Actual

Actual

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti şi a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova au anunţat astăzi, într-o conferinţă comună, că au depistat un suspect în cazul incendiului provocat pe 22 decembrie la o casă de schimb valutar din Ploieşti.

Read more: Poliţia a prins un suspect în cazul tentativei de jaf urmate de un incendiu la o casă de schimb...
Actual

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a anunțat, luni seară, că o decizie privind data și scenariile pentru redeschiderea unităților de învățământ va fi luată doar după evaluarea situației epidemiologice, iar aceasta se va face pe 15 ianuarie.

Read more: Ministerul Educației, privind redeschiderea școlilor: “Niciun scenariu nu este exclus”. Decizia va...
Actual

Val de avertizări din partea hidrologilor, în ultimele ore. Pe lângă o alertă care vizează 15 județe din jumătatea sudică a țării, INHGA a emis, în noaptea de luni spre marți, și trei avertizări cod roșu.

Read more: Alertă hidrologică în 15 județe. Cod roșu emis, azi-noapte, pentru mai multe bazine hidrografice
Actual

Conducerea IJJ Prahova a fost preluată de col. Dragoș Buzoianu (foto), la două săptămâni după ce în funcție fusese numit lt. col. Laurențiu Cazan (VEZI DETALII), cunoscut drept coordonatorul intervenției jandarmilor la protestul care a avut loc pe 10 august 2018, în Piața Victoriei.

Read more: O nouă schimbare la vârful IJJ Prahova. Col. Dragoș Buzoianu îl înlocuiește pe lt. col. Laurențiu...
Actual

Peste 24.000 de prahoveni au fost confirmați cu coronavirus, de la începutul pandemiei, iar 734 dintre aceștia au decedat, conform celui mai nou bilanț la nivel de județ prezentat de Prefectura Prahova.

Read more: #coronavirus: Patru decese asociate Covid raportate luni, în Prahova. Rata infectărilor este de...
Actual

Copreședintele USR-PLUS, Dacian Cioloș, a anunțat luni, după o discuție cu ministrul de Interne, Lucian Bode, că Laurențiu Cazan, coordonatorul intervenţiei jandarmilor din Piaţa Victoriei la mitingul din 10 august 2018, va fi retras „foarte probabil” de la conducerea IJJ Prahova, iar acesta va primi responsabilități administrative.

Read more: Dacian Cioloș anunță că Laurențiu Cazan, coordonatorul intervenției la protestul din 10 august, va...
Joomla SEF URLs by Artio