Actual

Actual

Un autoturism şi un autotren au fost implicate într-o coliziune, luni după-amiază, pe Centura de Vest a municipiului Ploieşti. Pompierii intervin de urgenţă, după ce s-a constatat că din rezervorul autotrenului sunt scurgeri de combustibil.

Read more: Pericol de explozie pe Centura de Vest a Ploieştiului, după un accident rutier! Sunt scurgeri de...
Actual

Cozi mari la Palatul Administrativ din Ploieşti! Sute de persoane, venite de la secţiile de votare din judeţ, au petrecut noaptea aici, în corturi amplasate de ISU, aşteptând să le vină rândul pentru a intra la Biroul Electoral şi a preda buletinele de vot, procesele-verbale din secţii şi tabletele utilizate pentru scanarea documentelor. Din cauza oboselii acumulate, o femeie a leşinat şi a ajuns la Spitalul Judeţean.

Read more: Sute de prahoveni au petrecut noaptea în corturi amplasate în faţa Biroului Electoral. O femeie a...
Actual

Harta temperaturilor resimțite luni este, fără îndoială, radiografia unei veritabile zile de vară, cu valori de până la 33 de grade resimțite în sudul țării. Și totuși, meteorologii spun că nu ne vom putea bucura prea mult de ele, pentru că, în această după-amiază, intră în vigoare noi alerte meteo de vreme instabilă care anunță producerea de fenomene extreme.

Read more: Temperaturi de peste 30 de grade resimțite luni, inclusiv în Prahova. Ce ne așteaptă în...
Actual

La secțiile din țară s-au prezentat, duminică, 8.951.472 de alegători pentru europarlamentare și 7.538.779 pentru referendum, prezența calculată de Biroul Electoral Central fiind de 49%, respectiv 41,26 %.

Read more: Prezența la ora 21.00: Aproape 50% dintre alegători au votat la europarlamentare și peste 41% la...
Actual

Alegătorii care nu au ajuns până acum la urne mai ale dispoziție mai puțin de o oră pentru a vota la europarlamentare și referendum în secțiile din țară, care se vor închide la ora 21.00.

Read more: Prezența la ora 20.00 - Europarlamentarele și referendumul au intrat în ultima oră de vot. Ce...
Actual

ALEGERI EUROPARLAMENTARE PRAHOVA | Autorităţile din Prahova au instalat, în această după-amiază, mai multe corturi de campanie, din dotarea ISU, destinate membrilor secţiilor de vot care urmează să ajungă în această noapte în Palatul Administrativ, pentru a preda materialele folosite în timpul procesului electoral.

Read more: ISU instalează corturi de campanie în Ploieşti, pentru membrii secţiilor de vot
Actual

Prahova ocupa locul al șaselea, pe țară, în funcție de prezența la europarlamentare până la ora 15.00, și locul opt la nivel național în funcție de prezența la referendum.

Read more: Prezența la ora 15.00: Prahova, între județele cu cel mai mare procent de alegători prezenți la urne
Actual

Peste 650.000 de prahoveni cu drept de vot sunt aşteptaţi la urne, astăzi, pentru alegerile europarlamentare şi referendumul pe teme de justiţie. În prima parte a zilei, prezenţa la urne a fost una peste aşteptări, lucru confirmat atât de statistica oficială transmisă de Biroul Electoral Central, cât şi de cozile formate la intrarea în mai multe secţii de vot din Ploieşti.

Read more: Aglomeraţie la multe secţii de votare din Ploieşti
Actual

Procentele de prezență raportate de BEC sunt surprinzătoare și arată o mobilizare a electoratului, pentru scrutinul din 16 mai. Interesul este mult mai mare pentru alegerile europarlamentare.

Read more: Prezența la ora 12.00: peste 100.000 de prahoveni au trecut deja pe la urne. Cei mai mulți...