Actual

Actual

Polițiștii din Vălenii de Munte, alături de cei ai secțiilor rurale arondate, din cadrul Direcției Operațiuni Speciale și împreună cu jandarmi, efectuează, joi dimineață, 10 percheziții într-o comună din Prahova.

Read more: Mascații au luat cu asalt, joi dimineață, o comună din Prahova // UPDATE - Șapte persoane au fost...
Actual

Pompierii prahoveni vor desfășura, joi seară, o simulare a intervenției în cazul producerii unui cutremur puternic care va afecta Ploieștiul. Conform scenariului, echipajele ISU Prahova trebuie să intervină ca și cum seismul ar fi condus la distrugerea și avarierea a numeroase clădiri cu diferite destinații, unități medicale, clădiri de locuit, obiective sociale , precum și întreaga infrastructură (rețele de alimentare cu energie electrică, gaze, sisteme de transport și distribuție carburanți, căi de transport rutiere și feroviare).

Read more: EXERCIȚIU INTERVENȚIE CUTREMUR. Desfășurare de forțe, joi seară, la Afi Palace Ploiești
Actual

O elevă a unui colegiu ploieștean ar fi încercat să-și ucidă prietena, la jumătatea lunii februarie. Între cele două fete ar fi existat o relație amoroasă, iar agresoarea își pregătise, se pare, un adevărat arsenal pentru a-și pune în aplicare planul. După comiterea faptei, aceasta ar fi fost plasată în arest, dar față de ea s-a luat, ulterior, măsura controlului judiciar, astfel că s-ar fi întors la școală, spre disperarea colegilor, care sunt îngroziți.

Read more: Caz șocant la Ploiești! O elevă de la C. N. "Al. I. Cuza" ar fi încercat să-și omoare prietena
Actual

Administrația Națională de Meteorologie a aunțat că vântul va bate cu putere, pe parcursul zilei de miercuri, în carpații Meridionali  și de Curbură, dar și în mare parte din Modlova, regiuni pentru care a fot emis cod galben.

Read more: Cod galben pentru 15 județe. Fenomene periculoase așteptate, miercuri, și în Prahova
Actual

Este alertă în partea de nord a Ploieștiului, unde un incendiu de vegetație s-a extins rapid, pe o suprafață de peste 1.000 de metri pătrați, și a cuprins și un parc de dezmembrări auto în care, potrivit informațiilor obținute de pompieri, se aflau 30 de caroserii.

Read more: Un incendiu de vegetație izbucnit în apropiere de Ploiești Shopping City a cuprins un parc de...
Actual

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă va organiza, în aprilie, 138 de programe de formare profesională, la care sunt așteptate să participe în jur de 2.200 de persoane.

Read more: ANOFM va demara, în aprilie, aproape 140 de programe de formare profesională. Ce fel de cursuri...
Actual

Ministerul Educației Naționale a prezentat, sâmbătă dimineață, raportul în baza rezultatelor înregistrate anul acesta, la simularea Evaluării Naționale organizate la clasele a VII -a și a VIII-a. Cifrele sunt de-a dreptul alarmante. La Matematică, doar aproximativ 40% dintre candidați a luat note peste 5, în timp, la Limba română, pragul a fost atins de mai puțin de 70% dintre candidați.

Read more: Dezastru la simulările de la gimnaziu. 60% dintre elevi au luat sub 5 la Matematică
Actual

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă a anunțat că, la jumătatea lunii viitoare, va organiza la nivel național, prin agențiile locale, bursa generală a locurilor de muncă, eveniment anual menit să vină în sprijinul persoanelor care caută să se angajeze și cărora le facilitează, astfel, contactul cu societățile comerciale care au posturi disponibile.

Read more: ANOFM organizează, pe 12 aprilie, bursa generală a locurilor de muncă
Actual

Un autocar și un microbuz pline ochi, precum și un autoturism cu doi ocupanți au fost implicate vineri seară, în jurul orei 18.30, într-un accident petrecut la baza sensului giratoriu suspendat de la ieșirea din Ploiești spre Păulești.

Read more: Aproape 60 de persoane implicate într-un accident petrecut la sensul giratoriu suspendat de lângă...