testările în prima sesiune, din motive medicale ori pentru că s-au aflat în izolare sau în carantină.

Read more: Sesiunea specială a Evaluării Naționale are loc și în Prahova
Actual

Pandemia Covid-19 a schimbat fundamental modul de viață al fiecăruia dintre noi. Ne-am trezit cu toții, de pe o zi pe alta, în imposibilitatea de a ne mai deplasa, în situația de a rămâne izolați în case.

Read more: Interacțiunile on-line schimbă radical relația medic-pacient. Platforma www.consultatia.ro face...
Actual

După câteva zile însorite, în România revin vijeliile. Administraţia Naţională de Meteorologie a emis două noi avertizări de vreme severă. O bună parte din ţară se va afla sub cod portocaliu până în noaptea de duminică spre luni, iar o altă parte va fi sub cod galben până luni dimineaţă. De luni şi până marţi la ora 10.00 va fi valabil un al doilea cod galben, valabil în două treimi din teritoriul ţării, inclusiv în Prahova.

Read more: Avertizare de vijelii şi instabilitate atmosferică, în mare parte din ţară, până marţi dimineaţă
Actual

De la începutul epidemiei și până în prezent, la nivelul județului Prahova, 365 de persoane au fost confirmate cu noul coronavirus, dintre care 11 au decedat, iar 108 au fost declarate vindecate și externate, a anunţat Prefectura Prahova, în bilanţul oficial prezentat duminică. Sunt două noi decese, la un bărbat de 64 de ani şi o femeie de 77 de ani.

Read more: Încă doi pacienţi cu COVID-19 au murit în Prahova. Situaţia la zi din judeţ
Actual

De la începutul epidemiei și până în prezent, la nivelul județului Prahova, 359 de persoane au fost confirmate cu noul coronavirus, dintre care nouă au decedat, iar 108 au fost declarați vindecați și externați. În secțiile de Terapie Intensivă din județ, destinate îngrijirii bolnavilor infectați cu virusul SARS-CoV-2, sunt internați nouă pacienți.

Read more: Bilanţ coronavirus: Prahova a ajuns oficial la 359 de infectări, 9 decese şi 108 externări
Joomla SEF URLs by Artio