Conducerea Primăriei Ploieşti a pregătit un nou regulament legat de parcări şi cheamă oamenii interesaţi de acest subiect la o dezbatere publică. Şedinţa va avea loc marţi, de la ora 17.30, în Sala Europa din Palatul Administrativ.

Noul regulament privind parcările din Ploieşti, propus de primarul Adrian Dobre, vine la câteva săptămâni după ce forul legislativ aprobase un proiect fundamentat de SGU, care duce la scumpirea simţitoare a parcărilor cu plată, proiect care e contestat şi momentan n-a fost pus în practică. Iniţiativa de acum a primarului, în schimb, vizează atât parcările gestionate de SGU Ploieşti, cât şi cele din zonele condominiale.

Citiţi şi: 

Totodată, noul regulament nu conţine şi tarife, a anunţat săptămâna trecută Adrian Dobre, care preciza că despre preţuri se va vorbi separat, ulterior.

Pe acelaşi subiect: 

"Acest regulament nu ia în considerare acel proiect de hotărâre venit din partea SGU. Acest regulament este iniţiat de mine, el priveşte modul de organizare şi de funcţionare a parcărilor în municipiul Ploieşti şi acolo sunt stabilite reguli nu numai pentru parcările publice, ci şi pentru parcările condominiale, nu sunt stabilite tarife, acest lucru va fi ulterior. El încearcă să găsească o soluţie, de exemplu, pentru acele maşini care nu sunt individuale, tot felul de dube şi dubiţe care împânzesc oraşul care încotro şi nu există o reglementare clară dacă putem să acţionăm împotriva acestor situaţii. Tocmai de aceea am făcut acest regulament pentru a clarifica aceste lucruri, după care venim şi cu regulamentul pentru parcările condominiale. Pe data de 12, la ora 17.30, la Sala Europa din Palatul Administrativ invit toţi cetăţenii să participe, vreau să tragem nişte concluzii din această discuţie, pentru a avea un regulament cât mai bun", declara, în urmă cu o săptămână, primarul municipiului Ploieşti.

Joomla SEF URLs by Artio