Actual

Actual

penitenciar-targsor-de-femeiAdministratorul unei societăţi comerciale din Câmpina a reclamat ieri faptul că în perioada 16-17.01.2012, persoane necunoscute au pătruns în sediul societăţii, de unde au sustras o centrală termică în valoare de 2.000 lei.
Read more: Un câmpinean arestat într-o altă cauză penală este suspectat de comiterea unei infracţiuni de furt
Actual

contrabanda_tigariIeri, în jurul orei 11.00, un echipaj din cadrul Poliţiei Locale Ploieşti a condus la sediul Secţiei 3 Poliţie Ploieşti un bărbat care avea asupra lui 230 pachete de ţigări, şi care fusese depistat în zona de vest a municipiului.

Read more: SĂLTAT în zona de vest a Ploieştiului. La 71 de ani, acuzat de contrabandă şi evaziune fiscală
Actual

protest_bucurestiDintre mesajele scandate în Piaţa Universităţii, câteva s-au remarcat:

„Jos taxa auto", „PDL=USL=aceeaşi mizerie", „Nu există·«ţinutul secuiesc»·DOAR PAMÂNTUL DACO-ROMÂNESC". Un grup de manifestanţi a cântat un colind-protest adresat preşedintelui Traian Băsescu şi premierului Emil Boc.

La un megafon a fost redată melodia "Vino, Doamne!", interpretată de Valeriu Sterian.

Doi tineri care au afişat un banner prin care cereau legalizarea marijuanei au intrat în conflict cu o parte din protestatari. Cei doi tineri au fost preluaţi de jandarmi care i-au scos din mulţime şi i-au băgat într-o dubă a jandarmeriei.
Pe o pancartă scrie "Ciocănitoarea Udrea"

Pancarta la miting:·"Lăsaţi Aeroportul Băneasa low-cost"

„Vă rugăm să ne scuzaţi, nu producem cât furaţi!"

Manifestanţii duc un banner pe care scrie "Băsescu=Iliescu, Jandarmii=Minerii '90"
Actual

trafic-iarnaMiercuri seara, în zona stațiunii montane Cheia de pe Drumul Național 1 A, s-au înregistrat ninsori abundente. Utilajele au intrat pentru a elibera carosabilul de zăpadă. Valorile de trafic au fost relativ reduse. Sursa: IPJ Prahova
Actual

invatamant_gimnaziuProblemele în familie și lipsurile materiale sunt printre cele mai frecvente cauze ale abandonului școlar în mediul rural. Aceasta este principala concluzie a Studiului-diagnostic privind situația abandonului școlar si părăsirea timpurie a școlii în mediul rural, cercetare calitativă realizată în 42 de comunități rurale în care abandonul școlar are o incidență ridicată, selectate din județele: Brăila, Buzău, Călărași, Harghita, Neamț, Prahova și Suceava.

Read more: Sărăcia și familia-cauze ale abandonului școlar în mediul rural
Actual

Oana Mizil, deputată PSD de Sectorul 5 – nepoată a fostului nomenclaturist comunist Paul Niculescu Mizil - a confirmat, azi, pe blogul personal că are o relaţie de iubire cu primarul sectorului 5, Marian Vanghelie.vanghelie_oana_mizil
Read more: Oana Mizil, iubita lui VANGHELIE: „Îmi plac la Marian bărbăţia, onestitatea, ambiţia şi tandreţea"
Joomla SEF URLs by Artio