Actual

Actual

Consiliul Superior al Magistraturii a decis, în această dimineață, prin Secția pentru procurori, suspendarea din funcție a fostului șef DNA Ploiești, Lucian Onea, în prezent procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpina. Săptămâna trecută, acesta a fost trimis în judecată pentru la inducerea în eroare a organelor judiciare, represiune nedreaptă, cercetare abuzivă, instigare în formă continuată la comiterea, fără vinovăţie, sub forma participaţiei improprii a infracţiunii de fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Read more: CSM a decis suspendarea din funcție a lui Lucian Onea
Actual

Șase mașini au fost implicate, luni dimineață, într-un carambol petrecut pe A2, pe sensul spre litoral. Patru persoane au fost rănite în urma impactului, toate ocupanți într-un Matiz înmatriculat în Prahova.

Read more: Matiz cu numere de Prahova făcut praf într-un carambol, luni, pe Autostrada Soarelui. Patru...
Actual

La numai un an după ce Cabinetul Dăncilă anunța parteneriatul public-privat drept soluție pentru construirea, în sfârșit, a autostrăzii Comarnic - Brașov, premierul anunță că va renunța la această variantă, obiectivul urmând să fie declarat de importanță națională și construit din fonduri guvernamentale.

Read more: Anunț de ultimă oră al premierului, privind autostrada Comarnic - Brașov: "Renunțăm la...
Actual

Reprezentanții Ministerului de Interne au anunțat modificarea structurii probei sportive din cadrul admiterii în școlile MAI, în sensul introducerii de noi obstacole, dar și a creșterii timpului pentru parcurgerea traseului.

Read more: Mai multe obstacole la proba sportivă din cadrul admiterii în școlile MAI. Video cu noul traseu
Actual

Numărul urșilor a crescut considerabil, ajungând să reprezinte un pericol pentru populație. Jandarmii prahoveni au lansat o campanie de informare a turiștilor, instruindu-i să nu se apropie de animalele sălbatice nici pentru a încerca să le alunge și nici pentru a le hrăni sau fotografia.

Read more: Jandarmii au luat cu asalt traseele montane din Prahova. Peste 150 de intervenții, după apeluri...
Actual

Un tânăr de 20 de ani aflat la volanul unui autoturism a lovit, sâmbătă seara, gardul cimitirului din Vălenii de Munte. Din primele cercetări efectuate de polițiști, tânărul șofer domiciliat în comuna Izvoarele ar fi consumat băuturi alcoolice și, pe fondul vitezei și a neatenției, ar fi pierdut controlul volanului.

Read more: Un șofer băut s-a oprit cu mașina în gardul cimitirului din Vălenii de Munte
Actual

Un tânăr aflat pe litoral a fost la un pas să-și piardă viața, sâmbătă dimineață. Norocul său a fost că strigătul de ajutor i-a fost auzit de un ploieștean de 22 de ani, polițist aflat la mare, în concediu. Lucian Lepădatu nu a stat pe gânduri și a sărit în mare, pentru a-l salva.

Read more: EROUL ZILEI - Un polițist din Ploiești i-a salvat viața unui tânăr aflat la un pas de înec, pe...
Actual

Garda de Mediu a aplicat mai multe amenzi, în ultimele două luni, din cauza munţilor de gunoaie din Ploieşti. Instituţia a sancţionat atât operatorul de salubritate, cât şi Regia Autonomă de Servicii Publice.

Read more: Din cauza mizeriei din Ploieşti, Garda de Mediu a aplicat amenzi şi pentru Rosal şi pentru RASP
Joomla SEF URLs by Artio