Actual

Actual

pumn_1Poliţia informează că G. Constantin, din comuna Secăria, a sesizat ieri prin intermediul numărului unic de urgenţă "112" faptul că în timp ce se afla în zona gării Sinaia, a fost agresat de către N. Adrian din Breaza.

Read more: Bătaie în zona Gării Sinaia / Doi şoferi ai unor firme concurente de transport public s-au luat la...
Actual

evaziune_fiscala_1Administratorul unei societăţi comerciale din Ploieşti este cercetat penal pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală, întrucât a înregistrat întârzieri mai mari de 30 zile, privind impozitele şi contribuţiile cu reţinere la sursă aferente perioadei ianuarie 2010 – iulie 2011, în sumă totală de 12.400 lei.

Read more: EVAZIUNE, DELAPIDARE, REŢINERE LA SURSĂ. Dosare penale instrumentate de ofiţerii Serviciului de...
Actual

accidentUn pieton a fost lovit de un autoturism, cu puțin timp în urmă, pe raza comunei prahovene Drăgănești, informează IPJ Prahova. Evenimentul a avut loc pe Drumul județean 100 B. Traficul nu este restricționat.
Actual

arestati_mascatiPoliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti, au efectuat ieri trei percheziţii domiciliare ce au vizat imobile utilizate de membrii unei grupări infracţionale profilate pe săvârşirea infracţiunilor de prostituţie-proxenetism.

Read more: PLOIEŞTI: Proxeneţi săltaţi de mascaţi. Îşi racolau clienţii de pe internet şi mica publicitate
Actual

politisti_arestatiProcurorii de la Parchetul Capitalei vor aduce azi, în faţa judecătorilor de la Tribunalul Bucureşti, 30 dintre cei 31 de poliţişti investigaţi pentru corupţie - lucrători ai secţiilor 1 şi 3 Bucureşti. Anchetatorii vor cere instanţei arestarea preventivă a inculpaţilor pentru 29 de zile.
Read more: Cum cere şpagă un poliţist corupt? „Acum mingea e la dumneavoastră"
Actual

cisterna-rasturnataAzi-noapte, în jurul orei 3, traficul a fost reluat pe Drumul Național 1, în localitatea prahoveană Pucheni. Pericolul de explozie a cisternei încărcate cu GPL a fost înlăturat, iar populației evacuate din casele situate în imediata vecinătate a accidentului i s-a permis reîntoarcerea în locuințe.

Sursa: IPJ Prahova
Joomla SEF URLs by Artio