Actual

Actual

amenintare_frumuzache_seniorTatăl lui Marius Frumuzache, pedofilul care a îngrozit Ploieştiul violând o fetiţa şi încercând să violeze alte două, i-a trimis jurnalistului Bogdan Stoica mai multe mesaje de ameninţare:

Read more: INCREDIBIL: Colegul Bogdan Stoica, jurnalist la ph-online.ro, a fost ameninţat de tatăl...
Actual

artificiiAvând în vedere că se apropie sărbătorile de iarnă, poliţiştii din cadrul Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase avertizează atât persoanele fizice cât şi pe cele juridice cu privire la activităţile de achiziţionare, deţinere, depozitare, transportare şi folosire a articolelor pirotehnice, în condiţiile legii

Read more: Poliţia informează: Obiectele pirotehnice între distracţie şi risc
Actual

cutitLa data de 21 decembrie, ora 18, poliţiştii Secţiei 4 Ploieşti au fost sesizaţi despre faptul că pe strada Vintileanca din Ploieşti, mai mulţi tineri care se deplasau cu un autoturism, au fost opriţi de catre un bărbat care avea in mâna un cuţit, cu care i-a ameninţat pe aceştia. Ocupanţii autoturismului au coborat din maşină iar bărbatul respectiv a sustras autoturismul plecând cu acesta într-o direcţie necunoscută.

Read more: Tupeu de borfaș ploieştean: A oprit o maşină în trafic, a dat jos şoferul şi a plecat cu...
Actual

petardeAvând în vedere starea de pericol existentă privind deţinerea, manipularea sau alte operaţiuni cu obiecte artizanale şi de distracţie pe bază de amestecuri pirotehnice, efectuate fără drept de către persoanele fizice sau juridice neautorizate, poliţiştii prahoveni desfăşoară toate activităţile necesare pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă civică, precum şi pentru prevenirea producerii unor accidente sau pagube materiale pe fondul folosirii necorespunzătoare sau ilegale a obiectelor artizanale

Read more: Cinci dosare penale întocmite ieri de poliţiştilor prahoveni pentru deţinere şi comercializare...
Actual

accidentIPJ Prahova informeaza că acum puțin timp un pieton a fost lovit de o mașină în zona sensului giratoriu din vecinătatea hypermarketului Carrefour. Traficul nu este blocat.
Sursa IPJ Prahova
Actual

volanPoliţiştii din cadrul Biroului Drumuri Naţionale şi Europene DN 1, în timp ce executau activităţi specifice de supraveghere şi control al traficului rutier, pe DN 1, în localitatea Bărcăneşti, au oprit pentru control un autoturism care avea montate în locurile special destinate plăcuţele purtătoare a numărului de înmatriculare emise de către autorităţile din Bulgaria.
Din verificările efectuate, s-a stabilit faptul că plăcuţele numărul de înmatriculare figurează ca fiind urmărite în vederea reţinerii.
Autoturismul a fost reţinut la sediul BDNE în localitatea Bărcăneşti.

Sursa: IPJ Prahova
Actual

alcooltestLa data de 19.12.2011, în jurul orei 17, V. Gimi, de 46 de ani, din Vălenii de Munte, se deplasa cu un autoturism pe DN 1 A, în localitatea Vălenii de Munte, în direcţia Braşov - Ploieşti, pe banda nr. II, iar la km112+100, a surprins-o şi accidentat-o pe V. EUGENIA, de 69 de ani, din localitate, pieton, care traversa partea carosabilă pe trecerea pentru pietoni.

Read more: Băutura la volan / A ajuns după gratii după ce a produs un accident de circulaţie
Actual

neonazisti_germaniaLibertatea din mediul virtual are şi părţile ei întunecate. Neonaziştii îşi fac propagandă şi caută să atragă noi simpatizanţi, scrie Deutsche Welle.

Extremiştii de dreapta sunt prezenţi pe internet prin intermediul celor aproximativ 1900 de pagini web şi prin numeroase texte ori clipuri cu conţinut propagandistic postate pe Facebook sau YouTube. Din anii ´90 şi până în prezent numărul adepţilor mişcării de extremă dreaptă s-a triplat, susţine Stefan Glaser, coordonator al departamentului pentru combaterea extremismului din cadrul organizaţiei "Jugendschutz.net".

Read more: Neonaziştii îşi caută adepţi pe internet
Joomla SEF URLs by Artio