Actual

Actual

Din datele furnizate, miercuri, de Grupul de Comunicare Strategică și Prefectura Prahova, rezultă o agravare a situației legate de pandemie, la nivelul județului.

Read more: #coronavirus: Șase prahoveni testați pozitiv pentru coronavirus, în ultimele 24 de ore, și aproape...
Actual

Percheziții de amploare au fost derulate, miercuri, de procurorii DIICOT, în București și Bușteni, la o grupare specializată în săvârșirea infracțiunilor de falsificare de monedă, complicitate la falsificare de monedă, punerea în circulație de valori falsificate, complicitate la punerea în circulație de valori falsificate, deținerea de instrumente în vederea falsificării de valori, complicitate la deținerea de instrumente în vederea falsificării de valori, înșelăciune și complicitate la înșelăciune.

Read more: Gruparea celui mai mare falsificator de bancnote din plastic din lume destructurată de DIICOT,...
Actual

Ploile și furtunile continuă să creeze probleme în cea mai mare parte a țării și în următoarele ore, iar meteorologii avertizează că vremea capricioasă se va menține cel puțin până la finalul săptămânii.

Read more: Din nou cod portocaliu de instabilitate atmosferică. Vremea rea se menține și în următoarele zile
Actual

Cei mai mulți absolvenți din Prahova care au susținut, săptămâna trecută, probele Evaluării Naționale, s-au declarat mulțumiți de rezultate. Numai 710 note au fost contestate după afișarea mediilor.

Read more: Peste 700 de contestații depuse de candidații prahoveni care au susținut Evaluarea Națională
Actual

Polițiștii prahoveni au derulat, marți, nouă percheziții în București și în județele Călărași, Teleorman și Ilfov, într-un dosar de înșelăciune în domeniul comerțului cu materiale de construcție.

Read more: Șase persoane reținute de polițiștii prahoveni, în urma unor percheziții în București și în trei...
Actual

O înregistrare realizată de o prahoveancă testată pozitiv pentru Covid-19, internată la Boli Infecțioase împreună cu fiica ei, de asemenea confirmată cu coronavirus, circulă, de aseară, pe Facebook. Pacienta reclamă condițiile de cazare și susține că nu a fost consultată decât de medicul de gardă, de la distanță. Cert este că, deși în mod evident era cel mult un caz cu simptome ușoare, a reușit să obțină, pentru ea și fiica ei, transferul la Institutul "Matei Balș" din București. Asta în timp ce, de la începutul pandemiei, cu numai două excepții, spitalele din Prahova au acordat asistență pentru toți pacienții confirmați din județ și chiar au primit bolnavi din Brașov, Dâmbovița și Buzău.

Read more: #coronavirus: O pacientă asimptomatică și fiica ei, transferate de la Movila la "Matei Balș" după...
Actual

Un nou bilanț în creștere anunțat luni, de autoritățile prahovene. În ultimele 24 de ore, în județ au fost confirmate noi cazuri de coronavirus. În plus, a crescut și numărul celor ajunși la spital în stare gravă.

Read more: #coronavirus: Încă 10 persoane testate pozitiv, în județ, și aproape 250 de prahoveni intrați în...
Joomla SEF URLs by Artio