Actual

Actual

Reprezentanții Petrotel-Lukoil au făcut public, miercuri după-amiază, pun punct de vedere în care recunosc un incident petrecut cu câteva ore, în timpul unor lucrări efectuate în incinta rafinăriei.

Read more: Precizări oficiale transmise de reprezentanții Petrotel-Lukoil, la câteva ore după ce ploieștenii...
Actual

CNAIR încearcă să atragă fonduri europene, deocamdată pentru realizarea documentației aferente unor obiective prin care se dorește creșterea capacității de circulație pe DN 1, în zona Valea Prahovei.

Read more: Fonduri europene pentru proiectarea de pasaje rutiere și pietonale pe DN 1, între Comarnic și...
Actual

Direcţia de Sănătate Publică Prahova confirmă problemele severe apărute la nivelul Spitalului Judeţean din Ploieşti, anunţând că a convenit cu reprezentanţii DSU şi autorităţile judeţene, marţi, un plan de măsuri pentru creşterea capacităţii de testare, dar şi pentru creşterea capacităţii de tratare a pacienţilor infectaţi cu noul coronavirus. În acest sens, pe lângă suplimentarea personalului, DSP vrea şi declararea unui nou spital-COVID.

Read more: #coronavirus - Măsuri urgente în Prahova, din cauza crizei de locuri de la Spitalul Judeţean
Actual

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a publicat, în SICAP, anunțul privind lansarea procedurii în vederea realizării proiectului „Completare / Revizuire Studiu de Fezabilitate, elaborare Proiect Tehnic, pentru «Autostrada București – Brașov, tronson Ploiești – Brașov»”.

Read more: Licitația pentru reviziuirea documentației aferente autostrăzii Ploiești - Brașov a fost...
Actual

Prefectura Prahova a anunţat marţi, într-un comunicat oficial, că noua etapă de relaxare a restricţiilor, intrată în vigoare de la 1 septembrie, se va aplica în toate localităţile din judeţ, chiar dacă unele dintre ele au rate de infectare cu COVID-19 peste pragul de 1,5 la mia de locuitori. Autorităţile au explicat că aceste date statistice vin pe fondul existenţei unor focare, punctuale, şi nu reprezintă un obstacol pentru redeschiderea restaurantelor interioare sau a cazinourilor. Mai pe româneşte, agenţii economici din aceste categorii pot redeschide porţile, în toate localităţile din Prahova, în ciuda unor semnale contradictorii apărute în ultimele zile.

Read more: Restaurantele interioare, cazinourile şi cinematografele se pot deschide în toate localităţile din...
Actual

Prahova continuă să raporteze un număr relativ mic de cazuri confirmate în 24 de ore, 57, la care se adaugă 22 de pacienți retestați pozitiv. Este a doua zi la rând când în județ nu se înregistrează niciun deces asociat Covid.

Read more: #coronavirus: Peste 5.000 de decizii de izolare sau carantină emise în Prahova, de la intrarea în...
Actual

Spitalul Municipal Câmpina, care este unitate suport pentru pacienții Covid, a informat autoritățile județene că va funcţiona în următoarele zile fără medic la Compartimentul de Primiri Urgenţe (CPU).

Read more: Criză de medici de urgență, în plină pandemie, la Spitalul Municipal Câmpina, dar și la UPU Ploiești
Actual

Ministrul Educației, Monica Anisie, a anunțat că marți vor fi publicate normele valabile la reluarea cursurilor în unităților de învățământ, iar printre acestea nu se va mai regăsi obligația pentru părinți, de a completa o declarație pe propria răspundere privind starea de sănătate a copilului și persoanele cu care acesta a intrat în contact.

Read more: Declarația pe propria răspundere a părinților, eliminată din obligațiile instituite pentru...
Joomla SEF URLs by Artio