Actual

Actual

O ședință a Comitetului Local pentru Situații de Urgență a fost convocată luni, la Ploiești, pentru analizarea situației provocate de gripă la nivelul municipiului. Autoritățile anunță că, deocamdată, la nivelul unităților de învățământ, nu au fost înregistrate focare.

Read more: Cazuri izolate de gripă, în unitățile de învățământ din Ploiești. Autoritățile cer triaj zilnic și...
Actual

Mai multe echipaje de la Rutieră sunt mobilizate, luni dimineață, în special pe drumurile naționale care tranzitează județul Prahova, pentru o nouă acțiune organizată în scopul combaterii cauzelor generatoare de accidente.

Read more: Acțiune a Poliției Rutiere în mai multe localităţi din Prahova, pentru depistarea șoferilor care...
Actual

Proprietari unor autoturisme parcate la parterul Bl. 6A de pe Bd. Republicii, din Ploiești, s-au trezit cu maşinile făcute praf de bucăţi mari de material căzute de pe faţada blocului.

Read more: EXCLUSIV: Bucăţi din faţada unui bloc de pe Republicii s-au prăbușit peste mașinile parcate...
Actual

Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, a anunțat, duminică, reluarea cursurilor, de luni, în toate unitățile de învățământ din preuniversitar. Copiii sunt așteptați pentru încheierea situației, pe semestrul întâi, dar vor intra în clase cu o singură condiție: să fie sănătoși!

Read more: Anunțul ministrului Educației, referitor la reluarea cursurilor, în preuniversitar. Andronescu:...
Actual

Procurorii au decis ca individul bănuit că ar fi dat cu mașina, vineri după-amiază, peste o polițistă locală, la Ploiești, să fie cercetat sub control judiciar.

Read more: Bărbatul care ar fi dat cu mașina peste o polițistă locală a fost plasat sub control judiciar
Actual

Jandarmii montani de la Cheia au intervenit, sâmbătă seară, în localitatea, la sesizarea unui bătrân care a anunțat, prin 112, că stratul de zăpadă depus îi afectează locuința și obturează evacuarea coșului de fum.

Read more: Un bătrân din Cheia a chemat jandarmii să-i dea zăpada jos de pe casă. Omul era îngrozit că...