Actual

Actual

Momente de cumpănă pentru un turist de 28 de ani care, în acest weekend, a pornit într-o drumeție, pe munte, cu mai mulți prieteni. Acesta a suferit un accident grav pe un traseu din Bucegi, fiind la un pas să-și piardă viața.

Read more: Intervenție de urgență pe Valea Albă. Un bolovan a căzut în capul unui turist
Actual

Ajuns la ediţia cu numărul 20, "Bazarul Copiilor" a strâns, sâmbătă, în parcul de la Sala Sporturilor "Olimpia", peste 400 de participanţi. Evenimentul devenit deja o tradiţie la Ploieşti este cel mai mare bazar din ţară dedicat copiilor, care au ocazia să cumpere, vândă sau schimbe jucării, fiind gândit pentru a-i învăţa pe cei mici să aprecieze mai bine lucrurile pe care le primesc, să înţeleagă, dincolo de valoarea sentimentală, şi valoarea materială a unui obiect şi totodată să înveţe să împartă jucăriile sau să se despartă de unele dintre ele, lucruri care, la vârsta respectivă, nu-s tocmai uşoare pentru mulţi.

Read more: Ediţia 20 a "Bazarului Copiilor" a strâns peste 400 de participanţi în parcul de la Sala...
Actual

Vremea va fi rece în majoritatea regiunilor, cu temperaturi minime ce se vor încadra între -1 şi 11 grade, mai coborâte în zonele depresionare, spre -6 grade în cele din estul Transilvaniei, dar şi mai ridicate pe litoral, pânã la 13 grade în nordul acestuia în timpul nopţii. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Pe arii restrânse, mai ales în depresiuni, se va produce brumã şi posibil ceaţă.

Read more: Se răceşte vremea de săptămâna viitoare, când vin şi dese episoade de ploaie
Actual

Imagini cu un accident violent, produs în Cluj-Napoca, readuc în discuție necesitatea unor reguli privind circulația trotinetelor electrice pe drumurile publice. Aceste vehicule sunt tot mai des întâlnite în trafic, iar Poliţia Rutieră spune că e nevoie de o reglementare mai clară în privinţa lor.

Read more: Codul rutier ar putea fi modificat pentru a reglementa circulaţia trotinetelor electrice
Actual

Luna viitoare intră în vigoare noile sancțiuni care îi vizează pe cei care scriu mesaje, transmit live, filmează sau vorbesc la telefon în timpul condusului. Prevederile ordonanței adoptate luna trecută fac referire la amenzi mai mari și, ca element de noutate, la forma agravantă a săvârșirii contravenției.

Read more: Utilizarea telefonului mobil în timpul condusului va fi sancționată cu amenzi mai mari, din 12...
Actual

În următoarele zile, vremea va cunoaște o răcire accentuată, astfel că, în majoritatea regiunilor, maximele vor scădea cu 10 grade Celsius sau chiar mai mult, față de valorile înregistrate la începutul săptămânii. Vestea bună este că, în scurt timp, temperaturile vor crește din nou, chiar până la 27 de grade în Muntenia, Crișana și Dobrogea.

Read more: Temperaturile scad cu aproximativ 10 grade Celsius, în următoarele zile
Actual

Cei 21 de absolvenți de gimnaziu și liceu care au încheiat Bacalaureatul, respectiv Evaluarea Națională, cu media 10, au fost recompensați pentru rezultatul obținut la examenele naționale din acest an.

Read more: Absolvenții de 10 din Prahova, recompensați după performanța de la Bac și Evaluarea Națională
Joomla SEF URLs by Artio