Actual

Actual

Politistii au primit o sesizare legată de dispariția unei fete în vârstă de 15 ani. Irimescu Cristina Aurelia, din Olari, a plecat voluntar de la domiciliu si nu a mai revenit. Semnalmente: inaltime 1, 60, greutate 50 de kg, constitutie astenica, par saten, mediu, ochi caprui. La momentul plecarii era imbracata cu geaca din fas de culoare neagra, pantaloni de culoare neagra cu dunga turcoaz, fes de culoare bleumarin cu stelute argintii, ghete de culoare neagra. Poarta un ghiozdan de culoare neagra, cu motive florale. Persoanele care pot oferi informatii despre minora in cauza sunt rugate sa sune la 112 sau sa anunțe cea mai apropiata unitate de politie.

UPDATE - Fata a fost găsită, a anunțat, luni, IJP Prahova, precizând că, din primele verificări, aceasta nu ar fi fost victima vreunei infracțiuni.

Actual

Dana Alexandra Constantin, în vârstă de 16 ani, din Ploiești, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit. Polițiștii Secției 2 Ploiești au fost sesizați cu privire la dispariția fetei. La momentul plecării era îmbrăcată cu geacă de culoare albastru închis cu gluga de culoare neagră, blugi de culoare albastră și ghete de culoare neagră, informează Poliția Prahova. Persoanele care pot oferi informații despre minora în cauză sunt rugate să sune la 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție. Foto IPJ Prahova.

Actual

Comisia Europeană (CE) a anunţat, vineri, lista localităţilor câştigătoare ale primului apel de proiecte din programul WiFi4EU, prin care 224 de localităţi din România vor primi bonuri valorice de 15.000 de euro fiecare pentru instalarea de puncte de acces public şi gratuit la internet wireless. Printre municipiile care vor avea internet gratuit în spaţii publice se numără Bucureşti, Braşov, Cluj-Napoca, Constanţa, Hunedoara, Piatra-Neamţ şi Paşcani. Alte municipii din România care vor avea internet gratuit în spaţiile publice sunt Aiud, Oneşti, Dorohoi, Caransebeş, Vulcan, Dej, Arad, Râmnicu Vâlcea, Târnăveni, Rădăuţi, Zalău, Drobeta-Turnu Severin, Orşova, Lupeni, Constanţa, Tulcea, Târgu Jiu şi Feteşti, informează stiripesurse.ro. În listă există și câteva loicalități din Prahova, nu și municipiul Ploiești.

 

Read more: PROIECTE CÂȘTIGĂTOARE. Comisia Europeană a publicat LISTA cu cele 224 de localități din România în...
Actual

Sărbătorile de anul acesta stau sub semnul epidemiei de pestă porcină africană, care afectează aproape 20 de județe. Cum Prahova nu este pe lista neagră, aici au fost anunțate măsuri speciale ce vor fi aplicate în următoarea perioadă, astfel încât boala să nu ajungă în județ.

Read more: Controale pe toate drumurile din Prahova, până la Crăciun. Sunt restricții fără precedent la...
Actual

Polițiștii ploieșteni au identificat patru adolescenți, cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani, pe care-i bănuiesc de comiterea mai multor furturi din autoturisme comise, în prima parte a lunii noiembrie, pe raza municipiului.

Read more: Patru minori sunt bănuiți că ar fi comis spargerile de la începutul lunii noiembrie, în cartierele...
Actual

Se circulă în condiții de ceață, vineri dimineață, în mai multe zone din țară, iar polițiștii și meteorologii avertizează că, local, vizibilitatea poate scădea chiar și sub 50 de metri.

Read more: Alertă din cauza ceţii, pe mai multe drumuri din țară. Sunt vizate și aproape 20 de localități din...
Actual

În anul centenarului Marii Uniri, Biblioteca Judeţeană "Nicolae Iorga" Ploieşti a lansat un inedit concurs pe teme istorice dedicat elevilor din liceele din Prahova. Prima ediţie, la care vor participa 11 unităţi de învăţământ, se va desfăşura vineri în Palatul Administrativ.

Read more: Concurs de istorie pentru liceeni, lansat în acest an de Biblioteca "Nicolae Iorga" Ploieşti
Actual

Mai mulți șoferi au rămas, zilele trecute, fără bunurile de valoare lăsate la vedere, în autovehicule. Doi hoți, prinși în aceeași zi de polițiști, au făcut, practic, un maraton al furturilor, comițând nu mai puțin de cinci astfel de fapte, în trei localități diferite.

Read more: Cinci furturi cu aceiași autori, într-o singură zi, la Ploiești, Blejoi și Bucov. Mașinile...