Actual

Actual

Șapte incendii au izbucnit, luni, pe terenuri de pe raza a șase localități din Prahova. Pompierii atrag atenția că proprietarii de terenuri trebuie să respecte  serie de reguli, la curățarea suprafețelor prin ardere.

Read more: Incendii de vegetație în șase localități din Prahova, în cursul zilei de luni
Actual

Polițiștii din Apostolache și cei ai Direcției Operațiuni Speciale din cadrul  Poliției Române, care au au efectuat, luni, 16 percheziții, la Sângeru, persoane bănuite de tăiere ilegală și furt de arbori, au indisponibilizate 10 metri cubi de materiale lemnos, mai multe bunuri care ar fi fost folosite la comiterea infracțiunilor, dar și o cantitate impresionantă de... alcool.

Read more: Surpriză cu grade descoperită de polițiști, în timpul perchezițiilor de la Sângeru. Patru persoane...
Actual

Apelul făcut de procurori la decizia de achitare a lui Sebastian Ghiţă, în dosarul în care acesta e acuzat că l-a mituit pe fostul primar al Ploieştiului, Iulian Bădescu, va fi reluat, potrivit unei hotărâri a Instanței Supreme.

Read more: Instanța Supremă a decis să reia apelul în dosarul Ghiță - Bădescu. Fostul primar al Ploieștiului...
Actual

Şocaţi de drama prin care trece profesoara de matematică din Colegiul "Spiru Haret" Ploieşti înjunghiată de un fost elev, mai mulţi angajaţi din sistemul de învăţământ cer măsuri din partea Ministerului Educaţiei, dar şi implicarea sindicatului reprezentativ. Într-un mesaj publicat pe Facebook, o colegă din unitatea de învăţământ ploieşteană povesteşte clipele de groază trăite şi solicită măsuri de urgenţă din partea autorităţilor, pentru protejarea profesorilor.

Read more: Apel disperat al profesorilor din "Spiru Haret", după ce o colegă a fost înjunghiată