Actual

Actual

principesa_margaretaPrincipesa Moştenitoare Margareta a României a lansat, vineri, la Ploieşti, „Cartea regală de bucate”, care reuneşte reţetele după care sunt gătite mâncărurile servite familiilor regale.

Lansarea de carte a avut loc într-un mall, iar după prezentarea cărţii, Principesa a acordat zeci de autografe. Ploieştiul este al treilea oraş în care Principesa Margareta îşi lansează cartea, evenimente de acest gen având loc până acum la Bucureşti şi Timişoara.

Sursa foto: viva!
Fotograf: Anna Todiras
Actual

jaguarFirma care a construit adăpostul jaguarului care săptămâna trecută a evadat în grădina zoologică din Ploieşti este vinovată pentru incident.

În urma verificărilor făcute la grădina zoo, specialiştii de la Inspectoratul în Construcţii au constatat că firma, care a primit pentru lucrare aproximativ 5 miliarde de lei vechi, a făcut atât erori de proiectare cât şi greşeli de execuţie.

Astfel, documentaţia tehnică este incompletă şi  nu poartă semnătura unui verificator atestat.

Cât despre construcţia în sine, aceasta reprezintă „abateri de la montaj peste cele admise de normele tehnice”, în sensul că între panoul pe care jaguarul a reuşit să-l disloce şi panoul alăturat era o distanţă de doi centimetri, nepermisă de normele tehnice pentru o astfel de construcţie.

Firma care a câştigat această lucrare a câştigat licitaţia în anul 2007, iar doi ani mai târziu, în decembrie 2009, lucrarea a fost recepţionată. Acum, reprezentanţii constructorului vor reface construcţia pe cheltuiala firmei, având în vedere că lucrarea este încă în garanţie, Până atunci, grădina zoologică rămâne închisă.

Actual

incendiuUn incendiu de proporţii a izbucnit, vineri după amiază, în zona staţiei de captare a apei din oraşul Azuga, zeci de pompieri şi voluntari acţionând timp de o oră şi jumătate pentru stingerea focului care a cuprins vegetaţie uscată şi o plantaţie de conifere şi care risca să se extindă în pădure.

Focul a cuprins, pe o suprafaţă de aproximativ 3000 de metri pătraţi, vegetaţie uscată şi o parte dintr-o plantaţie de conifere.

Zeci de pompieri, jandarmi montani, angajaţi ai serviciilor pentru situaţii de urgenţă din Azuga şi Buşteni, ai ocolului silvic, dar şi voluntari au acţionat, timp de aproape o oră şi jumătate, pentru stingerea incendiului, care risca să se extindă şi să cuprindă o pădure.

În urma primelor verificări, pompierii au stabilit drept cauză probabilă a incendiului focul deschis, lăsat nesupravegheat.

Actual

gandul_logo_printPotrivit mediafax.ro, publicaţia Gândul va renunţa la ediţia tipărită, rămânând, exclusiv, în mediul digital. Începând cu data de opt aprilie, ediţia print se închide. Editorul publicaţiei lansează, începând cu aceaşi dată, o aplicaţie digitală nouă destinată, exclusiv mediului digital, şi pentru i-pad şi telefonul mobil.

Surse din interiorul redacţiei spun că măsurile au fost luate de către Publimedia – editor Gândul, şi din cauza costurilor tot mai mari de producţie print, scrie reportervirtual.ro.

Măsura de renunţare la print şi îmbunătăţire a formatului on-line, dar şi cel destinat i-pad şi mobil a fost prezentată într-un comunicat de presă:

"gândul adoptă un nou model de business şi oferă cititorilor experienţa digitală completă: online, pe iPad şi pe mobil. Pe 8 aprilie, ziarul lansează aplicaţia proprie de iPad şi dezvăluie noua versiune a site-ului gândul.info, cu multiple funcţionalităţi noi şi un layout restilizat. Prin adoptarea noului model de business, ziarul face tranziţia de la print la noile platforme de distribuţie a conţinutului.

