Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home02/actualis/public_html/components/com_banners/models/banners.php on line 207

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home02/actualis/public_html/modules/mod_banners/tmpl/default.php on line 19

Patinoar în aer liber în centrul Ploieştiului, în această iarnă

Written by Anca Visan Category: Actual Created: Tuesday, 14 November 2017 15:08

patinoar aer liberPrimăria Ploieşti urmează să demareze o procedură de achiziţie pentru a amenaja un patinoar în aer liber, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, anunţă surse din administraţia locală, care spun că patinoarul face parte din propunerile venite de la firma specializată pe care municipalitatea a angajat-o ca să furnizeze un concept pentru târgul de Crăciun şi activităţile din această perioadă.

Patinoarul urmează să fie amplasat în centrul municipiului Ploieşti, fie imediat în faţa Palatului Administrativ, fie câteva zeci de metri mai spre sud, în dreptul fântânii arteziene din zona pietonală. Tot în faţa Casei Albe urmează să fie amenajat în această iarnă târgul de Crăciun, unde vor fi amplasate mai multe căsuţe din lemn pentru comercianţi.

Autorităţile intenţionează să amplaseze şi o scenă, cel mai probabil în partea stângă a Palatului Administrativ, aproape de treptele Palatului Culturii, orientată spre târgul de Crăciun.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.