Actual

Actual

concert-ploiestiLuni, 4 iunie, începând cu ora 17 ploieştenii vor avea parte de un concert deosebit la Hipodrom.Vor concerta trupele Voltaj şi Vunk, iar în deschidere vor cânta Nico şi Fuego. Intrarea este liberă.
Actual

autostrada_bucuresti_ploiestiConform datelor CNADNR remise Capital, se estimează că abia pe 30 iunie se va pune în funcţiune tronsonul de autostradă cuprins între Şoseaua de centură a Capitalei şi Şoseaua de centură Ploieşti-Vest. Pe secţiunea Moara Vlăsiei-Ploieşti, cel mai întârziat dintre „regii asfaltului“ este Euro Construct Trading 98. Firma mai are de lucru la pasaje şi poduri, de turnat asflat pe câţiva kilometri şi la montarea de parapete.
CITEŞTE TOT ARTICOLUL pe capital.ro
Actual

politia_rutieraPoliţiştii rutieri prahoveni vor acţiona, şi la data de 4 iunie pentru a asigura un trafic rutier în siguranţă. Poliţiştii vor folosi aparate de monitorizare a traficului, urmărind în special prevenirea şi combaterea vitezei. O atenţie deosebită va fi acordată tronsonului Bucureşti - Valea Prahovei. Participanţii la trafic sunt sfătuiţi să adopte o manieră de condus preventivă, să respecte regulile de circulaţie şi indicaţiile poliţiştilor rutieri.

Ofiţerii şi agenţii de circulaţie rutieră vor fi prezenţi activ la orele de vârf, pe principalele artere din zonele turistice, precum şi pe traseele de acces către aceste zone, acţionând pentru prevenirea accidentelor şi ambuteiajelor rutiere, fluidizarea şi controlul circulaţiei pe principalele căi de comunicaţie spre staţiunile turistice montane şi locurile de agrement

Pentru supravegherea traficului rutier, Poliţia Rutieră va utiliza  aparate de monitorizare a traficului şi înregistrare a vitezei de deplasare a vehiculelor, urmărind în special prevenirea şi combaterea excesului de viteză.

De asemenea, poliţiştii vor acorda o atenţie deosebită prevenirii accidentelor produse pe fondul conducerii autovehiculelor sub influenţa alcoolului.

Actual

skandenberg-baicoiÎn data de 1.06.2012 ora 11:00 la sala de sport a orașului Băicoi s-a desfășurat concursul interjudețean de skandenberg" Sportul te face mare" la care au participat atât fete cât și băieți. Copiii prezenți la acest concurs s-au bucurat de prezența invitaților  de onoare a  multiplu campion internațional ION ONCESCU ,RADU VALAHU campion național și internațional și a FEDERAȚIEI  NAȚIONALE DE SKANDENBERG. Micuții luptătorii de la cele trei secții ale  CLUBULUI SPORTIV AMBIȚIA MĂDĂLIN  LIPANESTI , BĂICOI ȘI CSM PLOIEȘTI au fost invitați să participe la un demonstativ de arte marțiale pentru a promova sportul și pentru a spune: " UN  NU VIOLENȚEI ".  De remarcat este sportiva DUMITRAŞCU ANA-MARIA DE LA CS AMBIȚIA LIPĂNEŞTI care a ocupat locul III pe podium la categoria  OPEN FETE -45 DE KG.La acest concurs au participat peste 120 de elevi din tot județul Prahova. Organizatorii acestui concurs au fost:
PRIMĂRIA ORAȘULUI BĂICOI
CLUBUL COPIILOR BĂICOI
ACADEMIA DE LUPTE AMBIȚIA MĂDĂLIN
GRUPUL ȘCOLAR CONSTANTIN CANTACUZINO
FEDERAȚIA NAȚIONALĂ DE SKANDENBERG
În data de 16-17 .06.2012 Cs Ambiția Mădălin va participa la concursul Internațional JUDGEMENT DAY LA BUCUREȘTI cu un număr de  28 de sportivi.
Actual

bani-leiÎn ziua de 31.05.2012, la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova s-a prezentat un bărbat domiciliat în comuna Brazi, care a afirmat că a găsit pe trotuarul din faţa instituţiei o sumă de bani, sumă pe care a predat-o poliţiştilor.

Persoana care a pierdut banii respectivi, sau cei care pot furniza relaţii care să conducă la identificarea acesteia, sunt rugaţi să se prezinte la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, din Ploieşti, strada Vasile Lupu, nr. 60, judeţ Prahova, Compartimentul Relaţii Publice.

Actual

amenda-politieAproape 600 de poliţişti vor acţiona zilnic în perioada Rusaliilor pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi apărarea patrimoniului public şi privat în localităţile urbane şi rurale, în special în zonele  lăcaşelor de cult, de pelerinaj, precum şi în staţiunile turistice şi zone de agrement.
O atenţie deosebită va fi acordată staţiunilor turistice de pe Valea Prahovei, Valea Doftanei, Slănic, Cheia, precum şi alte zone unde se preconizează un aflux numeros de persoane.
Astfel. în perioada 01- 04.06.2012, se vor intensifica acţiunile de patrulare în zonele aglomerate, pe mijloacele de transport în comun şi în zonele cu afluenţă de public numeroasă. Poliţiştii vor acţiona pentru combaterea tâlhăriilor, furturilor din bagaje şi din buzunare, fiind vizate în special persoanele care circulă spre şi dinspre staţiunile turistice din judeţul Prahova.
Totodată, se va acorda o atenţie deosebită locurilor cu mare fluenţă de public, în care urmează a se desfăşura activităţi culturale, sportive şi de agrement în vederea asigurării unui climat corespunzător de siguranţă.
Poliţiştii vor acţiona în sistem integrat pentru combaterea infracţionalităţii, traficului şi consumului de droguri, prostituţiei şi proxenetismului. Vor fi desfăşurate activităţi de prevenire şi combatere a furturilor de şi din auto şi a faptelor de cerşetorie, şi vagabondaj.
Ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor, împreună cu reprezentanţi din cadrul structurii judeţene a Autorităţii Naţionale Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor şi specialişti din cadrul Gărzii Financiare vor efectua

