Actual

Actual

Polițiștii din Cocorăștii Colț au fost anunțați, joi, cu privire la dispariția unui prahovean în vârstă de 79 de ani, din Ariceștii Rahtivani, care nu a mai putut fi contactat din data de 16 august.

Read more: Un bărbat de 79 de ani, din Prahova, a dispărut fără urmă de două săptămâni. Poliția a fost...
Actual

Salvatorii din cadrul Salvamont Prahova și Salvamont Bușteni au intervenit, oi seară, în Bucegi, pentru recuperarea unei turiste de 29 de ani, din Israel, care acuza o stare accentuată de rău.

Read more: Elicopterul Smurd chemat în Bucegi, pentru o turistă din Israel căreia i s-a făcut rău
Actual

Ministerul Educației a trimis către inspectoratele școlare o adresă prin care lămurește în ce condiții pot fi ocupate posturile și catedrele rămase vacante la începerea cursurilor. Documentul, datat 27 august 2019, anunță organizarea de noi testări, de această dată la nivel județean, probe care sunt o șansă de angajare inclusiv pentru cei care, în vară, au luat note sub 5 sau care s-au retras din examen.

Read more: ANUNȚ OFICIAL al Ministerului Educației. Dascălii care au luat sub 5 la Titularizare sau care s-au...
Actual

Măsură drastică la Maternitatea Ploieşti! Unitatea urmează să îşi piardă personalitatea juridică şi să se transforme într-o secţie exterioară a Spitalului Judeţean de Urgenţă. Măsură a fost aprobată astăzi, cu unanimitate de voturi, de Consiliul Judeţean Prahova, instituţia care are în subordine ambele unităţi, şi vine ca urmare a scăderii adresabilităţii de la Maternitate, care a generat, automat, şi o reducere a veniturilor.

Read more: Maternitatea Ploieşti va fi preluată de Spitalul Judeţean. "Câştigă ambele unităţi, dar şi...
Actual

Absolvenții de 10 din promoția 2019 vor fi premiați de Ministerul Educației. Cei care au încheiat Evaluarea Națională cu media maximă vor primi câte 1.000 de lei, în timp ce tinerii care au luat 10 la Bac vor fi recompensați cu câte 3.000 de lei.

Read more: Aproape 40.000 de lei recompensă pentru absolvenții prahoveni care au luat media 10 la Evaluarea...
Actual

Nemulţumiţi din cauza munţilor de gunoaie, mai mulţi ploieşteni anunţă că vor protesta, miercuri, în faţa sediului Primăriei. Anunţul a fost transmis pe reţelele de socializare, însă nu a strâns până acum un număr prea mare de participanţi anunţaţi.

Read more: Protest din cauza gunoaielor din Ploieşti, anunţat pentru miercuri în faţa Primăriei
Actual

Cinci naivi care se visau oameni de afaceri au fost lăsați fără economii de o ploieșteancă de numai 31 de ani care le-a promis că-i poate ajuta să obțină fonduri nerambursabile pentru deschiderea unui business. Individa a fost prinsă în flagrant de polițiști chiar în momentul în care încasa așa-zisul "comision de mentorat", de câteva mii de lei, de la una dintre victimele sale.

Read more: O ploieșteancă de 31 de ani a reușit să escrocheze mai multe persoane, promițându-le că le va...
Actual

Meteorologii anunță că un nou val de caniculă va lovi România, prognozând temperaturi maxime de peste 35 de grade celsius și disconfort termic accentuat, pentru următoarele zile, dar și după-amiezi în care vor fi semnalate manifestări ale instabilității atmosferice.

Read more: Trei zile de foc pentru România, în această săptămână. La umbră, temperaturile vor depăși, din...
Actual

Salvatorii montani din Prahova au avut intervenții una după alta, în weekendul care tocmai s-a încheiat. Cel mai grav caz a fost înregistrat sâmbătă, salvamontiștii având de recuperat un turist accidentat aflat într-o zonă dificilă.

Read more: Weekend de foc pentru salvamontiștii din Prahova. Mai multe persoane au suferit accidentări grave...
Joomla SEF URLs by Artio