Actual

Actual

De la începutul epidemiei și până în prezent, la nivelul județului Prahova, 4604  persoane au fost confirmate ca fiind infectate cu virusul SARS-CoV-2. Din totalul celor confirmați de la începutul epidemiei, 151 de prahoveni au decedat, conform raportărilor Direcției de Sănătate Publică (DSP) Prahova. Ultimele trei decese asociate infecției cu noul coronavirus au fost în rândul a trei bărbați, cu vârste de 62,68 și 70 de ani, cu comorbidități.

Read more: #coronavirus - Trei pacienţi COVID, cu vârste între 62 şi 70 de ani, au murit în Prahova în...
Actual

Ploieştenii care locuiesc în blocuri prevăzute cu burlane şi camere de precolectare a deşeurilor vor fi nevoiţi să îşi scoată deşeurile la limita de proprietate, după ce un litigiu între Rosal şi Uniunea Asociaţiilor de Proprietari a fost tranşat în favoarea operatorului de salubritate. Practic, ne întoarcem la situaţia de acum câţiva ani, când Rosal le solicita asociaţiilor de proprietari să-şi mute pubelele în exteriorul blocurilor. Compania a transmis deja o notificare, anunţând că din 1 octombrie nu mai preia gunoaiele din camerele de precolectare. În schimb, UAP spune că sentinţa e medreaptă şi a cerut revizuirea.

Read more: Rosal anunţă că nu ma ridică gunoaiele din camerele de precolectare ale blocurilor turn din...
Actual

Numărul cazurilor active de COVID-19 din Prahova a ajuns la 678 conform centralizării de duminică seară, număr în creştere faţă de raportarea anterioară, care era de 635, dar mai mic faţă de cele din alte zile de săptămâna trecută, când erau raportate peste 700 de cazuri active în judeţ.

Read more: #coronavirus - În Prahova sunt raportate 678 de cazuri active în acest moment
Actual

De la începutul epidemiei și până în prezent, la nivelul județului Prahova, 4549  persoane au fost confirmate ca fiind infectate cu virusul SARS-CoV-2. Din totalul celor confirmați de la începutul epidemiei, 148 de prahoveni au decedat, conform raportărilor Direcției de Sănătate Publică (DSP) Prahova. Ultimele decese asociate infecției cu noul coronavirus au fost în rândul a trei persoane: una de sex feminin (57 ani) și două de sex masculin (54 și 84 ani) cu comorbidităţi.

Read more: #coronavirus - Încă trei persoane infectate cu COVID-19 au murit în Prahova
Actual

Rata finală de promovare, înregistrată în sesiunea august-septembrie a examenului național de Bacalaureat 2020, după soluționarea contestațiilor, este de 34,1%, în creștere cu aproape un procent în raport cu sesiunea august-septembrie 2019 (33,4%). Comparativ cu  rata de promovare generată de rezultatele inițiale (31,5%) se constată o majorare de 1,9%.

Read more: Rata de promovare la sesiunea de toamnă a Bacalaureatului a ajuns la 34,1% după contestaţii
Actual

De la începutul epidemiei și până în prezent, la nivelul județului Prahova, 4480  persoane au fost confirmate ca fiind infectate cu virusul SARS-CoV-2. Din totalul celor confirmați de la începutul epidemiei, 145 de prahoveni au decedat, conform raportărilor Direcției de Sănătate Publică (DSP) Prahova.

Read more: 19 din cele 20 de locuri la terapie intensivă pentru pacienţii COVID din Prahova sunt ocupate
Actual

Prin ordin al prefectului a fost constituită Comisia mixtă pentru verificarea stadiului de pregătire a unităților de învățământ pentru defășurarea în bune condiții a anului școlar 2019-2020, a anunţat Prefectura Prahova într-un comunicat de presă trimis vineri.

Read more: Verificări în unităţile de învăţământ din Prahova, până pe 10 septembrie
Actual

Autorităţile din Prahova au confirmat, vineri, apariţia unui nou focar de coronavirus într-un centru social aparţinând Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului. Este vorba despre centrul de plasament din Filipeştii de Târg, unde, conform primelor rezultate oficiale, 13 copii şi 5 angajaţi sunt infectaţi, în contextul în care încă n-au sosit toate rezultatele la testele COVID.

Read more: Un nou focar de coronavirus descoperit într-un centru de plasament din Prahova. 18 persoane au...
Actual

Persoanele care vor dona sânge sau plasmă la centrul de transfuzii din Ploieşti vor primi bilete de o zi la festivalul UNTOLD 2021 sau la NEVERSEA. Campania, demarată la nivel naţional, e valabilă sâmbătă şi duminică în Ploieşti.

Read more: Campania de donare de sânge "Blood Network" ajunge sâmbătă în Ploieşti
Actual

Ministerul Educației și Cercetării facilitează accesul rapid la informații tuturor celor interesați de contextul educativ și sanitar în care se va desfășura activitatea didactică în anul școlar/universitar 2020-2021, a transmis instituţia vineri, într-un comunicat de presă în care a a precizat că a deschis două linii Telverde, una dedicată elevilor, studenţilor şi părinţilor, una dedicată unităţilor de învăţământ interesate de programele de finanţare disponibile.

Read more: Ministerul Educaţiei a lansat două linii telefonice de informare cu privire la deschiderea şcolilor
Joomla SEF URLs by Artio