"În mass-media din România, gândul este prototipul unui nou model de business exclusiv digital, în care conţinutul de calitate ajunge la cititori prin cele mai moderne platforme. Online, pe iPad şi pe mobil, cititorii vor avea acces la informaţiile exclusive cu care ziarul i-a obişnuit, la opiniile unora dintre cei mai apreciaţi editorialişti din presa românească, dar şi la infografice, fotografii şi video ce valorifică potenţialul de multimedia şi de interactivitate pe care îl oferă web-ul şi dispozitivele mobile. Vom continua investiţia in conţinutul de calitate şi vom converti gândul într-un produs al viitorului", declară redactorul-şef Claudiu Pândaru, citat de mediafax.ro.

„gândul pe iPad pune în valoare continutul jurnalistic exclusiv al publicaţiei, reacţia sa rapidă la breaking news, articolele de opinie ale jurnaliştilor şi combinaţia de hard news şi materiale de lifestyle familiară celor care citesc gândul pe online. Pe lângă structurarea specifică a conţinutului editorial, ediţia de iPad mizează pe un design elegant şi pe o navigare uşoară între articole.
Aplicaţia va putea fi descărcată gratuit din AppStore.

Printre feature-urile ediţiei gândul de iPad se numără:

• Navigare simplă între secţiuni şi între articole, precum şi în interiorul galeriilor foto
• Posibilitate de lectură offline
• Opţiuni de share: utilizatorii pot trimite articolele pe e-mail şi pe Twitter sau le pot recomanda pe Facebook direct din aplicaţie
• Alerte de breaking news

Lansarea aplicaţiei este însoţită de un concurs prin care cititorii gândul au ocazia de a câştiga 30 de iPad-uri, câte unul pe zi. Concursul se va desfăşura între 8 aprilie şi 8 mai, pe gândul.info.
Tot pe 8 aprilie, gândul va lansa noua versiune a site-ului gândul.info, cu un layout restilizat şi funcţionalităţi menite să îmbunătăţească experienţa utilizatorilor. Dosarele speciale pe evenimente, optimizarea şi conţinutul multimedia şi interactiv îmbogăţit (infografice interactive, video şi live video) sunt câteva dintre noile elemente create în beneficiul cititorului.

"Noua versiune reflectă angajamentul gândul de a fi cel mai dinamic produs jurnalistic din România, cu o selecţie optimă de informaţii, abordări inedite ale subiectelor care fac agenda zilei şi opinii pertinente", spune Claudiu Pândaru.

Despre gândul

gândul reflectă actualitatea socială, politică şi economică prin unghiuri de abordare jurnalistică originale şi informaţii exclusive. Articolele despre evenimente de impact sunt completate de materiale de lifestyle, reportaje şi comentarii semnate de jurnalişti de prestigiu, pentru a oferi o cheie de lectură a prezentului celor peste 1,3 milioane de vizitatori unici pe lună ai site-ului gândul.info. În februarie 2011, gândul.info a fost singurul site de ştiri generale din top 10 care a înregistrat o creştere de trafic: +5% vizitatori unici, până la un total de 1,367 milioane de cititori, şi +6,5% afişări, până la un total de 12,696 milioane, conform SATI. Pe mobil, gândul poate fi citit la adresa m.gandul.info."

Sursa: mediafax.ro
Foto: Logo oficial Gândul print

Actual

nichita_stanescuAzi, la Ploieşti, începe a XXIII-a ediţie a Festivalului internaţional de poezie „Nichita Stănescu”, festival care se va întinde pe parcursul unei săptămâni şi care va reuni cele mai cunoscute nume ale culturii din România, Republica Moldova şi Serbia.

În cadrul festivalului vor fi organizate spectacole, expoziţii de pictură, grafică şi fotografie, audiţii muzicale, recitaluri, lansări de carte, workshop-uri, momente poetice, vizionări de filme şi concursuri.

Actual

ipj_prahova_sigla_copyPremieră în istoria Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova: un poliţist prahovean este nominalizat, anul acesta, pentru titlul naţional „Poliţistul anului”.

Cel care a reuşit să se facă remarcat la nivel naţional prin activitatea sa ca poliţist este inspectorul Cătălin Ana, şef al Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Patrimoniului din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale. Inspectorul Cătălin Ana a fost implicat în cercetarea tuturor cauzelor judiciare complexe instrumentate în ultima perioadă de poliţia prahoveană.

Nominalizarea prahoveanului pentru titlul naţional “Poliţistul anului” a fost făcută de către o comisie care a analizat câteva sute de propuneri ale tuturor inspectoratelor de poliţie din ţară, iar în “marea finală” au intrat opt poliţişti.

