Actual

Actual

casa_fiscalaFără bonuri fiscale înregistrate în casa de marcat:
Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor împreună cu comisari din cadrul Gărzii Naţionale de Mediu şi O.J.P.C. Prahova au efectuat un control la o spălătorie auto din municipiul Câmpina, unde s-a stabilit faptul că pe casa de marcat nu au fost înregistrate sumele încasate în ziua respectivă, nefiind prezentate documentele pentru control.

Read more: Evaziune fiscală constatată la o spălătorie auto din municipiul Câmpina
Actual

pumnÎn ziua de 27.12.2011, un bărbat din comuna Măgureni a reclamat poliţiştilor Secţiei Rurale nr. 2 Băicoi faptul că în aceeaşi zi, în jurul orei 16.00, fiul său în vârstă de 25 de ani a fost agresat de doi vecini.
Read more: Un bărbat în vârstă de 25 de ani din comuna Măgureni a ajuns la spital după ce a fost agresat de...
Actual

voluntari_petromAngajatii Petrom din mai multe localitati din Romania s-au intrecut intr-o cursa a faptelor bune, participand la campania interna de voluntariat organizata de companie. Peste 150 de voluntari Petrom din opt judete s-au implicat in 25 de actiuni de voluntariat, alaturi de 14 ONG-uri din Romania. In Ploiesti, angajatii Petrom au donat obiecte de uz casnic si mancare pentru persoane fara adapost gazduite in centrul de noapte si au ajutat la reconditionarea caminelor unor tineri devaforizati. Campania interna, desfasurata la nivel national, a promovat in perioada 1 octombrie – 12 noiembrie, voluntariatul in randul angajatilor Petrom si le-a oferit acestora oportunitati de implicare in comunitatile in care compania isi desfasoara activitatea.

Read more: Angajatii Petrom – voluntari pentru Ploiesti
Actual

amenintare_frumuzache_seniorTatăl lui Marius Frumuzache, pedofilul care a îngrozit Ploieştiul violând o fetiţa şi încercând să violeze alte două, i-a trimis jurnalistului Bogdan Stoica mai multe mesaje de ameninţare:

Read more: INCREDIBIL: Colegul Bogdan Stoica, jurnalist la ph-online.ro, a fost ameninţat de tatăl...
Joomla SEF URLs by Artio