Actual

Actual

La patru luni de la debutul epidemiei în România, Prahova a înregistrat încă un deces la un pacient infectat cu noul coronavirus. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 68 de ani, care era internat la secţia Anastezie-Terapie Intensivă de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti.

Read more: Un pacient cu COVID-19 a murit la secţia ATI din Spitalul Judeţean Ploieşti, la 8 zile de la...
Actual

Ministerul Educației și Cercetării a centralizat rezultatele finale ale absolvenților clasei a VIII-a,  obținute în urma susținerii examenului de Evaluare Națională, sesiunea  2 – 27 iunie, 2020. Conform datelor obținute în urma reevaluării lucrărilor contestate, proporția candidaților cu medii mai mari sau egale cu 5 (cinci) este de 76.2% (122.252 de candidați), ceea ce înseamnă o creștere a acestui număr față de rezultatele inițiale. A crescut, de asemenea, și numărul candidaților cu media generală de 10: de la 839 la 892 (aproape dublu față de anul trecut: 459).

Read more: Promovabilitatea la Evaluarea Naţională 2020, după contestaţii, a urcat la 76,2%. A crescut şi...
Actual

Noi cazuri de coronavirus au fost confirmate, vineri, la Curtea de Apel Ploiești, după ce, acum exact o săptămână, aici a fost prima testare pozitivă a unui angajat (VEZI DETALII).

Read more: #coronavirus: Încă patru cazuri confirmate la Curtea de Apel Ploiești. Activitatea mai multor...
Actual

O unitate mobilă de Terapie Intensivă, cu 12 posturi cu suport ventilator, a fost adusă vineri, la Ploiești, pe fondul creșterii numărului de cazuri grave în rândul bolnavilor infectați cu coronavirus.

Read more: Unitate mobilă de Terapie Intensivă adusă de urgență la Ploiești, în contextul creșterii numărului...
Actual

Aproape jumătate dintre persoanele testate pozitiv, în căminul de bătrâni de la Homorâciu, au fost internate. Cei mai mulți sunt angajați ai unității. Azi-noapte, la spital au fost transportați și zece beneficiari, care necesitau condiții speciale de supraveghere.

Read more: #coronavirus: Care este starea pacienților proveniți din focarul cu 71 de cazuri de la Homorâciu
Actual

Mai mult de jumătate din personal și majoritatea beneficiarilor internați într-un cămin privat de bătrâni din comuna Izvoarele au fost testați pozitiv pentru coronavirus.

Read more: #coronavirus: Peste 70 de cazuri confirmate într-un cămin de bătrâni din Prahova
Actual

Noi informații au fost furnizate, joi, de procurori, în ancheta privind falsul de monedă în care acum două zile au fost derulate percheziții, la București și Bușteni (VEZI DETALII).

Read more: Cum acționa gruparea care a realizat cele mai bune falsuri din istoria României. Ar fi "fabricat"...
Actual

Autoritățile au prezentat, joi, pentru județul Prahova, cel mai alarmant bilanț de la începutul pandemiei, cu 31 de persoane confirmate în 24 de ore și 11 pacienți în stare gravă, internați la Terapie Intensivă.

Read more: Focar de coronavirus la un cămin de bătrâni din Prahova. 31 de persoane din județ au fost testate...
Actual

O prahoveancă din Bușteni și fiica acesteia, diagnosticate zilele trecute cu coronavirus, au fost transferate luni după-amiază de la Boli Infecțioase Ploiești la Institutul "Matei Balș" după ce, vreme de două zile, după spusele pacientei, a fost nevoită să implore ca să fie văzută de medic, să primească tratament, să beneficieze de curățenie în salon sau chiar de lenjerie de pat.

Read more: Cum a ajuns o pacientă asimptomatică din Prahova, confirmată cu Covid, să fie transferată la...
Joomla SEF URLs by Artio