Actual

sorina_mateiPaginademedia.ro scrie, citând Impactnews, că jurnalista Sorina Matei, cunoscut reporter al trustului Intact, şi-a prezentat demisia, după ce Mihai Gâdea, şeful său de la Antena 3, şi-a prezentat opoziţia în privinţa realizării unui interviu cu preşedintele Traian Băsescu.

După apariţia preşedintelui la televiziunea naţională, posturile Antena 3 şi Realitatea TV au solicitat, la rândul lor, interviuri cu preşedintele. Instituţia prezidenţială şi-a dat acordul, punând, însă, anumite condiţii. Dacă în cazul postului Realitatea, interviul a fost deja acordat în seara zilei de 23 martie 2011, în cazul Antenei 3, discuţiile au apărut în interiorul acestuia după ce preşedintele a cerut ca reporterul acreditat la Cotroceni din partea acestui post să fie prezent la interviu. În cazul Antenei 3, jurnalistul acreditat la Cotroceni era chiar Sorina Matei.

Paginademedia spune că Mihai Gâdea, şeful postului de ştiri, ar fi refuzat să o trimită pe Sorina Matei, motiv pentru care aceasta şi-ar fi prezentat demisia din organizaţia media. Hotnews prezintă punctul de vedere al Sorinei Matei care ocupa funcţia de şef al departamentului politic din redacţia Antena 3:

„Astăzi, în urma unor discuţii tensionate cu şeful redacţiei şi mai puţin cu conducerea Antena 3, în care am explicat situaţia penibilă în care mă aflu în gestionarea unei relaţii corecte cu Palatul Cotroceni ca şef al secţiei Politic, relaţie extrem de tensionată în ultimii patru ani şi cu destule momente delicate, mi-am depus la secretariat demisia din funcţia de şef al Secţiei Politic şi din trust", a scris jurnalista Sorina Matei pe blogul său.

Ea spune "povestea" declanşată la Antene de interviul pe care preşedintele Traian Basescu l-a acordat postului public de televiziune la sfârşitul săptămânii trecute, continuat cu un interviu acordat miercuri seara postului Realitatea TV.

Sorina Matei scrie, intre altele, pe blogul sau:

În urma intervenţiei de la RTV de duminică seara a preşedintelui Băsescu şi în urma discuţiilor de la RTV pe tema interviului dat la TVR, Palatul Cotroceni mă suna de dimineaţă şi mă întreaba dacă Antena 3 e dispusă să facă un interviu cu preşedintele Băsescu, la Palatul Cotroceni, pe subiectul Libia. Eu nu am dat iniţial niciun răspuns. Am sunat conducerea Antena 3 şi am întrebat dacă doreşte să facă acest interviu pentru care trebuia trimisă o solicitare scrisă".

"Conducerea Antena 3 a răspuns pozitiv şi mi-a spus să trimit cererea scrisă. Cererea Antena 3 a fost trimisă şi semnată de mine la Palatul Cotroceni, ca şef al secţiei Politic, nu ca realizator al interviului".

"Palatul Cotroceni îmi transmite că preşedintele, în principiu, e de acord cu interviul. (...) Întreb conducerea Antena 3 care mă întreabă dacă aş putea realiza eu interviul cu preşedintele Traian Băsescu. Răspunsul meu a fost: „Nu am nicio problemă".

"Însă, dupa o oră, totul se schimbă. Conducerea Antena 3 şi şeful redacţiei îmi spun că totul trebuie să se modifice pentru ca Mihai Gâdea, directorul executiv, nu este de acord cu interviul".

„Şeful redacţiei îi transmite lui Valeriu Turcan noii termeni în care trebuie să se realizeze interviul deja acceptat de către preşedintele Băsescu. Mai precis, preşedintele să vină la Antena 3, interviul să aibă cu totul alte teme iar realizatorii să fie alţii. Valeriu Turcan spune că asta este o altă solicitare, preşedintele a acceptat o altă cerere, iar pentru noile condiţii trebuie trimisă o altă hârtie. Noua hârtie nu a fost trimisă nici până la ora la care scriu aceste randuri", completează jurnalista pe blogul său, citată de Hotnews.ro.