verificări la agenţii economici, sub aspectul respectării normelor sanitar veterinare şi înregistrării în evidenţele financiar-contabile a cantităţilor de mărfuri aprovizionate sau vândute.
Totodată, vor fi iniţiate şi efectuate acţiuni pentru prevenirea, descoperirea şi combaterea ilegalităţilor ce se comit în această perioadă în unităţile de alimentaţie publică şi turism, complexe comerciale, pieţe, târguri şi oboare, zone de agrement, precum şi în locurile de depozitare şi distribuţie a mărfurilor şi produselor.
Actual

politia_rutieraÎn judeţul Prahova, aproape 200 de poliţişti rutieri vor acţiona pe principalele tronsoane de drumuri naţionale şi europene, în interiorul localităţilor şi în zonele în care se estimează aglomerări. O atenţie deosebită va fi acordată arterelor ce converg către Valea Prahovei.

Ofiţerii şi agenţii de circulaţie rutieră vor fi prezenţi activ la orele de vârf, pe principalele artere din zonele turistice, precum şi pe traseele de acces către aceste zone, acţionând pentru prevenirea accidentelor şi ambuteiajelor rutiere, fluidizarea şi controlul circulaţiei pe principalele căi de comunicaţie spre staţiunile turistice montane şi locurile de agrement

Pentru supravegherea traficului rutier, Poliţia Rutieră va utiliza  aparate de monitorizare a traficului şi înregistrare a vitezei de deplasare a vehiculelor, urmărind în special prevenirea şi combaterea excesului de viteză.

De asemenea, poliţiştii vor acorda o atenţie deosebită prevenirii accidentelor produse pe fondul conducerii autovehiculelor sub influenţa alcoolului.
Poliţia Rutieră atrage atenţia tuturor conducătorilor auto cu privire la necesitatea respectării regulilor de circulaţie şi adoptarea unei conduite preventive, pentru reducerea riscului producerii unor evenimente rutiere nedorite.
Poliţia Română, prin intermediul Direcţiei Rutiere, recomandă conducătorilor auto să adopte o manieră prudentă de conducere, fără bruscarea comenzilor vehiculelelor, să efectueze fiecare manevră doar după o temeinică asigurare şi să evite efectuarea depăşirilor care, în condiţiile unui trafic rutier aglomerat se dovedesc extrem de periculoase.
Actual

ipjphÎn baza dispoziţiei Inspectorului General al Poliţiei Române, domnul comisar şef de poliţie Gheorghe PAREPA va prelua începând cu data de 30.05.2012 îndeplinirea atribuţiilor funcţiei de şef al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, până la încetarea împuternicirii pe un alt post al titularului.

Actual

politia-echipaj-autoPoliţia oraşului Breaza a fost sesizată ieri prin sistemul “112” cu privire la faptul că la o pensiune din localitate a fost surprins un tânăr în timp ce încerca să sustragă o geantă aparţinând unui turist cazat în unitatea respectivă.
Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului l-au identificat pe suspect, acesta fiind R. Constantin din comuna Măneşti. Profitând de neatenţia turiştilor, acesta a luat geanta unuia dintre ei şi a fugit.
Suspectul a fost prins şi imobilizat chiar de către pagubaş, care de altfel a şi anunţat Poliţia.
Asupra suspectului au fost găsite mai multe bunuri cărora acesta nu le-a putut justifica provenineţa: un telefon mobil, o şurubelniţă, o pereche de mânuşi şi un cuţit cu lama în lungime de 15 cm.
Lui i-a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat.
Actual

catuse3Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Ploieşti au extins cercetările într-un dosar penal privind comiterea mai multor infracţiuni de tâlhărie.

Astfel, în urma cercetărilor, a fost identificat L. Constantin, în vârstă de 15 ani, din Ploieşti, suspectat de săvârşirea, în diferite forme de participaţie, a mai multor infracţiuni de acest gen.

Împreună cu alţi suspecţi, L. Constantin a participat la comiterea mai multor infracţiuni de tâlhărie prin metoda smulgerii obiectelor de valoare de la persaonele vătămate.

L. Constantin a fost prezentat instanţei de judecată, care a dispus arestarea lui preventivă pentru o perioadă de 15 zile.

Actual

cutitO patrulă mixtă de siguranţă publică l-a depistat ieri pe strada Enăchiţă Văcărescu din Ploieşti pe numitul Ţ. Gheorghe care nu-şi justifica prezenţa în zonă şi avea un comportament suspect.

Asupra lui au fost găsite două cuţite cu dimensiuni de aproximativ 20 cm fiecare, acesta declarând că le poartă pentru a se apăra în caz de nevoie.

În cauză sunt continuate cercetările de către lucrătorii Secţiei 2 Poliţie Ploieşti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de port fără drept al unei arme albe în locuri publice.

Joomla SEF URLs by Artio