Actual

Actual

arestat_mascatiÎn această dimineaţă, poliţiştii Secţiei 1 Ploieşti au efectuat două percheziţii la domiciliile unor persoane domiciliate în municipiul Ploieşti şi comuna Şirna suspectate de comiterea mai multor infracţiuni de furt şi înşelăciune.

Read more: Percheziţii în Şirna şi Ploieşti / Suspecţi reţinuţi pentru furt calificat şi înşelăciune
Actual

punct_mobil_distributie_ceaiPe perioada sezonului rece, in functie de temperaturile de afara, municipalitatea ploieşteană va distribui ceai cald in trei puncte mobile din oras.

Actiunea va incepe miercuri, 8 februarie a.c., incepand cu ora 17.00 in Piata Aurora, Piata Nord si Piata Muzicanti. Locatiile punctelor mobile vor fi modificate zilnic, iar cetatenii vor fi informati in fiecare dimineata, prin intermediul mass-media, de zonele in care vor putea primi ceai cald.

Municipalitatea reaminteste ploiestenilor ca Serviciu Public de Finante Locale ofera ceai cald la Centrul Fiscal 1 si Centrul Fiscal 3 din Bulevardul Independentei nr. 16, la Centru Fiscal din Soseaua Vestului 19 si la casieria din str. Basarabi nr. 5.

De asemenea, cetatenii care ajung in zona centrala pot primi ceai cald la sediul SC Servicii de Gospodarire Urbana Ploiesti SRL (fost ADPP) din str. Valeni nr. 32.

Totodata, SC Hale si Piete are organizate puncte de distributie ceai cald in incinta Halelor Centrale, pe platoul Pietei Centrale, la Piata Nord, la Piata Aurora Vest,la Piata Mihai Bravu si la Piata Sud.

Echipajele Politiei Locale Ploiesti continua actiunea de oferire de ceai si supa calda ploiestenilor aflati pe strazi sau in statiile de autobuz.

Ploiestenii care au probleme din cauza conditiilor meteo sunt rugati sa sune la dispeceratul primariei – 0244 984 sau la dispeceratul Politiei Locale Ploiesti – 0244 954, 0244 513 255, sau 0244 513467.
Actual

trafic-iarna- D.N.1- circulaţia este permisă numai autovehiculelor cu masa până la 7,5 t.
- D.N. 1 D, este închis de la Albeşti Paleologu către Urziceni (jud. Ialomiţa).
- Pe D.N.1 B, tronsonul Mizil – Buzău este blocat fiind instituite filtre, deoarece traficul este oprit pe raza jud. Buzău.
- D.N.71, km. 102 – km. 109 (Sinaia – limită cu jud. Dâmboviţa) se circulă cu restricţii pentru autovehiculele mai mari de 3,5t.
- Pe D.N. 72 se circulă în condiţii de iarnă.
- Pe D.N.1A, pe tronsonul Ploieşti – limită cu judeţul Dâmboviţa către Buftea, se circulă în condiţii de iarnă.

D.J. 102 D (Baba Ana - Boldeşti Grădiştea - Sălciile) - Blocat
D.J. 102 H (Mizil - Amaru) - Blocat
D.J. 100 C (Fulga - Sălciile)- Blocat
D.J. 102 N (D.N. 1 D – Parepa)- Blocat
D.J. 149 (D.N. 1 B – Baba Ana) - Blocat
D.J. 149 (D.N. 1 B - Fântânele)- Blocat
D.J. 102 K (Mizil – Vadu Săpat)- Blocat
D.C 90 (Pietroşani - Buda)- Blocat

 
Actual

viscolFenomene vizate: intensificari ale vantului, zapada spulberata si troienita, vizibilitate redusa
Intervalul: 07 februarie, ora 12 - 08 februarie, ora 22
In intervalul mentionat vantul va continua sa prezinte intensificari sustinute ce vor depasi la rafala 70...80 km/h in Dobrogea, in cea mai mare parte a Munteniei si in sudul Moldovei. In aceste regiuni zapada va fi spulberata si local troienita, iar vizibilitatea orizontala va scadea sub 50 m.

Pentru judetele Giurgiu, Teleorman, Arges, Dambovita, Prahova, Ilfov si municipiul Bucuresti, avertizarea cod portocaliu este valabila pana maine dimineata (miercuri, 08 februarie, ora 08).
Actual

Peste o sută de persoane s-au adunat, ieri seară, în Piaţa Universităţii, în ciuda frigului de - 7 grade Celsius şi a vântului care sufla cu putere. Aceştia şi-au continuat protestele deşi, una dintre cerinţele lor, demiterea premierului Boc,
Read more: Protestatarii de la Universitate, la -7 grade : "Şi pe cod portocaliu/ Tot în piaţă o să fiu"
Actual

rosal_deszapezireAvând în vedere că nu s-au realizat acţiuni de deszăpezire la schimbul III în zona Gării de sud şi pe Bulevardul Bucureşti ( între Gara de sud şi sensul giratoriu de la ieşire din Ploieşti) traficul auto a fost blocat în jurul orei 9.00.

Read more: Operatorul de salubritate Rosal, sucursala Ploieşti, a fost amendat de municipalitatea ploiesteană
Joomla SEF URLs by Artio