„Repet faptul că nu Palatul Cotroceni a cerut ca interviul să fie realizat de mine, ci conducerea Antena 3 şi a redactiei. Nu Palatul Cotroceni a cerut interviul, ci Antena 3 printr-o hârtie semnată de mine".

„Acesta este adevărul. Cine mă cunoaşte ştie că niciodata n-am să pot susţine altceva. Meseria ţi-o faci cu corectitudine, onoare, demnitate şi respect. Asta am făcut 14 ani în trustul Intact atât cât am putut eu mai bine. Când n-am mai putut şi n-am mai găsit soluţii, am demisionat”.

Sursa: pagina de media.ro, hotnews.ro

Actual

jaguarGrădina zoologică de la Bucov, care a fost închisă publicului miercurea trecută pentru o săptămână după ce un jaguar a evadat din cuşca sa, va rămâne închisă pe perioadă nedeterminată, până când administratorii vor fi siguri că un astfel de incident  nu se poate repeta, a anunţat astăzi primarul Ploieştiului, Andrei Volosevici. La rândul său, Cătălin Vlad, director al parcului „Constantin Stere” de la Bucov, din care face parte grădina zoo, a declarat astăzi că toate cuştile animalelor periculoase găzduite la Bucov vor fi inspectate de specialişti de la Inspectoratul de Stat în construcţii, iar grădina zoologică nu va fi redeschisă publicului până în momentul în care specialiştii nu vor fi siguri că nu există riscul ca animalele să evadeze.

Decizia ca grădina zoo de la Bucov să fie închisă a fost luată miercurea trecută de către primarul Andrei Volosevici, după ce un jaguar a dislocat geamul termopan al cuştii sale şi a evadat. Din fericire, la momentul în care animalul a plecat liber pe aleile grădinii, în zonă nu era nici un vizitator.

Cuşca în care este găzduit jaguarul a fost construită la sfârşitul anului 2009, iar lucrarea este încă în garanţie. Prin urmare, firma care a făcut lucrarea de proastă calitate va suporta cheltuiala pentru refacerea cuştii.

Actual

catuseUn tânăr de 19 ani din municipiul Câmpina este pe cale să bată un record cât se poate de nedorit: bărbatul a reuşit să „adune” în mai puţin de un an, 16 dosare penale, motiv pentru care a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 29 de zile.

Poliţiştii spun că, în perioada mai 2010 –martie 2011 suspectul a comis 16 infracţiuni de furt calificat şi violare de domiciliu toate produse pe raza comunei Brebu. În prezent, suspectul se află în arest, iar poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili întreaga activitate infracţională a bărbatului.
Actual

pumnInspectoratul Şcolar Prahova a dispus, astăzi, deschiderea de anchete disciplinare în două şcoli din Ploieşti după ce, ieri, în decurs de doar o oră, doi elevi au ajuns la spital cu ambulanţa, suferind traumatisme cranio-cerebrale în urma unor bătăi în primite în şcoală, de la colegi.

Unul dintre incidente a avut loc în şcoala "Spiru Haret", unde un elev de clasa a IX-a a suferit un traumatism cranio-cerebral şi fost dus cu ambulanţa la spital după ce a fost bătut de persoane care nu au fost identificate încă. Bătaia a avut loc într-o sală de clasă, iar eşevul agresat a afirmat că nu ştie cine l-a bătut.
Poliţiştii de la secţia numărul 4 din Ploieşti au deschis o anchetă în acest caz, iar astăzi, mai mulţi elevi bănuiţi că ar fi autorii agresiunii au fost chemaţi la şcoală împreună cu părinţii, însă niciul dintre ei nu a recunoscut fapta.

Cel de-al doilea copil care marţi a fost dus cu ambulanţa la spital după ce a fost bătut în şcoală este elev în clasa a şaptea la şcoala "Anton Pann" din Ploieşti. Ieri, după ora de sport, băiatul s-a luat şa ceartă cu un coleg de clasă, din ceartă au ajuns la bătaie şi în cele din urmă băiatul a fost lovit în zona capului şi dus la spital.

Niciunul dintre cei doi elevi nu a avut nevoie de internare.

Elevul de clasa a şaptea de la şcoala „Anton Pann” va avea nota scăzută la purtare, întrucât aceasta este sancţiunea care poate fi aplicată într-un astfel de caz.
În cazul elevului de clasa a noua, de la „Spiru Haret”, Inspectoratul şcolar aşteaptă rezultatele anchetei deschise de poliţişti.

