Actual

Actual

În contextul avertizărilor ANM de instabilitate atmosferică (VEZI DETALII), și hidrologii au emis, vineri, o alertă, instituind cod galben și chiar cod portocaliu în mai multe bazine hidrografice.

Read more: Cod portocaliu de inundații, până sâmbătă seară. Pericol uriaș în județele Prahova, Buzău,...
Actual

Meteorologii anunță că furtunile vor face prăpăd, în următoarele ore, în cea mai mare parte a țării. Cele mai afectate vor fi Muntenia, Dobrogea și Moldova, unde ANM instituie cod portocaliu până sâmbătă, la ora 10.00.

Read more: COD PORTOCALIU: Vijelii puternice și potop, în sudul și estul țării, până sâmbătă dimineață
Actual

CNAIR va derula, în noaptea de miercuri spre joi, noi lucrări la pasarela aflată la km 79 al DN 1A, în apropiere de Ploiești, a cărei balustradă s-a prăbușit, în urmă cu trei luni, peste calea ferată.

Read more: Lucrări pe DN 1A, în zona pasarelei de lângă Ploiești prăbușite parțial în februarie. Traficul va...
Actual

Trei persoane au ajuns după gratii, aseară, după ce au fost audiate de polițiștii care instrumentează dosarul de proxenetism în care, pe parcursul zilei de marți, au avut loc mai multe percheziții în Ploiești, Podenii Noi, Șoimari și Bălțești.

Read more: Trei persoane bănuite de proxenetism au fost reținute, după perchezițiile derulate marți în Prahova
Actual

12 persoane sunt audiate de polițiștii prahoveni, marți după-amiază, în urma perchezițiilor derulate în Ploiești, Podenii Noi, Șoimari și Bălțești.

IJP Prahova a anunțat că, în timpul descinderilor, de la locuințele percheziționate, polițiștii au ridicat bunuri ce ar putea proveni din activitatea infracțională (lei și euro în valoare de aproximativ 20.000 de lei, telefoane mobile și înscrisuri). De asemenea, au fost indisponibilizate două autoturisme.

Din cercetări a rezultat faptul că, începând cu anul 2018, persoanele bănuite ar fi comis acte de proxenetism, atât pe teritoriul României, cât și în afara țării, prin metoda ,,loverboy”.  Aceștia ar fi avut, inițial, relații de prietenie/concubinaj cu femei, pe care, ulterior, le-ar fi determinat să se prostitueze, îndeosebi în cluburi din afara țării.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este de aproximativ 100.000 de euro.

Imagini din timpul descinderilor puteți vedea AICI.

Actual

Un grup de prahoveni a reușit să pună în aplicare un plan care a convins nu una, ci două bănci să le acorde credite în valoare de 250.000 de lei, deși, în mod normal, aceștia nu ar fi îndeplinit niciodată criteriile pentru obținerea împrumuturilor.

Read more: Credite de 250.000 de lei, obținute de un grup de prahoveni, cu acte false furnizate de ...
Actual

Polițiștii prahoveni au derulat, în perioada 20-26 mai, o acțiune la nivel județean, pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente. A plouat cu sancțiuni, pentru conducătorii auto care au încplcat Codul rutier.

Read more: Peste 1000 de șoferi amendați și 25 de dosare penale, pentru conducători auto, în urma unei...