Duminică, 17 Decembrie 2017
 

Actual

Se modifică programul "Cornul şi laptele". Din următorul an şcolar, copiii din Prahova primesc şi legume, salate şi biscuiţi

Written by Anca Visan  |  Created on Thursday, 09 November 2017 18:07  |  Category: Actual

lapte si corn phDin anul şcolar 2018-2019, copiii din Prahova urmează să primească la unităţile de învăţământ nu doar obişnuitele pachete cu lapte şi corn, ci şi fructe, legume, biscuiţi şi derivate din lapte, respectiv iaurt, chefir sau lapte bătut.

Hale şi Pieţe vrea să organizeze propriul târg de Crăciun, în clădirea Halelor Centrale din Ploieşti

Written by Anca Visan  |  Created on Thursday, 09 November 2017 17:50  |  Category: Actual

hale centrale ploiestiÎn vreme ce autorităţile ploieştene încă nu au anunţat o decizie oficială privind modul în care va fi organizat în această iarnă târgul de Crăciun, reprezentanţii SC Hale şi Pieţe Ploieşti, societate subordonată municipalităţii, au hotărât să îşi amenajeze în acest an propriul târg. Astfel, conform acordului dat de Consiliul de Administraţie al societăţii, acest târg va fi organizat în clădirea Halelor.

Protest în Ploieşti! Sute de oameni contestă modificarea Codului fiscal

Written by Anca Visan  |  Created on Thursday, 09 November 2017 17:41  |  Category: Actual

protest sindical bns ploiestiPeste 500 de oameni protestează, joi seară, în centrul municipiului Ploieşti, împotriva deciziei Guvernului de a adopta controversatele modificări ale Codului fiscal, în ciuda protestelor venite dinspre societatea civilă şi mediul de afaceri. Liderii Blocului Naţional Sindical, organizatorul acestei manifestaţii, anunţă că protestul din Ploieşti va fi urmat de mişcări de stradă în mai multe oraşe mari din ţară, dar şi că, săptămâna viitoare, vor sesiza Avocatul Poporului, solicitându-i să conteste măsura adoptată de Executiv.

Accident grav, pe DN 1, provocat de o șoferiță care a întors pe linie continuă

Written by Ioana POPA  |  Created on Thursday, 09 November 2017 13:32  |  Category: Actual

O femeie de 56 de ani a ajuns în stare gravă, la spital, joi, după ce mașina în care se afla a fost lovită de două autoutilitare. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 12.30, pe DN 1, în localitatea prahoveană Potigrafu.

Angajări la Spitalul Judeţean din Ploieşti. Se caută 27 de asistenţi medicali

Written by Anca Visan  |  Created on Wednesday, 08 November 2017 14:21  |  Category: Actual

judetean upuConducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti a derulat recent un concurs pentru angajarea a 37 de asistenţi, însă, deşi concurenţa a fost mare, a reuşit să selecteze doar 10. Pentru posturile rămase vacante urmează să fie organizat, în viitorul apropiat, un nou concurs de angajare.

Hingherii de la Bucov ar putea fi chemaţi să intervină pentru capturarea urşilor care fac ravagii în Prahova

Written by Anca Visan  |  Created on Wednesday, 08 November 2017 14:07  |  Category: Actual

urs genericAutorităţile prahovene pregătesc un parteneriat cu Primăria Ploieşti, în ideea ca angajaţii care se ocupă de animalele de la Parcul Bucov să poată fi trimişi la intervenţii şi în afara localităţii, la incidentele generate de animale sălbatice. Practic, îngrijitorii de la grădina zoologică şi angajaţii de la ecarisaj, care au o pregătire în domeniul controlului animalelor sălbatice, ar putea participa la tranchilizarea şi prinderea urşilor care pun în pericol gospodăriile din judeţ.

Acces controlat la Spitalul Judeţean din Ploieşti şi sistem de monitorizare video

Written by Anca Visan  |  Created on Wednesday, 08 November 2017 13:51  |  Category: Actual

spitalul judetean de urgente ploiestiConducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti pregăteşte noi măsuri de securitate, vizând în special modul de acces în unitatea medicală. Reprezentanţii spitalului doresc ca, pe viitor, accesul să se poată face doar pe baza unor cartele electronice, inclusiv pentru aparţinători. În plus, în zona căilor de acces vor fi instalate sisteme de monitorizare atât video, cât şi audio.

Benzenul și toluenul, otrăvuri administrate zilnic ploieștenilor. Cifre alarmante, în urma monitorizărilor din ultimele patru zile

Written by Ioana POPA  |  Created on Wednesday, 08 November 2017 05:56  |  Category: Actual

Rezultatele monitorizărilor din perioada 4-7 noiembrie, publicate de APM Prahova, arată că limitele admise pentru benzen și toluen au fost depășite de mai multe ori, la Ploiești, în intervalul amintit.

Ploiești. Sindicatele vor organiza proteste împotriva măsurilor din noul Cod Fiscal

Written by Administrator  |  Created on Tuesday, 07 November 2017 19:38  |  Category: Actual

protestLa Ploiești sunt anunțate acțiuni de protest împotriva propunerilor privind noul Cod Fiscal. Președintele filialei BNS Prahova a anunțat derularea unui protest la Ploiești pe data de 9 noiembrie 2017.

Pompierii care au evitat o catastrofă la Breaza, premiaţi de autorităţile prahovene

Written by Anca Visan  |  Created on Monday, 06 November 2017 16:24  |  Category: Actual

premiere pompieri azotat breazaCu explozia de la Mihăileşti încă dată ca exemplu şi rămasă o rană deschisă în istoria ultimelor decenii în România, pompierii prahoveni care au intervenit în noaptea de 31 octombrie pentru a preveni o posibilă catastrofă care avea potenţialul să fie de 100 de ori mai mare decât cea petrecută în Buzău acum mai bine de 13 ani au fost premiaţi, astăzi, de autorităţi.

Casa Regală a României anunță agravarea stării de sănătate a Regelui Mihai

Written by Ioana POPA  |  Created on Monday, 06 November 2017 12:12  |  Category: Actual

Principesa Margareta și Principele Radu s-au întors duminică seară în Elveția, după ce starea de sănătate a Regelui Mihai s-a agravat, anunță un comunicat al Casei Regale.