Actual

Actual

Ministrul de Interne Marcel Vela a prezentat, marți seară, într-o declarație de presă, noile măsuri restrictive introduse prin ordonanța militară nr. 3, care intră în vigoare miercuri, pe 25 martie.

Read more: Ordonanța militară nr. 3 limitează deplasarea tuturor persoanelor, inclusiv pe timpul zilei....
Actual

Autoritățile pregătesc un nou set de restricții care va intra în vigoare chiar de miercuri, potrivit unui anunță făcut de șeful statului, astăzi, după întâlnirea avută cu premierul, ministrul de Interne și ministrul Sănătății.

Read more: Restricțiile din ordonanța militară se vor aplica și ziua, începând de miercuri. Klaus Iohannis:...
Actual

Testele au confirmat infecția cu  Covid-19 pentru încă 186 de  persoane, pe teritoriul României, în ultimele 24 de ore, potrivit situației prezentate marți de Grupul de Comunicare Strategică. Românii continuă, însă, să sfideze pericolul, astfel că mulți s-au ales cu dosare penale sau au fost trimiși forțat în carantină, pentru că nu au respectat măsura izolării.

Read more: Noul bilanț al epidemiei, în România: 8 decese, 762 de cazuri confirmate și 5.515 persoane în...
Actual

Aproape 400 de persoane au intrat în auto-izolare, în Prahova, în ultimele 24 de ore. De asemenea, a crescut numărul celor plasați în carantină, pe fondul epidemiei de coronavirus, dar și numărul dosarelor penale deschise în județ pentru infracțiuni care au legătură cu actualul context epidemiologic.

Read more: Aproape 3.500 de prahoveni se află în auto-izolare, la acest moment. În județ sunt în derulare 31...
Actual

Se spune că inventivitatea românului nu cunoaşte limite, însă se pare că această vorbă se aplică şi când e vorba de limita bunului-simţ sau limita legii. În plină pandemie de coronavirus, când lumea îşi pune bazele în substanţele dezinfectante, poliţiştii au descoperit mai multe persoane fizice şi firme care comercializau spirt diluat sau contrafăcut. La percheziţiile derulate în Prahova au fost descoperite sute de pet-uri de cinci litri de lichid de parbriz, care ar fi urmat să fie "îndoit" cu apă şi apoi să ajungă pe piaţă cu etichete de spirt!

Read more: Lichid de parbriz diluat, vândut pe post de spirt. Tone de dezinfectanţi contrafăcuţi, ridicate la...
Actual

Polițiștii, jandarmii și polițiștii locali au ieșit în stradă, luni seară,începând cu ora 22.00, pentru a verifica în ce măsură sunt respectate prevederile ordonanței militare privind limitarea circulației persoanelor.

Read more: Zeci de persoane amendate, azi-noapte, în Ploiești și în împrejurimi, pentru nerespectarea...
Actual

Vântul care atinge, astăzi, în Prahova, până la 75 km/oră a provocat numeroase avarii la rețeaua de energie electrică, afectând, până la această oră, cinci localități. În Ploiești, pompierii intervin, de asemenea, marți dimineață, pentru degajarea unor elemente de construcție smulse de rafale.

Read more: Rafalele au lăsat fără energie electrică aproape 1.200 de consumatori din Prahova. La Ploiești,...
Actual

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, marți dimineață, înregistrarea celui de-al optulea deces  la o persoană infectată cu Covid-19.

Pacientul avea 70 de ani și era internat, din 19 martie, la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Craiova, confirmat pozitiv în data de 19.03.2020.

"Pacientul a sosit pe data de 07.03.2020 din Italia împreună cu fiica sa, care se află în acest test moment în autoizolare. Pacientul a fost internat pe data de 19.03.2020 la SCBI Craiova cu insuficiență respiratorie, fiind internat pe secția ATI a spitalului. Acesta suferea de boli preexistente pentru care urma tratament cu insulină. De asemenea, pacientul avea obezitate grad II", informează Grupul de Comunicare Strategică.

Foto ilustrație

Actual

Încă un român s-a stins din viaţă, luni seară, din cauza noului coronavirus, la mai puţin de 48 de ore de la primul deces cauzat de COVID-19 pe teritoriul ţării noastre. Cel mai recent deces a fost înregistrat la un bărbat de 64 de ani, căruia tot astăzi îi sosise şi rezultatul testului clinic, care confirmase infectarea.

Read more: Noul coronavirus a făcut o nouă victimă în România, ducând bilanţul la şase decese în două zile
Joomla SEF URLs by Artio