Actual

Actual

Prefectura Prahova a anunțat, prin situația actualizată transmisă luni dimineață, că în județ sunt 1.015 cazuri active de Covid, în prezent, adică persoane infectate în ultimele două săptămâni.

Read more: #coronavirus: Aproximativ 1.000 de prahoveni mai sunt infectați, în acest moment.  Situația...
Actual

Directorul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Mariana Ioniță, a prezentat câteva soluții care sunt avute în vedere pentru fluidizarea, de urgență, a traficului pe DN 1, în condițiile în care, după cum a anunțat chiar oficialul, execuția autostrăzii Ploiești – Brașov nu va începe mai devreme de trei ani.

Read more: Mariana Ioniță, directorul CNAIR: “Nu cred că vom vedea în execuţie, mai devreme de trei ani,...
Actual

Guvernul a modificat actul normativ care le permite părinților copiilor sub 12 ani să beneficieze de zile libere în perioada în care cursurile fizice în școli și grădinițe sunt suspendate.

Read more: Zile libere pentru părinți până la 30 iunie, în perioadele în care cursurile fizice în școli sunt...
Actual

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a emis, duminică seară, o hotărârea prin care a aprobat noua listă a țărilor/zonelor/teritoriilor de risc epidemiologic ridicat pentru care se instituie măsura carantinei asupra persoanelor care sosesc în România din acestea, pentru o perioadă de 14 zile.

Read more: Lista statelor cu risc epidemiologic ridicat a fost actualizată. CNSU include în zona galbenă și...
Actual

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat puțin peste 3.000 de cazuri noi raportate la nivel național, în ultimele 24 de ore și numai 60 de decese anunțate în același interval, niciunul dintre ele în rândul prahovenilor.

Read more: #coronavirus: Doar 16 cazuri noi raportate de Prahova, în ultimele 24 de ore. Situația...
Actual

Autoritățile au luat măsuri în privința testelor rapide, după scăderea numărului oficial de infectări din ultima perioadă, întrucât raportările oficiale nu includea și acest tip de testare. Astfel, cel mai probabil de luni, 4 ianuarie, vor fi centralizate și raportate inclusiv rezultatele testelor rapide.

Read more: Raportarea rezultatelor testelor rapide pentru Covid devine OBLIGATORIE
Actual

Coordonatorul campaniei de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghiţă, a anunţat că de luni, 4 ianuarie, vor începe activitatea de vaccinare 90% dintre cele 370 de centre de vaccinare din România.

Read more: Valeriu Gheorghiță: “De luni ar trebui să avem cel puțin 20.000 de persoane vaccinate pe zi”
Actual

Informarea transmisă marți de Grupul de Comunicare Strategică anunță 1.194 de pacienți confirmați cu coronavirus, la nivel national, în ultimele 24 de ore. 48 dintre aceștia sunt din Prahova, conform datelor oficiale. În județ, incidența îmbolnăvirilor a scăzut sub 1,5 cazuri la mia de locuitori, iar niciun deces nu a fost raportat, pe 2 ianuarie, de autoritățile prahovene.

Read more: #coronavirus: Sub 1.200 de cazuri noi confirmate în ultimele 24 de ore // Niciun deces raportat în...
Actual

400 de polițiști, jandarmi, polițiști locali și reprezentanți ai autorităților locale au desfăşurat vineri, în prima zi a anului, acţiuni de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă.

Read more: Amenzi de peste 15.000 de lei aplicate în Prahova, în prima zi a anului, în contextul stării de...
Joomla SEF URLs by Artio