Actual

Actual

politist_bataieLa data de 12.12.2011, în jurul orei 13.30, ofiţerul de serviciu din cadrul Poliţiei Oraşului Urlaţi s-a sesizat din oficiu despre faptul că pe strada Crizantemelor, la o distanţă de aproximativ 350 metri de sediul subunităţii de poliţie, are loc o altercaţie între mai multe persoane motiv pentru care a dirijat în zonă o patrulă auto şi o echipă operativă.

Read more: Bătaie în faţa Poliţiei Urlaţi / Ultraj contra bunelor moravuri soldat cu arestare
Actual

minore_prostitutieÎn data de 12 decembrie, în jurul orei 21.40, dispeceratul Poliţiei Municipiului Ploieşti a fost sesizat cu privire la faptul că Petruţa C., de 27 ani, a fost găsită pe DN 1 în dreptul pasarelei Brazi declarând că a fost violată de patru indivizi.

Read more: Prostituţie reclamată ca viol / A făcut sex cu patru bărbaţi, după care i-a reclamat la Poliţie...
Actual

alegeri_urnaOptimismul romanilor se afla la cea mai joasa cota din ultimii cincisprezece ani, arata o noua analiza data publicitatii de Fundatia Soros Romania in cadrul programului Studii Electorale Romanesti.
82% dintre romani spun, in noiembrie 2001, ca directia in care se indreapta tara este gresita si doar 12% cred ca tara noastra se indreapta intr-o directie buna.

Read more: Studiu Soros: O scenă politică marcată de pesimism la cote maxime şi lipsă de interes pentru...
Actual

hoti_apartament1În perioada decembrie 2011 – ianuarie 2012, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova şi Groupama Asigurări desfăşoară campania de prevenire a furturilor din locuinţe intitulată „FII PRECAUT. HOŢII NU DORM!"
Pe parcursul derulării campaniei, organizatorii vor distribui în municipiul Ploieşti un număr de 11.000 de pliante şi 190 de afişe, în special către asociaţiile de proprietari. Afişele vor fi expuse la avizierele asociaţiilor de proprietari şi la sediile unităţilor de poliţie.

Read more: CAMPANIE Groupama Asigurări şi IPJ Prahova: „FII PRECAUT. HOŢII NU DORM!"
Actual

sabieÎn ziua de 3 decembrie, angajatul unui bar din Ploieşti a reclamat la „112" faptul că doi tineri pe care nu-i cunoaşte au consumat băuturi alcoolice în incinta barului, nu au plătit consumaţia, iar la plecare au sustras o frapieră metalică.

Read more: Şmecheri de Ploieşti: Cu sabia şi boxul la bar / Doi tineri sunt acuzaţi de tâlhărie, ultraj şi...
Actual

neagu_djuvaraIstoricul Neagu Djuvara își continuă criticile la adresa liberalilor. Declarațiile fac parte din interviul acordat de Djuvara lui Robert Turcescu, urmând să fie difuzat de B1TV, notează Evenimentul Zilei.
„Au făcut altă porcărie, când au fuzionat cu ce rămânea de la escrocul de Dan Voiculescu. Credea PNL că se umflă cu PC", a spus istoricul, nemulțumit de alianța PNL-PC.
Actual

alcooltestServiciul de Medicină Legală se confruntă cu probleme legate de recuperarea banilor folosiţi pentru aprovizionarea cu truse pentru testarea alcoolemiei, notează cotidianul Telegraful de Prahova. Poliţia, care este principalul utilizator al truselor necesare testării alcoolemiei, nu mai are fonduri pentru astfel de cheltuieli.

Read more: Nu a achitat trusele pentru testarea alcoolemiei / Poliţia este datoare la Serviciul de Medicină...