Percheziții la producători ilegali de țigări. Sunt vizate șase județe, inclusiv Prahova

Category: Actual Created: Wednesday, 17 May 2017 08:58

Aproximativ 70 de polițiști participă, miercuri dimineață, la cele 25 de percheziții derulate de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din I.J.P. Prahova, având suportul operativ al Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române.


Descinderile au loc simultan în județele Prahova, Brașov, Sibiu, Dolj, Mureș, Argeș și vizează persoane bănuite că ar face parte dintr-o grupare specializată în producerea și comercializarea de țigarete în afara unui antrepozit fiscal.
Capul afacerii este, se pare, un prahovean. Din cercetări a reieșit că acesta procura frunzele de tutun de la producători. El și alți patru indivizi, de asemenea originari din Prahova, fabricau țigarete pe care apoi le comercializau în special către crescători de animale, care le achiziționau pentru angajații lor.
IJP Prahova anunță că 11 persoane vor fi aduse la audieri.
Perchezițiile sunt efectuate cu sprijinul luptătorilor Serviciului de Acțiuni Speciale din cadrul I.J.P. Prahova, polițiștilor din inspectoratele de poliție Sibiu, Mureș și Argeș, jandarmi din cadrul Grupării Mobile ,,Matei Basarab" Ploiești și reprezentanți ai Direcției Regionale Vamale.

 

Foto ilustrație

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.