Actual

locuri_de_muncaSC GERULA COM SRL   vulcanizator         Poiana Campina, str:Pietris, nr:912A, Tel:0244351420           1             vechime in domeniu 1 an, studii medii, perioada nedeterminata

SC CAM SRL      zidar       Campina, str:Beius, nr:7, Tel:0244335234, Persoana de contact:Moise Ana, Punct de lucru: Campina, str:Orizontului, nr:12          1             vechime in domeniu 3 ani, calificare, perioada nedeterminata

SC BAUMIX SRL              Agent comercial  Pl., str. Conului, nr.8, tel: 0244/516020, 0244/516011              1             vechime 1 an, studii medii, per determinata

SC GALANT FREESTYLE SRL     Agent curatenie   Sinaia, B-dul Carol I, nr.22, tel/fax: 0758094978, 0758094949            1             loc vacant Ploiesti,studii medii, per nedeterminata

SC VEGA IMPEX SRL     Alimentator          Pl., Parc Industrial, tel: 0751027180, 0762674452    1             studii: minim8 clase, per nedeterminata, transport

SC VEGA IMPEX SRL     Ambalator            Pl., Parc Industrial, tel: 0751027180, 0762674452    2             studii: minim8 clase, per nedeterminata, transport

SC GALANT FREESTYLE SRL     Barman Sinaia, B-dul Carol I, nr.22, tel/fax: 0758094978, 0758094949            2             loc vacant Ploiesti, vechime 2 ani, studii medii, per nedeterminata

SC VEGA IMPEX SRL     Calcator                Pl., Parc Industrial, tel: 0751027180, 0762674452    5             studii: minim8 clase, per nedeterminata, transport

SC TGO INVEST SRL       Camerista             Valea Calugareasca, str. Principala, DN1B, tel: 0244/236615, email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.                2             per determinata

SC GALANT FREESTYLE SRL     Casier    Sinaia, B-dul Carol I, nr.22, tel/fax: 0758094978, 0758094949            1             loc vacant Ploiesti, vechime 2 ani, studii medii, per nedeterminata

CASH CONTROL MANAGEMENT SRL    Confectioner textile           Pl., str. Gh. Gr. Cantacuzino, nr.348  tel: 0244/587012, fax: 0344/815779       10           per nedeterminata

MODEXIM SCM               Confectioner textile           Pl., str. G-ral Traian Mosoiu, nr.1, tel: 0244/595589, fax: 0244/514433              5                vechime 1 an, scoala generala/profesionala, experienta, per nedeterm., tichete de masa

SC JOHNSON CONTROLS ROMANIA       Confectioner textile           Pl., Parc Industrial, str. Conului, nr.3, tel/fax: 0372/447901, 0244/406881       8             vechime minim 6 luni, studii minim 8 clase, diploma calificare, per determinata

SC ANDORTEX CONF SRL            Confectioner textile           Pl., str. Gh. Gr. Cantacuzino, nr.348 (zona Podu Inalt), tel: 0244/585111                5             studii medii, per nedeterminata

SC VEGA IMPEX SRL     Confectioner textile           Pl., Parc Industrial, tel: 0751027180, 0762674452    10           studii: minim8 clase, per nedeterminata, transport

SC BAUMIX SRL              Contabil                Pl., str. Conului, nr.8, tel: 0244/516020, 0244/516011              1             vechime 1 an, studii superioare, per determinata

SC ANDORTEX CONF SRL            Controlor calitate               Pl., str. Gh. Gr. Cantacuzino, nr.348, tel: 0244/585111             5             studii medii, per nedeterminata

SC VEGA IMPEX SRL     Controlor calitate               Pl., Parc Industrial, tel: 0751027180, 0762674452    2             studii: minim8 clase, per nedeterminata, transport

SC PLOLAR PROD SRL   Croitor   Mizil, str. M. Bravu, nr.63, tel/fax: 0244/253259       5             locuri vacante Mizil, per nedeterminata, tichete de masa, prime lunare

SC VEGA IMPEX SRL     Desenator             Pl., Parc Industrial, tel: 0751027180, 0762674452    1             studii: minim8 clase, per nedeterminata, transport

