Actual

Actual

Salvamontiştii din Bucegi urcă, luni, din nou, pe Valea Morarului, pentru recuperarea trupului turistului ucis, duminică după-amiază, de o avalanșă, dar și pentru a continua căutările după ce au găsit indicii că ar exista și o a doua victimă.

Read more: Salvamontiștii reiau căutările, după avalanșa de pe Valea Morarului. Salvatorii au indicii că ar...
Actual

O avalanșă s-a declanșat duminică după-amiază, în Bucegi, și a surprins pe traseu un grup de turiști. Salvamontiștii au anunțat că au informații despre existența unei persoane decedate.

Read more: Turiști surprinși de avalanșă, pe Valea Morarului. Cel puțin o persoană și-a pierdut viața (update)
Actual

Incidentul petrecut la Școala "Ioan Grigorescu" din Ploiești este și în atenția Ministerului Educației. Ministrul Ecaterina Andronescu a declarat, sâmbătă, că profesorii implicați în astfel de evenimente nu mai au ce să caute la catedră, iar viitoarea legislație ar putea include prevederi în acest sens.

Read more: Ministrul Educației reacționează în urma incidentului dintr-o școală din Ploiești, unde un...
Actual

Două persoane au fost rănite, sâmbătă după-amiază, iar una dintre ele a fost transportată la spital în urma unui incident în care a fost implicat un autobuz TCE.

Read more: Cauciucurile unui autobuz TCE au explodat în timpul cursei. O persoană a ajuns la spital, după ce...
Actual

O nouă modă a apărut printre adolescenții prahoveni. În ultimele zile, doi băieți au fost prinși, în miez de noapte, conducând mașinile părinților, pe care le luaseră fără știrea acestora. Dacă, în primul caz, drumul s-a încheiat cu rănirea unei persoane și pagube importante, în cel de-al doilea șoferul de ocazie a fost oprit de polițiști înainte să provoace o nenorocire.

Read more: Încă un minor din Prahova prins conducând mașina părinților, în miez de noapte