Actual

Actual

Diana Manolescu, tânăra profesoară de Limba și literatura română al cărei palmares i-ar fi permis să opteze cu ușurință pentru a studia și a-și construi o carieră în străinătate, a ales România, acolo unde, chiar ea mărturisește, vrea să fie “unul dintre acei oameni care să ajute cât mai mulți copii”.

Read more: “Ploieșteni cu care ne mândrim” | Tânăra profesoară Diana Manolescu: “Mi-am dorit să rămân în țara...
Actual

Consiliul de Administrație al UPG Ploiești a decis ca activitatea să se desfășoare numai on-line, până pe 21 februarie. Acest lucru înseamnă că și examenele din sesiunea de iarnă vor fi organizate astfel, urmând să fie susținute de studenți de la distanță.

Read more: Activitate exclusiv on-line, la UPG Ploiești, în ianuarie și februarie. Decizia vizează și...
Actual

Încă 121 de prahoveni au fost confirmați cu coronavirus, de la ultima raportare oficială, dar rata infectărilor se menține la 1,25 cazuri active la mia de locuitori.

Read more: #coronavirus: Numărul de pacienți internați în județ continuă să scadă. Bilanțul la nivel local,...
Actual

Un turist din Constanța care a plecat singur în drumeție s-a rătăcit pe traseu, luni, și a rămas pe munte două zile, înfruntând, sub cerul liber, inclusiv o noapte cu cod roșu de viscol.

Read more: Un turist a fost găsit în viață, în Bucegi, la două zile după ce s-a rătăcit pe munte. Omul a...
Actual

Legea care prevedea posibilitatea organizării de cursuri on-line în unitățile de învățământ preuniversitar, până la 31 decembrie 2020, a fost modificată printr-o Ordonanță de Urgență adoptată de Guvern. Termenul a fost amânat pentru 8 februarie, cu rezerva că, la începutul semestrului al doilea, activitatea în școli și grădinițe va fi reluată doar dacă acest lucru va fi posibil în funcție de contextul epidemiologic.

Read more: OUG pentru prelungirea școlii on-line, adoptată de Guvern. Cursurile în unități de învățământ,...
Actual

Agenția Europeană a Medicamentului recomandă vaccinul Moderna împotriva COVID-19 pentru autorizarea condiționată în Uniunea Europeană. Miercuri, la finalul analizei comisiei de experți, EMA a anunțat că vaccinul îndeplinește criteriile de siguranță și eficacitate.

Read more: Vaccinul dezvoltat de Moderna primește avizul pentru a fi folosit în UE
Joomla SEF URLs by Artio