SC TGO INVEST SRL       Director complex                Valea Calugareasca, str. Principala, DN1B, tel: 0244/236615, email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.    1             vechime 5 ani, studii superioare, per nedeterminata

SC GALANT FREESTYLE SRL     Diskjokey             Sinaia, B-dul Carol I, nr.22, tel/fax: 0758094978, 0758094949            1             loc vacant Ploiesti, vechime 2 ani, studii medii, per nedeterminata

SC NATLOG SRL              Electronist            Bucov, tel: 0244/591703, email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.    3             locuri pentru Bucov, vechime 10 ani, studii medii, per nedeterminata, tichete de masa

SC ANDORTEX CONF SRL            Electronist            Pl., str. Gh. Gr. Cantacuzino, nr.348, tel: 0244/585111             1             studii medii, per nedeterminata

LAVY STYLE SRL            Frizer      Pl., str. Muncii, nr.8 (zona Obor - colt cu str. Postei), tel: 0736040653   1             vechime 2 ani, studii: scoala profesionala

ALRAK SERV SRL           Frizerita/coafeza Pl., str. Putna, nr.41 (zona Nord -electrica), tel: 0722196683   1             vechime 3 ani, studii medii, per determinata/nedeterminata

SC SISANELU FOREXIM SRL      Inginer agronom Pl., str. Domnisori, nr.90, bl.58, sc B, ap.21, tel: 0344144212  1             vechime 5 ani, studii superioare de specialitate, per nedeterminata

SC XENIA SA     Inginer /subinginer devize Pl., str. Poligonului, nr.1, tel: 0244/531355   1             cunoscator program Doclib

SC REPER JOB PREST SRL           Inginer tehnic ofertare       Pl., str. Bratocea, nr.30, tel: 0751027180, 0762674452            1                vechime 1 an, studii superioare, per nedeterminata

SC ANDORTEX CONF SRL            Instalator              Pl., str. Gh. Gr. Cantacuzino, nr.348, tel: 0244/585111             1             studii medii, per nedeterminata

SC TGO INVEST SRL       Ingrijitor cladiri    Valea Calugareasca, str. Principala, DN1B, tel: 0244/236615, email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.                1             studii: sc generala, per determinata

SC CHRIS COM SRL       Lacatus mecanic                Pl., str. Tunari, 1A, tel: 0244/513135, 0731836250   2             vechime, calificare, per determinata

SC TGO INVEST SRL       Lucrator bucatarie             Valea Calugareasca, str. Principala, DN1B, tel: 0244/236615, email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.    2             studii medii, per determinata

SC PROVIDENT FINANCIAL ROMANIA IFN SA   Manager clienti   Bucuresti, str. Calea Serban Voda, nr.133, tel/fax: 021/3122266, 021/3122299       1             vechime 3 ani, studii superioare, experienta in vanzari, permis conducere, per nedeterminata

SC VEGA IMPEX SRL     Mecanic                Pl., Parc Industrial, tel: 0751027180, 0762674452    1             studii: minim8 clase, per nedeterminata, transport

SC XENIA SA     Mecanic auto (RABA, MAN, IVECO)          Pl., str. Poligonului, nr.1, tel: 0244/531355   1             calificare, per determinata

SC PEARLL K&D SRL     Mecanic intretinere si reparatii masini de cusut industriale       Urlati, str. 30 Decembrie, nr.1, tel: 0244/271508 int. 128, fax: 0244/271046     1             vechime min 1 an, studii medii, experienta in mecanica fina - avantaj, per nedeterminata

SC ANDORTEX CONF SRL            Mecanic masini de cusut  Pl., str. Gh. Gr. Cantacuzino, nr.348, tel: 0244/585111             1             studii medii, per nedeterminata

SC PLOLAR PROD SRL   Muncitor necalificat in ind textilelor              Mizil, str. M. Bravu, nr.63, tel/fax: 0244/253259       5             inclusiv pentru sectia croit si sectia calcat, per nedeterminata, tichete de masa, prime

SC ANDORTEX CONF SRL            Muncitor necalificat in ind textilelor              Pl., str. Gh. Gr. Cantacuzino, nr.348, tel: 0244/585111                5             studii medii, per nedeterminata

SC JOHNSON CONTROLS ROMANIA       Muncitor necalificat in ind textilelor              Pl., Parc Industrial, str. Conului, nr.3, tel/fax: 0372/447901, 0244/406881           5             studii minim 8 clase, abilitati de lucru la masina de cusut, per determinata

