Ploieștean dat dispărut de familie

Category: Actual Created: Saturday, 15 July 2017 14:59

Poliția Prahova a anunțat că a demarat căutările în cazul unui ploieștean dispărut de două zile de la domiciliu.

Potrivit IJP Prahova, dispariția a fost semnalată de familie vineri, pe 14 iulie. Bărbatul, de 56 de ani, din Ploiești, a plecat de la domiciliu în cursul zilei de joi, 13 iulie, și nu a mai revenit.
Persoana dispărută se numește Marcu Sabin.
Au fost demarate, imediat, toate activitățile procedurale, polițiștii efectuând investigații pentru găsirea bărbatului.
Bărbatul are 1,60 m înălțime, greutate de 90-95 de kg, păr alb, grizonat, poartă ochelari de vedere cu rama groasă din plastic de culoare închisă, are mersul greoi, puţin aplecat, are o cicatrice verticală pe pulpa unui picior, nu are dinţi.
La momentul plecării era îmbrăcat cu pantaloni scurţi bleumarin din tercot, un tricou alb fără inscripţii, papuci de casă de culoare albastră, din cauciuc, iar în mână avea o sacoşă de plastic, de culoare galbenă fără inscripţii.
Persoanele care pot oferi relații care pot conduce la depistarea acestuia, sunt rugate să sune la 112 sau să informeze cea mai apropiată unitate de poliție.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.