Actual

Actual

euroÎn urma inventarierii pagubei produse de incendiul din data de 30.11 2011 la unitatea bancara din Ploiesti, s-a constatat lipsa sumei de aproximativ 548.353 Euro, lipsa cauzată de furt şi distrugere prin incendiere, urmând ca ancheta să stabilească cu exactitate cuantumul sumei însuşite şi cuantumul sumei distruse.
IPJ Prahova
Actual

HAVELArtizan al "Revoluţiei de catifea" anticomuniste din 1989 şi preşedinte al Cehoslovaciei apoi al Cehiei din 1989 până în 2003, el a murit în somn, a afirmat purtătoarea sa de cuvânt, Sabina Tancevova, citată de mediafax.ro.

O pneumonie tratată în mod necorespunzător în închisoare, la începutul anilor '80, şi un cancer pulmonar i-au creat numeroase probleme de sănătate lui Vaclav Havel. El a petrecut cinci ani în închisorile comuniste înainte de 1989.

Read more: Fostul preşedinte ceh Vaclav Havel a decedat la vârsta de 75 de ani
Actual

accidentIPJ informează că în urmă cu puțin timp a avut loc un accident în municipiul Ploiești, la intersecția străzilor Rapsodiei cu Șoseaua Nordului. Din primele informații, două persoane au fost rănite, fiind transportate la spital, după ce două autovehicule s-au tamponat.
Sursa: IPJ Prahova
Actual

accidentO cisternă încărcată cu lapte şi un autoturism s-au ciocnit în comuna prahoveană Păuleşti. Accidentul a avut loc cu puţin timp în urmă, victima din autoturism fiind încă încarcerată. Biroul de comunicare al IPJ Prahova anunţă că traficul este îngreunat.
Sursa: IPJ Prahova
Actual

penitenciar_socialÎn data de 15 decembrie, la sediul Penitenciarul Ploieşti, personalul Serviciului de Educaţie şi Asistenţă Psihosocială a iniţiat şi organizat o întâlnire de lucru, cu participarea a 11 invitaţi, reprezentaţi ai asociaţiilor şi organizaţiilor nonguvernamentale şi foruri decizionale aparţinând societăţii civile din judeţul Prahova.

Read more: Penitenciarul Ploiești: „Implicare pentru reintegrare"
Actual

brazi_craciunPoliţiştii ploieşteni au întreprins activităţi de creştere a siguranţei publice, de prevenire si combatere a ilegalităţilor privind comerţul cu produse specifice acestor sărbători.
Au fost aplicate sancţiuni în valoare de 10400 lei şi au confiscaţi 78 pomi de crăciun în valoare totală de 2450 lei.
Actual

nastase_adrianFostul premier Adrian Năstase a fost achitat, astăzi, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în dosarul "Mătuşa Tamara" în care era acuzat de corupţie. De asemenea, au fost achitaţi şi Ioan Melinescu şi Ristea Priboi, pentru complicitate la fapte de corupţie. DNA a anunţat că va face recurs, atacând decizia la completul de cinci judecători al Înaltei Curţi, notează gandul.info.

Read more: Adrian Năstase, achitat în dosarul „"Mătuşa Tamara / „Aştept un răspuns de la Guiness World Record"
Actual

politia-echipaj-autoDupă parul pe spate încasat de colega noastră Ela Caramalău, scenă la care a asistat, ca la multiplex, şi un om al legii, poliţiştii prahoveni au făcut o razie în piaţa centrală din Ploieşti pentru a arăta că, totuşi, există şi ordine în lumea asta.

Read more: Pentru mărirea siguranţei publice, poliţiştii au confiscat 50 de kg de ceapă / Razie în zona...
Joomla SEF URLs by Artio