Joi, 17 August 2017
 

Actual

Festivalul Turcesc a început astăzi în centrul Ploieştiului

Written by Anca Visan  |  Created on Friday, 21 July 2017 16:54  |  Category: Actual

Astăzi a debutat, în zona centrală a municipiului Ploieşti, festivaluL turcesc, eveniment organizat, în perioada 21-23 iulie, de Fundaţia Lumina şi Fundaţia Tuna şi care îşi propune prezentarea valorilor şi culturii din Turcia, dar şi strângerea de fonduri pentru şcoala Spectrum din municipiu.

Schimbare la conducerea Inspectoratului de Poliţie Prahova

Written by Anca Visan  |  Created on Friday, 21 July 2017 16:45  |  Category: Actual

politia prahovaÎncepând de astăzi, șeful IPJ Prahova, Eduard Mirițescu, are un nou adjunct! Este vorba de Victor Gâlceavă, care, în urmă cu câteva luni, fusese împuternicit la comanda Serviciului Rutier Prahova.

Minivacanță de patru zile, pentru români, la jumătatea lunii august. Când va fi recuperat liberul acordat în plus

Written by Ioana Popa  |  Created on Friday, 21 July 2017 10:27  |  Category: Actual

Guvernul a aprobat, în ședința de joi, o hotărâre prin care acordă angajaților o zi liberă în plus, în preajma Adormirii Maicii Domnului, transformând această sărbătoare într-o minivacanță de patru zile.

Conducerea lanțului de restaurante DaVinci a transmis, public, primul mesaj oficial, după tragedia de sâmbăta trecută, când o fetiță găsită inconștientă în locul de joacă al unuia dintre aceste localuri s-a stins din viață, în ciuda manevrelor de resuscitare (VEZI DETALII).

Mugur Ciuvică, atac la adresa lui Tudor Chirilă, după concertul de la Ploiești. Ce reacție a avut artistul

Written by Ioana Popa  |  Created on Thursday, 20 July 2017 15:44  |  Category: Actual

Grupul de Investigații Politice, condus de Mugur Ciuvică, a acuzat, miercuri, într-o postare pe Facebook, că Primăria Ploiești i-ar fi servit un contract cu dedicație lui Tudor Chirilă, pentru prestația pe care trupa acestuia, Vama, a avut-o la Ploiești, weekend-ul trecut, în una dintre serile de Festival Medieval. Artistul a dat replica, demontând una câte una acuzațiile care i-au fost adresate.

Peste 35 de grade la umbră, în următoarele zile. ANM a emis alertă de caniculă

Written by Ioana Popa  |  Created on Thursday, 20 July 2017 13:45  |  Category: Actual

Temperaturi caniculare, în următoarele zile, inclusiv în județul Prahova. Prognoza transmisă Prefecturii, de Administrația Națională de Meteorologie, arată că, până sâmbătă, cel puțin, vremea se va încălzi constant, iar pe arii restrânse sunt așteptate furtuni de scurtă durată, dar destul de violente.

Bătaie de joc, în Prahova, la achiziția pachetelor cu rechizite gratuite pentru elevii săraci

Written by Ioana Popa  |  Created on Thursday, 20 July 2017 13:03  |  Category: Actual

Inspectoratul Școlar Județean Prahova este nevoit să reia, de la zero, achiziția directă în vederea cumpărării celor aproximativ 4.300 de pachete cu rechizite pe care le va distribui gratuit, în septembrie, copiilor proveniți din familii modeste. Procedura recent încheiată s-a dovedit un fiasco total.

UPG Ploiești scoate la concurs 650 de locuri la programe de master

Written by Ioana Popa  |  Created on Thursday, 20 July 2017 12:48  |  Category: Actual

Joi, pe 20 iulie, la UPG Ploiești a început prima sesiune de admitere la programe de master, pentru care universitatea a anunțat 650 de locuri disponibile, dintre care 126 la buget.

Numai jumătate dintre județe recrutează rezerviști voluntari, pentru MApN. Peste 100 de locuri în Prahova

Written by Ioana Popa  |  Created on Thursday, 20 July 2017 12:34  |  Category: Actual

Ministerul Apărării Naționale a anunțat cum repartizează, pe județe, cele 2.200 de posturi pentru etapa de recrutare soldaţilor/gradaţilor rezervişti voluntari, derulată în intervalul 10 iulie - 18 august.

Lista proiectelor finanţate de Ministerul Dezvoltării în Prahova. ZERO LEI pentru Ploieşti!

Written by Anca Visan  |  Created on Wednesday, 19 July 2017 15:23  |  Category: Actual

lucrari nord ploiestiMinisterul Dezvoltării a publicat lista proiectelor depuse de primăriile şi consiliile judeţene din ţară care vor primi fonduri prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală. În Prahova ar urma să ajungă aproape 770 de milioane de lei, pentru reţele de apă şi canalizare, modernizări de drumuri sau construirea unor centre medicale. În această listă se ramarcă faptul că Primăria Ploieşti, care a trimis cu întârziere cererile, nu va primi niciun ban!

Organizatorii festivalului turcesc de la Ploieşti, băgaţi în şedinţă de Primărie

Written by Anca Visan  |  Created on Wednesday, 19 July 2017 14:59  |  Category: Actual

Conducerea Primăriei Ploieşti i-a chemat astăzi la discuţii pe organizatorii festivalului turcesc programat în acest weekend în centrul municipiului, autorităţile locale fiind îngrijorate după ce la Cluj, săptămâna trecută, au apărut probleme care au dus inclusiv la o amendă contravenţională. Reprezentanţii administraţiei ploieştene le-au cerut organizatorilor să respecte scopul festivalului şi modul de desfăşurare convenit iniţial.