Actual

Actual

Salvamontiștii din Bușteni au intervenit în Masivul caraiman pentru recuperarea a doi turiști din Bacău rămași blocați pe munte după ce au părăsit poteca marcată.

Read more: Doi turiști au rămas blocați pe munte după ce au ieșit, din greșeală, de pe traseul marcat
Actual

Polițiștii din Cocorăștii Colț au fost alertați marți, în jurul orei 13.00, cu privire la dispariția Florinei Georgiana Radu, o tânără de 25 de ani din Ariceștii Rahtivani, jud. Prahova.

Read more: Apel al Poliției, pentru găsirea unei tinere din Ariceștii Rahtivani care a dispărut acum două...
Actual

Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Prahova a aplicat amenzi de peste 160.000 de lei şi a confiscat aproape 70 de kilograme de carne şi preparate din carne în urma a mai bine de 1.000 de controale derulate în această vară la unităţile alimentare şi cele de vânzare cu amănuntul din judeţ.

Read more: Amenzi de peste 160.000 de lei date de DSV Prahova în perioada estivală
Actual

Un bărbat de 67 de ani din cartierul ploieştean Mitică Apostol s-a ales cu arsuri pe aproape jumătate din suprafaţa corpului, după ce a încercat să stingă un incendiu de vegetaţie scăpat de sub control.

Read more: Un ploieştean s-a ales cu arsuri pe 50% din suprafaţa corpului după un incendiu de vegetaţie
Actual

Românii interesaţi de instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea energiei electrice pot obţine finanţare nerambursabilă de la Ministerul Mediului, prin Administraţia Fondului de Mediu. Sesiunea de depunere a proiectelor dedicată persoanelor fizice se deschide săptămâna viitoare.

Read more: Marţi se deschide sesiunea de depunere a proiectelor pentru programul AFM de fotovoltaice
Actual

Pe durata vacanţei de vară, unităţile de învăţământ din Prahova au fost supuse mai multor controale, de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, Prefectură sau Direcţia de Sănătate Publică. Deşi anul şcolar începe peste două zile, ultimele verificări au descoperit în continuare foarte multe nereguli. Numai la ultimele treceri, făcute în săptămână dinaintea deschiderii şcolilor, ISU Prahova a descoperit peste 160 de probleme privind respectarea normelor de protecţie civilă şi securitate la incendiu, inclusiv în şcoli şi grădiniţe care au obţinut autorizaţia de securitate.

Read more: Peste 160 de nereguli găsite de inspectorii ISU în unităţile de învăţământ din Prahova
Actual

La finalul acestei luni, Organizația Umanitară CONCORDIA va organiza, sub Înaltul Patronaj al Alteței Sale Regale Principesa Maria a României și cu sprijinul Teatrului Odeon, a V-a ediție a Concertul Caritabil „Pentru ca poveștile triste să aibă un final fericit!“.

Read more: Niko Leopold Quartet (Austria) și Luiza Zan & Jazzpar Trio, printre invitații care și-au anunțat...
Actual

Programul de lucru cu publicul a fost prelungit, începând de astăzi, la ghișeele de pe str. Vasile Lupu din Ploiești, singurele birouri din județ de unde poate fi obținută adeverința de integritate comportamentală prevăzută de Legea nr. 118/2019 privind Registrul național automatizat cu privire la persoanele care au comis infracțiuni sexuale, de exploatare a unor persoane sau asupra minorilor, precum și pentru completarea Legii nr. 76/2008 privind organizarea și funcționarea Sistemului Național de Date Genetice Judiciare.

Read more: Val de solicitări, la Poliție, pentru certificate de cazier judiciar și adeverințe de integritate...
Joomla SEF URLs by Artio