Actual

Actual

După două percheziţii efectuate luni seară, Poliţia Prahova anunţă că a descoperit aproape o tonă de materiale pirotehnice deţinute şi depozitate ilegal de doi suspecţi din Ploieşti. Trei persoane au ajuns la audieri, iar anchetatorii au mai luat diverse înscrisuri şi un autoturism care ar fi fost folosit la contrabandă.

Read more: Poliţiştii au ridicat aproape o tonă de petarde după două percheziţii în Ploieşti
Actual

Peste 170.000 de apeluri au fost făcute la 112 în minivacanța de Crăciun, cele mai multe reprezentând solicitări pentru echipaje medicale ale serviciilor de Ambulanţă, a anunțat Serviciul de Telecomunicații Speciale.

Read more: Zeci de mii de apeluri la Ambulanță, în minivacanța de Crăciun. Peste 100 de persoane au fost...
Actual

Mai multe drumuri județene din zona montană din Dâmbovița au fost închise circulației rutiere, din cauza condițiilor meteo. Problema este că multe persoane ignoră măsura și se aventurează pe aceste trasee. Numai în următoarele ore, câteva sute de turiști sunt așteptați să urce pe munte pentru a petrece Revelionul la unitățile de cazare din zonă.

Read more: Drumuri închise în Bucegi, din cauza nămeților. Zeci de turiști au rămas blocați pe traseu, alte...
Actual

Salvamontiștii prahoveni au avut de lucru în weekend, având în vedere numărul mare de turiști de pe Valea Prahovei, unde s-au aflat inclusiv drumeți care au luat în glumă avertismentele meteorologilor.

Read more: Grupuri de turiști care au ignorat condițiile meteo au ajuns să fie recuperate de pe traseu de...
Actual

Administrația Națională de Meteorologie și Departamentul pentru Situații de Urgență au emis alerte de avalanșă pentru masivele Bucegi și Făgăraș unde, pe fondul ninsorilor din ultimele zile, riscul de producere a avalanșelor ajunge la gradul 5.

Read more: Cod roșu de avalanșă! Pericol uriaș pentru turiștii din Bucegi și Făgăraș
Actual

Traficul rutier se desfășoară în condiții de iarnă pe drumuri din 17 județe. Plouă pe o porțiune a Autostrăzii Soarelui, iar pe un alt sector și pe autostrada A4 Ovidiu – Agigea este lapoviță.

Read more: Avertizare Infotrafic: Trafic îngreunat de viscol în 17 județe. Ploaie şi lapoviţă pe 2 autostrăzi
Actual

După eşuarea negocierilor, Discovery România a anunţat că toate canalele din grup, incluzând Eurosport 1 şi 2, Discovery, Animal Planet, TLC şi Travel Channel, dispar, peste câteva zile, din grila de programe Telekom şi Nextgen. Deşi susţin că "operatorul a refuzat o nouă înțelegere", reprezentanţii Discovery România îşi arată disponibilitatea pentru continuarea negocierilor, în timp ce Telekom anunţă că va introduce în schimb National Geographic şi că a renunţat la toate aceste programe după un sondaj efectuat pe 800 de persoane, care ar fi relevat că abonaţii au alte aşteptări.

Read more: Abonaţii Telekom nu vor mai vedea, din ianuarie, canalele Eurosport, Discovery şi Travel
Actual

Ultimele zile din 2019 vor fi cu adevărat unele de iarnă, anunţă Administraţia Naţională de Meteorologie, care arată că un val de aer polar pătrunde pe teritoriul României, aducând precipitaţii abundente. De altfel, 17 judeţe, inclusiv Prahova, se află, total sau parţial, sub cod galben de ninsori şi viscol până duminică seara. Meteorologii mai anunţă că vremea se va mai încălzi după Revelion.

Read more: Un val de aer polar pătrunde în România şi aduce ninsori şi viscol în mai multe regiuni
Joomla SEF URLs by Artio