vinuri_bulgariaCamera de Comerţ şi Industrie Prahova a organizat, împreună cu Ambasada Bulgariei la Bucureşti o prezentare de vinuri bulgăreşti, cu...degustare.

Evenimentul - premieră în România - a reunit miercuri, 6 iulie 2011, în eleganta sală „Europa” din incinta CCIPh, oficialităţi locale, reprezentanţi ai Corpului Diplomatic şi ai firmelor româneşti ( preponderent din Prahova) în domeniul vini-viticol, producători, distribuitori şi importatori de vinuri, reprezentanţi ai unor baruri şi restaurante interesaţi în stabilirea de relaţii economice de cooperare cu cele şapte mari companii bulgăreşti, care, cu acest prilej, şi-au prezentat vinurile: Katarzina Estate, Vinzavod, Telish, Vinprom Yambol, Todoroff, Vinprom Pesthera, Târgovişte. Alături de aceste licori bahice, a mai fost prezentată apa minerală plată Devin, cu un sortiment special pentru...bebeluşi.

Mult-aşteptata degustare a reliefat faptul că majoritatea vinurilor bulgăreşti prezentate sunt de foarte bună calitate, semn că ele vor apărea curând pe rafturile magazinelor, în baruri şi restaurante.

Ioan POPESCU

Joomla SEF URLs by Artio