Prahoveni bănuiți că ar fi înșelat mai multe persoane, cu zeci de mii de euro, prin metoda "Accidentul". Percheziții în județ, luni dimineață

Category: Actual Created: Monday, 03 July 2017 12:31

Șapte percheziții au avut loc, luni dimineață, în județele Prahova și Tulcea, fiind vizată o grupare de escroci care acționa prin metoda "Accidentul".

 

Poliţişti din cadrul I.P.J. Mehedinți și I.P.J. Prahova, cu suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române, au descins, luni dimineață, la mai multe adrese din Prahova și Tulcea, pe urmele unor persoane bănuite de înşelăciuni prin metoda "Accidentul". Opt persoane din Drobeta Turnu Severin ar fi fost înșelate de infractorii care le contactau telefonic şi le spuneau că o persoană apropiată a produs un accident rutier grav. Pentru înlăturarea consecinţelor penale ale accidentului, precum şi sub pretextul acoperirii costurilor medicale generate de intervenţia personalului medical, victimelor le-ar fost solicitate sume uriașe de bani. Escrocii ar fi pretins între 15.000 - 20.000 lei şi 13.500 de euro, banii fiind ridicaţi de complici. Prin activitatea infracţională, s-a cauzat un prejudiciu în valoare de 49.100 lei şi 13.500 de euro.
Poliția Română anunță că vor fi puse în executate patru mandate de aducere, persoanele bănuite fiind conduse la audieri.
La acţiune au participat şi reprezentanţi ai Administrației Naționale a Penitenciarelor.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.