Joi, 17 August 2017
 

Actual

Cumpărarea unui autoturism second-hand, declarată în cel mult 90 de zile. Ce riscă proprietarii care nu respectă noile prevederi

Written by Ioana Popa  |  Created on Wednesday, 19 July 2017 14:25  |  Category: Actual

Codul rutier se modifică din nou și, potrivit proiectului în acest sens publicat de Ministerul Afacerilor Interne, una dintre principalele schimbări îi vizează pe cei care cumpără mașini second-hand.

Percheziții ale Poliției Prahova, miercuri, într-un dosar cu prejudiciu de peste 3.000.000 de euro

Written by Ioana Popa  |  Created on Wednesday, 19 July 2017 09:35  |  Category: Actual

Două percheziții domiciliare au loc, miercuri dimineață, la adresele unor persoane bănuite de infracțiuni economice. Operațiunea este realizată de polițiștii din Prahova, cu suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române.

APH Exclusiv: Costel Morărescu, primarul comunei Filipeștii de Pădure, condamnat la trei ani și jumătate de închisoare

Written by Administrator  |  Created on Tuesday, 18 July 2017 22:42  |  Category: Actual

morarescu costelCostel Morărescu, edilul comunei Filipeștii de Pădure, a fost condamnat la trei ani și șase luni de închisoare de către instanța Judecătoriei Câmpina. Hotărârea nu este definitivă, având termen de apel zece zile de la comunicarea minutei. Totodată, instanța a dispus desfiinţarea contractelor de închiriere încheiate în numele Primăriei Filipeştii de Pădure cu S.C. OMV PETROM S.A.. Primarul comunei Filipeștii de Pădure, Costel Morărescu, a fost trimis în judecată pentru infracțiunea de abuz în serviciu în dosarul 2306/204/2016. Actualitatea Prahoveană a scris, în exclusivitate, despre contractul dintre primăria Filipeștii de Pădure și OMV Petrom încă din anul 2011 AICI

Șeful ANAF a fost demis de premier, pe fondul nivelului scăzut al încasărilor

Written by Ioana Popa  |  Created on Tuesday, 18 July 2017 15:35  |  Category: Actual

La numai câteva zile de când declara public că nu i-a fost cerută demisia, Bogdan Stan a zburat din funcția de președinte al Agenției Naționale de Administrare Fiscală.

UPG anunță prelungirea perioadei de înscrieri la licență, în cadrul admiterii 2017

Written by Ioana Popa  |  Created on Tuesday, 18 July 2017 14:22  |  Category: Actual

În ultima zi de înscrieri, conform calendarul stabilit inițial, conducerea UPG Ploiești a anunțat prelungirea perioadei în care candidații pot depune dosarele pentru admiterea la programe de licență.

Aproape 20% dintre candidații de la examenul de titularizare nu au luat nici 5. Topul județelor

Written by Ioana Popa  |  Created on Tuesday, 18 July 2017 12:17  |  Category: Actual

Rezultatele la proba scrisă din cadrul concursului național unic (examenul de titularizare) sunt ușor peste cele de anul trecut, dar în continuare se înregistrează un procent semnificativ de candidați care speră să ajungă la catedră, pentru a preda, deși ei înșiși nu reușesc să ia note decente.

Viața unei tinere mămici din Ploiești depinde de 17 000 de euro

Written by Ioana Popa  |  Created on Monday, 17 July 2017 11:12  |  Category: Actual

Viața familiei Crînganu din Ploiești s-a schimbat anul acesta, imediat după Paște, după ce Laura, o tânără care își crește băiețelul în vârstă de 12 ani alături de soțul său, a fost diagnosticată cu cancer la sân. După ce a bătut la ușa a opt medici și după efectuarea biopsiei, Laura a înțeles că nu va avea parte de o viață normală fără să treacă printr-o operație destul de complicată și tratamentul chinuitor.

Peste 100 de dascăli din Prahova participă, luni, la proba scrisă a concursului pentru directori și directori adjuncți

Written by Ioana Popa  |  Created on Monday, 17 July 2017 10:17  |  Category: Actual

Inspectoratul Școlar Județean Prahova a anunțat 134 de posturi de director și director adjunct vacante la această dată, în județ. Peste 100 de dascăli s-au înscris, în vederea ocupării lor, la concursul care începe luni, pe 17 iulie, cu proba scrisă.

Ploieștean ajuns după gratii, în Bulgaria, pentru că ar fi încercat să dea 10 dolari mită unui polițist

Written by Ioana Popa  |  Created on Monday, 17 July 2017 09:39  |  Category: Actual

Un ploieștean este reținut, de vineri, de poliția din Bulgaria, după ce ar fi prins oferit unui polițist 10 dolari, drept mită. Acesta urmează să fie prezentat, marți, instanței de judecată, în timp ce prietenii se luptă să-i facă rost de un avocat și să demonstreze că toată povestea este cusută cu ață albă, pentru că presupusa mită ar fi fost dată în contul unei amenzi cu aproape aceeași valoare.

UPDATE - Fata de 7 ani luată de ambulanţă de la un restaurant din Ploieşti a murit la spital

Written by Anca Visan  |  Created on Sunday, 16 July 2017 16:43  |  Category: Actual

spital pediatrie ploiestiTragedie în Ploieşti! O fată în vârstă de 7 ani care fusese adusă cu ambulanţa de la un restaurant din Ploieşti a murit la Spitalul de Pediatrie, în ciuda repetatelor încercări ale medicilor de a o resuscita. Conducerea Spitalului de Pediatrie Ploieşti a confirmat decesul fetiţei.

Zdob şi Zdub şi Vunk concertează azi la Ploieşti. Vezi programul din ultima zi de festival medieval!

Written by Anca Visan  |  Created on Sunday, 16 July 2017 12:10  |  Category: Actual

"Ploieşti Târg Domnesc", primul festival medieval din municipiu, se încheie astăzi, după ce mii de persoane au participat până acum, în primele două zile de festival, la evenimentele organizate pe Bulevardul Independenţei. În această seară, pe scenă vor urca două trupe îndrăgite în România, Vunk şi Zdob şi Zdub.