Actual

Actual

De la începutul epidemiei și până în prezent, la nivelul județului Prahova 24.704 persoane au fost confirmate ca fiind infectate cu virusul SARS-CoV-2. Din totalul acestora, 760 de pacienți au decedat, conform raportărilor Direcției de Sănătate Publică Prahova. Nu au fost raportate decese în ultimele 24 de ore.

Read more: #coronavirus - Bilanţul oficial din Prahova: 39 de infectări, niciun deces în ultimele 24 de ore
Actual

Sindicaliştii din domeniile de ordine publică, penitenciare şi grefă judiciară reiau protestele împotriva deciziei de îngheţare a salariilor bugetarilor. Federanţia PUBLISIND a anunţat un nou calendar al protestelor, care debutează pe 13 ianuarie şi se întinde cel puţin până pe 24 februarie. "Mitingurile anunţate vor fi completate şi cu alte acţiuni, cum sunt: excesul de zel în efectuarea unor misiuni sau activităţi, refuzul de prestare a muncii suplimentare, acţiuni de tipul grevei japoneze, suspendarea sau blocarea activității în anumite domenii de activitate", anunţă sindicaliştii.

Read more: Sindicaliştii reiau de săptămâna viitoare protestele în faţa ministerelor şi prefecturilor
Actual

De la începutul epidemiei și până în prezent, la nivelul județului Prahova 24.665 persoane au fost confirmate ca fiind infectate cu virusul SARS-CoV-2. Din totalul acestora, 760 de pacienți au decedat, conform raportărilor Direcției de Sănătate Publică. Ultimele decese înregistrate au fost în rândul unei persoane de sex feminin (83 ani) și două de sex masculin (74,83 ani), cu comorbidități, arată Prefectura Prahova în comunicatul oficial transmis pe 9 ianuarie.

Read more: #coronavirus - Încă trei pacienţi, cu vârste de 74 şi 83 de ani, au murit în Prahova
Actual

Reunit vineri, Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a adpobat Hotărârea nr. 2/2020, prin care vine cu mai multe măsuri pentru gestionarea pandemiei de COVID-19. Prin această hotărâre, a fost actualizată lista ţărilor în cazul cărora se aplică măsura carantinării faţă de călătorii care intră în România. Totodată, foarte important, CNSU a decis şi menţinerea restricţiilor pentru unităţile de învăţământ, înaintând către Guvern propunerea de organizare a cursurilor online şi pentru perioada 11 ianuarie - 7 februarie.

Read more: Propunere CNSU: Cursurile se vor ţine tot online până cel puţin pe 7 februarie
Actual

Autoritățile din România pregătesc a doua etapă a campaniei de vaccinare, în care va fi imunizată populația cu vârsta peste 65 de ani, persoanele cu risc ridicat și lucrătorii care desfășoară activități în domenii esențiale. Potrivit autorităților, campania ar putea începe încă de săptămâna viitoare, în jurul datei de 15 ianuarie.

Read more: Cine se poate vaccina în etapa a doua a campaniei. Ce înseamnă persoane cu risc ridicat sau care...
Actual

Prefectura Prahova a anunțat că sâmbătă va ajunge,în Prahova, un nou transport de vaccin anti-Covid, dozele distribuite în județ în primele două tranșe fiind aproape consumate, la acest moment.

Read more: Aproape toate dozele de vaccin anti-Covid ajunse în Prahova au fost consumate. Două persoane au...
Actual

Administraţia Naţională de Meteorologie a anunţat cod galben de ninsori în zonele montane, iar în mai multe regiuni, mai ales la peste 1.800 de metri altitudine, este pericol de avalanşe. Potrivit unui buletin informativ al Serviciului Salvamont, în Munţii Bucegi este risc mare, de gradul 4 din 5.

Read more: Pericol de avalanşă în Bucegi, până în această seară la ora 20.00
Actual

Cea mai nouă situație publicată de Prefectura Prahova, privind evoluția pandemiei în județ, arată că, în prezent, sunt 1.016 cazuri active, rata infectărilor fiind de 1,29 la mia de locuitori.

Read more: #coronavirus: Gorgota, Sinaia și Blejoi, localitățile din Prahova cu cea mai mare rată a...
Actual

Sindicatele Europol, Pro Lex, Diamantul și Decus au anunțat, într-un comunicat comun, că vor demara protestelor dacă Executivul nu va reveni asupra deciziei de a îngheța salariile polițiștilor.

Read more: Proteste împotriva înghețării salariilor. Polițiștii amenință că, de luni, nu mai dau amenzi
Joomla SEF URLs by Artio