Actual

Actual

Polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au demarat verificări, în mai multe localități din Prahova, vizând identificarea persoanelor care dețin ilegal arme sau care nu respectă prevederile legale referitoare la modul de deținere, port și folosire a acestora.

Read more: Verificări la deținătorii de arme din Prahova. Polițiștii au întocmit, într-o singură zi, cinci...
Actual

ANM a emis, joi, un nou cod galben, valabil în mare parte a țării, până diseară, la ora 22.00, dar și o informare meteo potrivit căreia în toată sunt așteptate, în continuare, ploi și vijelii, până luni dimineață.

Read more: Meteorologii emit avertizări una după alta. Cea mai nouă atenționare de vijelii, valabilă până...
Actual

Inspectoratul Școlar Județean Prahova a publicat Ghidul candidatului pentru admiterea din 2019, un document care a întârziat destul de mult, anul acesta, din cauza "reglajelor" pe care ministrul Ecaterina Andronescu a avut să le facă, prin cifrele de școlarizare, astfel încât elevii cu medii mici să nu mai ajungă la liceu. În consecință, și planul de școlarizare s-a modificat destul de mult, față de cel valabil vara trecută.

Read more: ADMITERE 2019: Șase unități de învățământ din Prahova au mai puține locuri la clasa a IX-a de liceu
Actual

Cinci percheziții au loc, miercuri dimineață, în Prahova și în Capitală, într-un dosar de evaziune fiscală în care prejudiciul este estimat la 400.000 de lei.

Read more: Evazioniști săltați de mascați, miercuri dimineață. Percheziții în Prahova și București, inclusiv...
Actual

Administraţia Naţională de Meteorologie a transmis, marţi dimineaţă, o nouă avertizare de fenomene extreme, anunţând că instabilitatea atmosferică se va menţine accentuată în mare parte din ţară, iar cele mai mari probleme vor fi în nord-estul ţării şi în nordul Munteniei. 11 judeţe, inclusiv Prahova, se află până în această noapte sub cod portocaliu.

Read more: Continuă coşmarul! ANM a extins codul portocaliu de vijelii pentru 11 judeţe, inclusiv Prahova
Actual

Un judecător de la Înalta Curte de Casație și Justiție cere MAI și Inspectoratului General al Poliției Române cercetarea administrativă a conducerii IJP Prahova după ce polițiștii nu au reușit să aducă la audieri un martor din procesul Sebastian Ghiță - Iulian Bădescu.

Read more: ÎCCJ cere verificări la IJP Prahova, în cazul martorului pe care oamenii legii nu au reușit să-l...
Actual

Prezent în Prahova pentru o inspecţie pe teren în zonele afectate de calamităţi, după ce anterior luase parte, din Palatul Administrativ, la o videoconferinţă cu prefecţii pe tema fenomenelor meteo severe anunţate pentru următoarea perioadă, ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu, le-a solicitat reprezentanţilor Agenţiei pentru Protecţia Mediului şi ai Gărzii Naţionale de Mediu să facă verificări de urgenţă, astăzi, la toate societăţile care ar putea fi supuse riscului de a avea deversări masive în aceste zile şi de a polua apele. Solicitarea de verificări urgente vine după ce, în această dimineaţă, ministrul s-a întâlnit cu reprezentanţii Rafinăriei Vega, care în weekend au întâmpinat probleme din cauza reţelei de preluare a apelor uzate, care n-a făcut faţă debitelor uriaşe.

Read more: Ministrul Mediului a cerut verificarea tuturor planurilor de intervenţie la marile companii, în...