Polițiștii prahoveni fac percheziții la Sintești. Mai mulți localnici, bănuiți că ar fi spart o locuință și un salon de evenimente din Dumbrava (update)

Written by Ioana POPA Category: Actual Created: Wednesday, 06 June 2018 10:09

perchezitii sintestiPolițiștii prahoveni care anchetează un furt petrecut în luna aprilie, în comuna Dumbrava, fac percheziții, miercuri dimineață, la Sintești, în județul Ialomița.

 

Zece percheziții sunt în derulare, miercuri dimineață, în județul Ialomița, în localitatea Sintești. Polițiștii prahoveni fac descinderi la persoane bănuite că ar fi implicate în furtul petrecut în luna aprilie, la Dumbrava. Atunci, dintr-o locuință și un salon de evenimente, aparținând aceleiași persoane, au fost sustrase un hidrofor, sticle cu alcool, cutii cu marmură, corpuri de iluminat, canapele și 400 de pahare, bunuri în valoare de aproximativ 150.000 de lei din care, ulterior, unele ar fi fost vândute unor persoane din Ialomița și Ilfov.

În urma perchezițiilor, opt persoane vor fi conduse la audieri, a anunțat IJP Prahova.

Update - De la adresele vizate, polițiștii au ridicat 2 autovehicule, obiecte de mobilier și unelte care ar fi fost folosite la comiterea furturilor

Foto amator

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.