SC GALANT FREESTYLE SRL     Ospatar Sinaia, B-dul Carol I, nr.22, tel/fax: 0758094978, 0758094949            4             loc vacant Ploiesti, vechime 2 ani, studii medii, per nedeterminata

SC TGO INVEST SRL       Receptioner          Valea Calugareasca, str. Principala, DN1B, tel: 0244/236615, email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.                2             vechime 1 an, studii medii, per determinata

SCOALA CU CL I-VIII "H.M. BERTHELOT PLOIESTI|"      Secretar Pl., str. Arinului, nr.2, tel: 0244/567394         1             studii medii, contabilitate primara, cunostinte PC, per determinata, concurs 06.04.2011

KAUFLAND SC  Stivuitorist            Sos. Ploiesti-Targoviste, Parc Industrial Vest, tel: 0372/090503, fax: 0372/090509         15           studii minim 8 clase, autorizatie ISCIR, tichete de masa

SC CHRIS COM SRL       Sudor     Pl., str. Tunari, 1A, tel: 0244/513135, 0731836250   1             vechime, calificare, per determinata

SC ANDORTEX CONF SRL            Sef croit Pl., str. Gh. Gr. Cantacuzino, nr.348, tel: 0244/585111             1             studii medii, per nedeterminata

SC VEGA IMPEX SRL     Sef linie Pl., Parc Industrial, tel: 0751027180, 0762674452    2             studii: minim8 clase, per nedeterminata, transport

SC XENIA SA     Sofer      Pl., str. Poligonului, nr.1, tel: 0244/531355   1             atestate

SC VEGA IMPEX SRL     Spanist  Pl., Parc Industrial, tel: 0751027180, 0762674452    1             studii: minim 8 clase, per nedeterminata, transport

SC VEGA IMPEX SRL     Taietor textile      Pl., Parc Industrial, tel: 0751027180, 0762674452    1             studii: minim 8 clase, per nedeterminata, transport

SC XENIA SA     Tractorist rutierist               Pl., str. Poligonului, nr.1, tel: 0244/531355   1             per determinata

SC PEISART INVEST SRL             Vanzator (plante ornamentale)       Paulesti nr.1029, pct de lucru Carrefour Ploiesti, tel: 0723949302                2             studii medii, per determinata

SC BARNIC SRL               Vanzator              Pl., str. Mos Ion Roata, nr.8bis, tel: 0244/535275      1             per nedeterminata

SC PIUSIS SRL   Vanzator              Pl., str. M. Bravu nr. 239, tel/fax:0721237640            1             vechime 3 ani, liceu,per nedeterminata

SC ECOFISHING SRL      munc.necal.in pescuit si vinatoare  Moreni, Str: PLAIULUI, nr:48, bl:, ap:, Tel:0723255731

SC MONI SERV PROD SRL           munc.necal.in silvicultura Maneciu-Ungureni, Str: Maneciu-Ungureni, nr:175, bl:, ap:, Tel:0244295418

SC PIETTA GLASS WORKING SRL            munc.necal.la amb.prod.solide si semisolide               Valenii de Munte, Str: Berevoesti, nr:77-79, bl:, ap:, Tel:0244/280959

SC TANEX SRL  muncitor necalificat in industria confectiilor               Valenii de Munte, Str: Berevoesti, nr:77-79, bl:, ap:, Tel:0244/281682

SC ARTIZANAT INTERNATIONAL SRL  muncitor necalificat in industria confectiilor               Valenii de Munte, Str: Berevoesti, nr:77-79, bl:, ap:, Tel:

SC TANEX SRL  operator confect.ind.imbracaminte-tesaturi,tricot.,mat.sintetice            Valenii de Munte, Str: Berevoesti, nr:77-79, bl:, ap:, Tel:0244/281682

SC TANEX SRL  sef formatie industria confectiilor imbracaminte        Valenii de Munte, Str: Berevoesti, nr:77-79, bl:, ap:, Tel:0244/281682

SC MOBICORD IMPEX SRL         tehnician in industria confectiilor si tricotajelor           Maneciu, Str: Maneciu, nr:91, bl:, ap:, Tel:295120

Joomla SEF URLs by Artio