Actual

Actual

Poliția Prahova a confirmat incidentul de sâmbătă petrecut pe DN 1 și detaliat la 112, dar și pe Facebook de un conducător auto care a surprins imaginile cu copilul aflat la volanul unei mașini, în zona Bărcănești. Șoferul reclamat și minorul au fost identificați, dar se pare că bărbatul ar fi dat o explicație suficient de convingătoare pentru polițiști, astfel că acesta a scăpat doar cu un avertisment.

Read more: Șoferul care și-a lăsat copilul la volan, pe DN 1, sancționat cu... avertisment!!!
Actual

În plină dezbatere națională cu privire la procedurile aplicate în cazul apelurilor la 112, un șofer relatează, pe pagina sa de Facebook, situația halucinantă cu care s-a confruntat în weekend, după ce a folosit serviciul de urgență pentru a alerta autoritățile cu privire la un copil de 8 ani filmat la volan pe DN 1, în Bărcănești.

Read more: Update: Copil filmat la volan, pe DN 1, la Bărcănești. Șoferul care a reclamat totul, pus pe...
Actual

România este împărţită între furtuni violente şi temperaturi sufocante. Administraţia Naţională de Meteorologie a anunţat că, în următoarele zile, ne aşteptăm la temperaturi de până la 35 de grade Celsius, în mare parte din ţară. În partea de vest, canicula va fi urmată de vijelii, ANM anunţând duminică un cod portocaliu şi un cod galben, care vizează 12 judeţe şi s-ar putea extinde.

Read more: Val de caniculă în România, urmat de furtuni violente în jumătatea de vest a ţării
Actual

Trei prahoveni săltați de mascați, în urma perchezițiilor derulate de DIICOT și BCCO Ploiești, joi, în comuna prahoveană Gherghița, într-un dosar de trafic de minori, vor fi cercetați sub control judiciar. Indivizii, care ar fi pus trei adolescente să se prostitueze, promovându-le prin mica publicitate, au fost luați la întrebări de procurori apoi trimiși, bine-mersi, de unde au venit.

Read more: Prahovenii bănuiți că ar fi scos la "produs" fete de cel mult 16 ani au fost eliberați
Actual

Aproape 4.000 de candidați, din cei 23.572 prezenți la proba scrisă a examenului de titularizare din acest an, s-au retras din examen, după ce au văzut subiectele. La două zile după afișarea rezultatelor, ministrul Ecaterina Andronescu anunță, împotriva acestora, o măsură extremă, care nu se regăsește nicăieri în metodologie. Aceștia nu vor avea voie să preda în anul școlar care începe la 1 septembrie. Aceeași interdicție, stabilită printr-un ordin de ministru emis anterior, îi viza și pe cei care obțineau note sub 5.00.

Read more: Cei 4.000 de candidați care s-au retras din examen, la Titularizare, nu vor avea voie să predea în...
Actual

Luna august aduce un inedit maraton de concerte pe acoperişul noului sediu al Primăriei Ploieşti. Evenimentul "Jazz on the Rooftop", parte din "Ploieşti Jazz Festival", se va derula în perioada 23-25 august.

Read more: Concerte pe acoperişul Primăriei. Filarmonica Ploieşti organizează a doua ediţie "Jazz on the...
Actual

Universitatea Petrol-Gaze Ploieşti a primit o finanţare de la Uniunea Europeană în valoare de aproape 6 milioane de euro şi mai are în eveluare un proiect, care ar putea să ducă suma totală atrasă la 13 milioane de euro. Primul obiectiv de investiţii vizează modernizarea corpului principal de clădire, refacerea instalațiilor electrice interioare și prin dotarea cu echipamente de ultimă generație.

Read more: UPG Ploieşti a semnat un contract de modernizare din fonduri europene
Joomla SEF URLs by Artio