Naivii sunt, în continuare, victime sigure. Un prahovean care a acceptat să primească de pomană de la două femei pe care nu le cunoștea a picat în plasă și s-a trezit că a rămas fără economii.

Două femei ar fi bătut la ușa unei persoane din Urlați, sâmbătă, pe 2 februarie, pretinzând că ar vrea să ofere ceva de pomană, în memoria unei persoane decedate. Omul le-a primit în casă și nu a avut nicio bănuială nici atunci când acestea au dorit să-i ofere inclusiv bani, solicitând rest la o bancnotă mare.

"După ce au reușit să pătrundă înăuntru, acestea ar fi oferit și o sumă de bani cu același titlu, însă au înmânat persoanei vătămate o bancnotă de valoare mare, solicitând un rest de bani, pentru a identifica locul unde sunt ținuți banii în locuință. Ulterior, ar fi creat un pretext pentru a îndepărta persoana vătămată din încăpere, una dintre cele două femei bănuite reușind să sustragă restul de bani", potrivit IJP Prahova.

Așa ar fi reușit, cele două, să plece din locuința victimei cu aproximativ 16.000 de lei.

Joi dimineață, însă, și la ușa lor a bătut cineva. Polițiștii din Urlați și jandarmii le-au luat la întrebări și efectuează, acum percheziții, în dosarul deschis ca urmare a furtului din 2 februarie.

Cele două vor fi conduse la audieri, anunță IJP Prahova.

Foto amator

Joomla SEF URLs by Artio